Şimdi Ara

Sokak Fotoğrafçılığı, paylaşım.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
3
Favori
16.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben photoshop kullanmıyorum çalışmalarımda sadece basit düzenlemeler yapıyorum renk,doygunluk, çerçeve gibi.bence photoshop gerktiğinde uygulanmalı her fotoğrafta uygulanmasını doğru bulmuyourm. bu benim şahsi fikrim.
  • @blackberry45 teşekkürler beğenmene sevindim fotoğrafta herkesin kendine göre çizdiği bir yolu vardır, kimi photoshop'ta yeniden yaratır fotoğrafı kimisi en sade haliyle bırakır, önemli olan fotoğrafın nasıl işlendiği değil de ne anlatmaya çalıştığı olmalıdır bence
  • Ben hiç mi hiç kullanmıyorum.Nasıl kullanılacağını da bilmiyorum zaten,öğrenmek de ilgimi çekmiyor
  • DrynhwyL Katılıyorum.herkesin farklı bir tarzı photoshop kullananlara karşı çıktığımı düşünmesin kimseler. Oda başka bir icra sanatıdır. Karelerde fotoğrafçıyı göremeyiz.Fotoğrafçı anlatılmak isteneni verebiliyorsa yani fotoğrafında kendi ruhunu yansıtabiliyorsa, işte o karde fotorafçının kendiside vardır.

Özgür olmak bu olsa gerek...

Sokak Fotoğrafçılığı, paylaşım..
  • konu güzel,fotoğrafların hepsi birbirinden güzel,
  • çok uzaklardaki sokaklar

• Cidden çok güzle çalışmalar.Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar

Biliyorum yeri burası değil ama eminim ki sizler yardımcı olursunuz.Fotoğraflarına çerçeve ve imza vs nereden ekleniyor acaba Kesin photoshop'tur buna eminim ama ben bu programa çok yabancıyım.Şimdiye kadar sadece geçende bir HDR yaptım o kadar.Kısaca açıklarsanız sevinirim.Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Cidden çok güzle çalışmalar.Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar

Biliyorum yeri burası değil ama eminim ki sizler yardımcı olursunuz.Fotoğraflarına çerçeve ve imza vs nereden ekleniyor acaba Kesin photoshop'tur buna eminim ama ben bu programa çok yabancıyım.Şimdiye kadar sadece geçende bir HDR yaptım o kadar.Kısaca açıklarsanız sevinirim.Kolay gelsin

Photoscape programını yükle.. Kullanımı kolay.

• Teşekkürler.Hemen indirip kurcalamaya başlıyorum
  • bende photoscape kullanıyorum zaten bilgisayarımda photoshop yok. çerçeve ve imza için photosacape i kullanabilirsin.
  • arkadaşlar konumuz 2. sayfaya düşmüş yav.
    hemen bir fotoğraf ekleyeyim (:

• @Mithgor

belki biliosundur
    BMC nin düzünlediği fotoğraf yarışması var
    göz atmanı öneririmm:))
  • inceledim aslında uygun fotoğraflarım var bile BMC içeren ama;
    yarışmalara fotoğraf göndermeye inanılmaz üşeniyorum.
    büyük boy çıktı al, düzgün korumalı yolla falan. bir de rakamlardan oluşan rumuz diye bgirşey var ki, her yarışmada var ben onu hiç anlamıyorum. yani sallama bir sayı mı yazıcam ben oraya? ya başkası da aynı sayıyı yazarsa :S
    neyse birkaç fotoğraf daha ekleyeyim (:

• bence o kadar üşengeç olma:)

son eklediğin fotolar güzell
    kontrast biraz fazla gibi ama yakışmış yinede;)
    eline sağlıkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

arkadaşlar konumuz 2. sayfaya düşmüş yav.
    hemen bir fotoğraf ekleyeyim (:

Bu fotoğrafı çiftten izin alarak mı yoksa uzaktan saklanarak mı çektin merak ediyorum Ben ne zaman çekmeye çalışsam sanki insanlar rahatsız olmuşlar gibi geliyor ve ben de rahatsız olup orada bırakıyorum

• ben orda gelen geçenin fotoğrafını çekmeye başladım.
    sonra bu çifte geldi tabi benim görüşümün içindeler, adam biraz ters baktı falan.
    ben umursamadan çekmeye devam ettim hatta direk onları çektiğimi belli ettim.
    biraz sonra rahatsızlıkları geçince kendileri takımaya başladılar ondan sonra bu fotoğraf çıktı.
    yani bir izin alma durumu yok ama onları çektiğimin farkındalardı. yaklaşık 3-4 metre uzaklarındaydım.
  • En azından önce sen gelmişsin ve onlar senin alanına girmişler.Tersi olsaydı hani sonradan gelip de adamları çekmeye kalksan sorun çıkabilirdi
    Bir de şunu gözlemledim artık doğru ya da yanlış.Elinizde DSLR varken pek abes kaçmıyor sokaklarda fotoğraf çekmek ama ufak bir kompaktla çekerken sanki böyle çok sırıtıyor ve insanları rahatsız ediyor.Belki de bana öyle geliyor
  • emin ol sana öyle geliyor (:
    ben de elimde daha ufak bir makina olsaydı daha rahat ederdim diye düşünüyorum.
    hatta sırf bu yüzden bir adet filmli slr almayı düşünüyorum şöyle daha ufak, rahatsız etmeyecek cinsten..
    ama şuna alışmak lazım. fotoğraf çekmek özgürlüktür ve insanlar sizden onları çekmemelerini çok çok nadir durumlarda isterler ki benim başıma hiç gelmedi.
  • Sanırım benim kafamdaki önyargıları bir kenara bırakıp fotoğraflara daha fazla yoğunlaşmam lazım.Teşekkürler Mithgor

Edit:imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhyen -- 9 Mart 2009; 21:09:35 >

•  Sokak Fotoğrafçılığı, paylaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 9 Mart 2009; 22:19:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.