Şimdi Ara

Sokak köpekleri yalanı AKP ne peşinde? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam zaten statista verisi diyor benim attığımda statista verisi zaten :D gir matematiğini yap kim doğru diyor ortaya çıkar. her önüne gelene inanıyorsan teyit etmeden işin zor valla. kendi aklın fikrin yok mu? basit bir araştırma ile bulursun. zaten o videonun altında yüzlerce benim yazdığım gibi yazan var. domestic yazıyor orda koskoca onu da mı görmüyorsunuz :)

• Mümkün değil arkadaş. Türkiye'deki kadar hiçbir yerde yok sokak köpeği.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

kudurun (mecazi) ahahhahaha Sokak köpekleri yalanı AKP ne peşinde? 

• Köpeklerin itlaf edilmesini isteyenler İstanbul'da gösteri veya yürüyüş yapabilir. İnternetten i*perest yazmakla olmuyor. Boyunuzu ve posunuzu görelim öyle değil mi? Sokak köpekleri yalanı AKP ne peşinde? 

• Bu eleman agir akpli biliyorsun gecen konuda kopek meselesini halletmezse bidaha oy moy yok diyordu. Bunlarin hayvan nefretinden cidden kafalari gitmis dusun artik.

Diger ana konuda da kkyi bile savunan kronik chplilerden bazilari da akpye oy verecegini soyluyordu. Olm bu kopekler neymis boyle fanatik akpliyi chpli yaptirtacak kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ccoolman7 10+

Yarbay4 sa.0

paylaştığın verileri okuyup idrak etmeden mi paylaşıyorsun? bu kadar bilgisiz olunca karşındaki bilgisayar yüksek mühendisini bilgisiz zannetmen oldukça normal. ülke cahil kaynıyor. bir tane de bu. yapacak birşey yok.

birinci haritada her 1000 kişiye 14 köpek düşer diyor.

ikinci haritada her yüz ailenin 5'inde (yani 1000 ailenin 50'sinde) en az 1 köpek var diyor.

iki bilgi birbiriyle çelişiyor. ikinci verdiğin bilgiye göre sadece evlerde 1000 kişiye 50 köpek var en az. ama ilk bilgide sokak köpekleri ve ev köpekleri dahil toplam 14 köpek var diyorsun her 1000 kişi için.

bunlardan hangisi doğru?

Türkiye'de eğitimin boş olduğunun kanıtı , bilgisayar yüksek mühendisi ama

Evde beslenen köpek ile dışarıda kişi başına düşen köpeğin arasında bir bağ olduğunu düşünüp ona göre hesap yapıyor :)

Kafaya bak bloklamış birde lama beni :)

Belki evde beslenen köpek %1 dışarıda kişi başına düşen köpek %50 olur , yada evde beslenen köpek %50 dışarıda kişi başına düşen köpek %1 olur bunların arasında bir bağlantı yok ki?

Nüfusa göre bağlantı kurulsa zaten Türkiye nüfusu Balkanlar kadar olmuş

• konu sahibinin IQsu < 50

• Vay arkadaş. Zamanında adam çıkıp şehide kelle dedi. Bu sadece yaptıklarından bir tanesi. İlki ve en üzücüsü olduğu için yazdım. O bile bu kadar olay olmadı. Köpeklerinizin de sizinde canınız cehenneme. Kimin umurunda 3-5 tane sokak iti. Bu ülkede insanın değeri yok. Gelin birlik olup sesimizi duyuralım desek. Bitanesi mabadını kaldırıp gelmez. Sövmicem size neyse. Lüzumsuz yaratıklar.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt

Ülke Venezuela seviyesine gelmiş ekonomik olarak, millet evine ekmek zor götürüyor ama bütün sosyal medyada gündem 3-5 tane sokak itiyle inliyor. Bu ülkede covid zamaninda turistler hotellerde yiyip içip eglenirken bizi evlere kapadilar kimseden tık çıkmadı. Erdogan cidden çok merhametli bir insan. Ben böyle bir halki yönetsem neler neler yapardim.

• Sokak köpekleri yalanı AKP ne peşinde?
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Domestic dog ne demek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hayvanları insanlarda bile yeri gelince daha çok seven biri olarak köpekler uyutulmalı diyorum. Bu bir hastalık. Bunun tedavisini erteleyerek yıllardır bu kadar büyümesine yol açan mama lobisi zaten. Evrim Ağacı'na bile sataşıyorlar videosu için. Adam Uyutma-Kısırlaştırma-Sokağa köpek atılmasını önlemenin hepsini uygulamak lazım dedi diye adamı köpek düşmanı ilan ettiler. Sokak köpeği için miting düzenleyenlerin oraya 2 kamyon barınaktan köpek yığacaksın. Zorla sahiplendireceksin orada. Para cezası da olacak salarsa diye. Bak bakalım bir tane bile kalıyor mu hayvansever.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    "Ben hayvanları insanlarda bile yeri gelince daha çok seven biri olarak"

"Zorla sahiplendireceksin orada. Bak bakalım bir tane bile kalıyor mu hayvansever."

Ok.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

evcil

• stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Yani tum kopekler dahil olmus oluyor degil mi? Sahipsizler de dahil?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.