Şimdi Ara

Sokak köpekleri yalanı AKP ne peşinde? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Burada yazma. Git bir barınaktan cins olmayan bir köpek sahiplen gel. Bu aşamaları da bize kanıtlarıyla sun. 6 Aylık mama masrafını ben ödeyecem köpeğin. Hodri meydan.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    3 tane var, biri barinak 2'si sokak, 2'si hala duruyor. Kisirlastirdigim da var ozel klinikte parasini verip. Ki ben kimseye ne yapmasi gerektigini soylemedim. Hayvansever falan gibi bir sifatim oldugunu da iddia etmiyorum. Yapmis olduklarima ragmen.

Bir tane de sen sahiplenirsen, ispat istemem, ama cok memnun olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

İki köpek kurtardık, biri trafik kazasından diğeri barınaktan. Kırsal yerlerde yaşayanlara sahiplendirinceye kadar kendimiz baktık. Paran senin olsun. Gerek yok. Madem yeri gelince hayvanları insanlardan bile daha çok seven birisiniz, yapabiliyorsanız siz de kurtarın. Yeri geldi.

Hayvanseverler olmasa sokak köpekleri iki kat fazla olurdu. Çoğu mahellede insanlar ceplerinden ödüyor, veterinerlerle paylaşıyorlar kısırlaştıma maliyetlerini. Paragöz veterinerleri de dışlıyorlar. İki kamyon köpek yığıp hayvanseverlerle tebelleş olacağınıza onlarla işbirliği yapın.

Vakıfların kurulmasıyla sokak hayvanlarının rutin aşı ve kısırlaştırılmalarının durması aynı zamanlara, 2015-16'ya rastlıyor. Vergileri vakıflara aktar, hiç et, hayvan popülasyonu on kat artsın sonra katliam yapalım. Hayvanseverler bir daha ceplerinden ödesinler. O hayvanların aşı ve kısırlaştırmaları ödenmişti zaten. Alın o hayvanları kamyonlarla Sayıştay'a götürün.

Yapabilirsiniz, ama sorumlu tutulacaksınız. Beraber yapmayacağız. Osmanlı'nın adaya attığı köpekler hala konuşuluyor, katliamı kimse unutmamış.

• Bu konuda bir referandum yapılsın sonuç ne çıkarsa herkes razı olsun.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

Kardeşim olay o değil. Hastalığın çözümü barınaklara tıkıp, üzerlerine mama yağdırmak değil. Bunu ne zaman anlayacaksınız. Zamanında yeteri kadar önlem alınmamış, kısırlaştırma yapılmamış, sokağa köpek bırakmaların önüne geçilmemiş. Uyutma olayını da adam gibi yapacaklarına ben inanmıyorum şahsen ama bir yerden kesmek gerekiyor. Bizde kedi köpeklere mama veriyoruz, her marketten çıkışta alıyoruz ama bununla övünmüyoruz. Biz de hasta, hamile kedileri eve aldık besledik iyileşene kadar şehir ortamında. Bu işin çözümü bütün çözümlerin aynı anda yapılması. Sokağa köpek salmanın önüne geçilmediği sürece de kısa süreli tedavi olacak zaten uyutma.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

hayır kardeşim nasıl bir kafa bu?

• Bu nasil konudur? Avrupada insan basina dusen kooek sayisinda Turkiye gerideymis? Avrupada kac insan var? Turkiyedeki kopek sayisindan daha az nufusa sahip bircok Avrupa ulkesi var.

Bunlarin disinda Avrupada sokakta yasayan insanlar var ama sokakta yasayan basibos kopekler yok. Kuduz hastaligini unutmus millet. Bizde ise hala Kuduz karantinalari goruluyor.

Hukumet ekonomiyi duzeltemez ama bu sorunu cozebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Bu hükümetin teknik bir sorunu çözdüğü vakıa olmuş mudur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.