< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak Roportajında Erdoğan'ı Eleştiren Kadın Tutuklandı (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyle kanunda soyle falan, bu kullandigimiz sey hakaret sayilmiyor ki diye buna guvenip nasilsa suc isnat edemezler falan diye yazan ya da konusan vatandaslar cok saftir kesinlikle dinlemezler, bu kadar saf insanlar varsa uzulurum gercekten evinizden alirlar gotururler aylarca evinize donemezsiniz, derdinizi de kimseye anlatamazsiniz oyle hakaret sayilmiyordu falan dinlemezler dinlemiyorlar yillardir boyle bunun sakasi yok gercekten Turkiye'de yasiyorsun ve hakaret ediyorsun, bunun icin yarinlari olmayan adam olmaniz lazim ustelik basiniza dert ariyor olmaniz lazim bu cesaretle aciklanamaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Ocak 2025; 0:32:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0zkanK.Birine hırsız demek suç tabi İFTİRA ise ! Çocuk oyuncağı değil bunlar insanlara yüzüne karşı söyleyemiyeceğin şeyleri sosyal medyada yazmak videoda söylemek kolay geliyor ama çoğu söylemin cezası var adam peşine düşerse.
Hatta bir kişi Hırsızlık yaptı diyelim. Ve hapis cezası aldı 3-5 yıl neyse artık yattı çıktı. Bu adam çıktığında sen Hırsız dersen gene suçmuş. Hakarete girermiş çünkü o hırsızlığın cezasını yattı geçti sayıldığı için.
Bunu sıradan bir vatandaşa söylersen tazminat davası açar 10-20-30k tazminat alır. Ama Cumhurbaşkanına söylersen cezası başka ve daha ağır.
Amerika'dan neler söylüyorlar demişin burası Amerika değil ve TCK diye bir şey var TCK'ya göre suç bu kadar basit inatla anlamıyorsunuz.
Not: Cumhuriyetle hesaplaşmak ne alaka ? Ne yaşıyonuz siz !
Söyleyeceğim çok şey var da...
Halkın parasını bas bas "yap-işlet-devret" modeline.
-
ya oturmuş sayfalar boyu o öyle , bu böyle diye yazmışsınız.
Milyonlarca kendi seçmeni "çalıyor ama çalışıyorlar" diyor.
-
Her kelimesi doğru
-
senin kanunun atatürk cb diye adam ayırıyor yapacak bir şey yok.
Atatürk cb sa bende cb nım hani bana hani bana diyorlar.
tck baştan aşağı şahıs statü kayırmalarla dolu 90 larda Atatürkü sevmiyorum diyen bile tutuklanıyordu north korea .
burdakilerde zaten işime gelen tutuklanmasın gelmeyen tutuklansın modunda karşı mahalleden farkları varda sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ocak 2025; 12:51:54 > -
Cumhurbaşkanlığı ülkedeki kurucu iradeyi veya Türkleri temsil etmek için vardı ingilterede kraliçe yada kral olduğu gibi . Fakat İngiltere'deki yönetimin başında Hintli sunak olabilir bizde de gürcü laz Arap olabildiği gibi. Atatürk dönemi zamanı da CHP genel başkanı kimse O vardı. CHP 'liler ülke yönettiğinden onlar eleştirilebiliyordu Atatürk ise ülke yönetmiyordu. Atatürk'ü koruma kanunu da Demokrat parti zamanı menderes getirdi. Atatürk kendisi getirmedi yani. Dediğim gibi Cumhurbaşkanı Türkleri yada halkı temsil ettiğinden hakaret etmek suç oysa Akp Kuran sayfalarını mızraklarına takan yezidiler gibi kimse hükümeti ,iktidarı eleştirmesin diye iktidarın adını cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi dediler ve eskiden cumhurbaşkanını koruyan bütün zırhları aldılar bu zihniyet 1400 sene önceki yezit yada muaviye zihniyetidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abd liler kurucu liderlere satan 666 deyip üzerlerine çürük yumurta bile fırlatılıyor, napolyana gaydi gemide erkeklerle harem yapardı diyen tarihçiler var bizde sorun var zaten kabul.
rte bana göre Atatürkleşti zaten toplum gözünde dokunan yanıyor.
tck dan şahıs statü ayırımları kalkmalı sadece kutsal dinlerin korunması kısmı kalsa kafi oda çoğu ülkede var zaten.
çarşaflı kız vardı mok filan demişti cahillikle ben dediğini asla onaylamıyorum çok yanlış ama kuru laftan genç bir insanı senelerce hapis yatırmak nedir yahu sistem baştan sona hatalı Türkiyede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ocak 2025; 13:6:45 > -
Forumda "senin kanunun" diye ortalıkta dolaşan Bilo burada yaşayacağına kendi memleketine git!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X