Şimdi Ara

Sokağımıza baz istasyonu-verici monte edilmesi için ne yapmamız lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar evde telefonlar çekmiyor.Şebeke bazen geliyor bazen gidiyor.Önemli bir telefon bekliyoruz arayan ulaşamıyor.3 operatörde çekmiyor.3 operatörede müracaat ettim gelen cevaplar hep aynı.Öneriniz değerlendirelecektir vs. vs. hiç bir gelişme yok.Baz istasyonu dikilmesi için ne yapmamız lazım, bu istasyonları devlet mi dikiyor, kim dikiyor, imza toplasak fayda eder mi.4G-3G istemiyoruz, 2G çekse yeter.Yeter ki telefon görüşmesi yapabilelim.Not:Ev apartman arkadaşlar, dağ başında köyde ücra bir yer filan değil.Bildiğiniz şehir içi.Signal boosterlar var, ondan aldım.O biraz fayda eder gibi ama anteni sinyal alan bir yere koymak gerekiyor.O sıkıntı oldu.Eski tip telefonlar biraz daha iyi çekiyor gibi ama o da tam çözüm değil, onda da şebeke gidiyor.

• nerede oturuyorsun il ilçe merak ettim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir merkezinde 2G olmaması hemde hiç biri. İlginç, illegal jammer falan olmasın orda?

Ben 3G için 5 aydır uğraşıyorum sözleşme yapıldı bu yıl içerisinde kurulacak dendi. Tüm operatörler çekmiyorsa belediyelerin çözüm masası bulunuyor bence önce oraya uğrayın.
    Ondan sonra Turkcellin üzerine düşün hepsinden çabuk ilgilenirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 13 Ekim 2016; 23:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim mahallede deprem riski taşıyan bir bina zorunlu olarak yıkıldı ve o bina yıkıldığından beri Turkcell şebekesi yerlerde sürünüyor meğer ki binanın çatısında gizli bir baz istasyonu varmış. şimdi mahalleli sürekli Turkcell'e baskı yapıyor bir an önce yeni bir baz istasyonu kursun diye ama yer bulamıyorlarmış kimse çatısına koymak istemiyormuş. aslında parası için çatısına koymak isteyen çok ama çevreden çekindikleri için koymaya cesaret edemiyorlar.
  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    Komşular olay çıkarmasın diye baz istasyonuna soba bacası, su deposu gibi şekiller veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce komşuları ikna etmek lazım millet hem telefonum çekmiyor diye sövüyor HD'mde bazi istasyonu istemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millet bir acayip telefonum full çeksin ama mahalleme baz istasyonu kurulmasın der. Baz istasyonu olmazsa o telefonu nasıl kullanacak?

Bir de son 1 haftadır televizyonda reklamları dönmeye başladı, GLOBAL TOWER diye bir şirket var, baz istasyonu kuleleri kuruyorlarmış. OrayLa görüşsen?http://www.globaltower.com.tr/tr/

Evin nerede? Bina yoğunluğu olan bir yerde mi yoksa hiç bir baz istasyonunun çekmediği ÇUKurda kalan bir yer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 14 Ekim 2016; 14:03:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlle bina çatısına koyulması şart değil, uygun bir yer bulunabilir illa ki.Belediyenin çözüm masasına başvurucam, bu mantıklı geldi bakalım bir sonuç çıkacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Bizim millet bir acayip telefonum full çeksin ama mahalleme baz istasyonu kurulmasın der. Baz istasyonu olmazsa o telefonu nasıl kullanacak?

Bir de son 1 haftadır televizyonda reklamları dönmeye başladı, GLOBAL TOWER diye bir şirket var, baz istasyonu kuleleri kuruyorlarmış. OrayLa görüşsen?http://www.globaltower.com.tr/tr/

Evin nerede? Bina yoğunluğu olan bir yerde mi yoksa hiç bir baz istasyonunun çekmediği ÇUKurda kalan bir yer mi?

Bina yoğunluğu olan bir yerde.Zaten GSM şirketleri de binalar sinyalin gelmesini engelliyor demişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.