< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak Roportajında Erdoğan'ı Eleştiren Kadın Tutuklandı
-
-
Sovyetler zamanı gibi işte konuşanı zindana atmak doğu almanya Türkmenistan çin rusya
Türkiyenin karanlık dönemine uygun şarkı
OminaOneyoutubedownload anthem http://www.hymn.ru/index-en.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=Th-Z6le3bHA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Ocak 2025; 18:6:26 > -
Ooo acayip konuşmuş. Silinmeden vatandaş izlesin kimse cesaret edemez bu kadarını . Vatandaş bunları düşünüyor ama cesaret edemiyor söylemeye ... Vatandaş delirdi daha da fazlasını bekliyorum aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte konuşmadıkça aç kalınacak.
-
Çok iyi olmuş.
Zaten kendisi çok istemiş. Nefretini içeride mikrofonsuz kusmaya devam etsin.
Bu kesimin maalesef kendisini hakaret etmeden, yalan söylemeden ifade edememe yani yetersiz eğitim sorunu var.
-
ben bi hakaret duymadım, ama eleştirilmek işlerine gelmediği için ona bile hakaret deniyorsa bilemiyicem ,, idi emin çok yaşa
-
Neyse ki ülkede diktatörlük yok
Başlık yanlış.
Cumhurbaşkanına HAKARET eden kişi tutuklandı olması gerekir başlık. ( Hakaret mi değil mi mahkeme karar verecek. Ama şikayet oldumu mahkeme işlem yapıyor işte böyle durumlarda bile bile göre göre şunu yapmayın işte. )
Şunu anlamak bu kadar zor olmamalı. TCK'ya göre CUmhurbaşkanına HAKARET SUÇ... Sen bunlar hırsız şerefsiz yok çaldılar yok şudur budur yok Allah belalarını versin bunlar hırsız flan diyemezsin bu HAKARETE girer. Ve sosyal medyada yayınlandımı birisinde şikayet ettimi hakimler savcılar işlem yapmak sorunda TCK maddesi orada dururken.
Ceza alacağından değil ama 1-2 gün tutuklu yargulanacaktır ne yazık ki.
Heee muhalefet çıkar biz TCK'dan bu maddeyi kaldıracaz herkese hakaret serbest olacak dini değerlerden tutu Atatürk'e hakarete kadar her şeyi TCK'dan kaldıracaz derse bilemem ama bile bile göre göre o madde orada dururken sen hakaret edersen işlem yapılıyor işte ne yazık ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Ocak 2025; 16:50:52 >
-
Diktatör deyince de hakaret sayılıyor muydu? İçeri atmasınlar şimdi
Bu furkan büllük başı sürekli Ülkenin kurucularına iftira ve hakaret ediyor ve hiçbir savcı bunu görmüyor nedense.
-
Hırsıza hırsız demekte hakaret suçu zaten de c.baskani olunca niye tutuklanıyor sıradan vatandaştan niye daha üstün? Müsavat Dervişoğlu'na ne uygulanıyorsa onada o uygulansın yok ben devletin başıyım özelim diyorsa o zaman siyasete girmeyecek
Bilmeden boş yapmışsın ne yazık ki. :(
Birine hırsız diyebilmek için mahkeme kararı lazım. Sen kafana göre 25 yıldır seçimle başa gelen birine HIRSIZ DİYEMEZSİN şunu anlayın artık. TCK'da maddesi var CUMHURBAŞKANINA HAKARET SUÇ...
Bir parti genel başkanına hakaret etmek ile Cumhurbaşkanına hakaret aynı şey değil. O hakaret davası açar 20-30 50 bin TL hatta 100-150 bin TL neyse tazminatını alır hakaret edenden. Ama sen alaeni bir şekilde Cumhurbaşkanına hakaret edersen yatarlı hapis cezasına kadar gidebilir.
Not: Bu madde sadece Cumhurbaşaknına var bak mesela Süleyman Soylu İç işleri bakanı iken annesi hastanedeydi. Adamın biri hasta annesini ile yaptığı paylaşımın altına ana avrat düm düz gitmişti. Süleyman Soylu iç işleri bakanı iken bir o kişiye sadece tazminat davası açabildi. Tutuklanmadı o kadar ağır hakaret eden kişi bile...
Muhalifler şunu inatla anlayamıyor TCK'ya göre Cumhurbaşkanına hakaret Atatürk'e ve hatıratına hakaret ve dini manevi değerlere hakaret SUÇ bunlar tutuklmaya kadar gidebilir. Ama yok KK'ye sövdü yok İYİ partili isime sövdü flan bunlar anca normal hakaret davası arasındaki fark bu. Tazminat alabilir.
-
"2022 yılında 1075 çocuğa dava açılmıştı."
-
Ben şöyle olsam konuşamazdınız dedi ve herkesi tutuklattı tek tek
Ülkeye bak 1940 1960 larda yaşıyoruz
bi halt olmaz bu ülkeden belli oldu kaçanlar doğru yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Ocak 2025; 18:41:10 > -
Benim amcama akpli milletvekili dava açtı sebebide sapık demiş sadece milletvekili olunca kazanıyorsun 50bin tl yi ceplemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Ocak 2025; 18:46:1 > -
Elestirmek ne haddine, alin iceri olsun bitsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende onu diyorum niye gereksiz yere uzunca yazdın..Cumhurbaşkanına hakaretin cezası vardı eskiden ama başkanlık sistemine geçince bunu kaldırmadılar çünkü işine geliyordu nasıl ki 2017 referandumu yapılınca hemen Akp üyesi ve g.baskan olup HSK üyelerini atadı sonra 3. Dönemi başlayınca da o dönem başkan değildi sadece c.başkanıydı denmesi gibi şimdi hem c.baskani hemde başkan olmak istiyor muhtemelen. Ya Cumhurbaşkanı olsun yada başkan işine gelince başkan işine gelince c.baskani olmasın
Millet nasıl olsa eleştirince hapse gireceğim bari ana avrat düz gideyim de içeri girmem değsin diyebilir bundan sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu furkan büllük başı sürekli Ülkenin kurucularına iftira ve hakaret ediyor ve hiçbir savcı bunu görmüyor nedense. |
Neyse ki ülkede diktatörlük yok
|
Diktatör deyince de hakaret sayılıyor muydu? İçeri atmasınlar şimdi
|
Hırsıza hırsız demekte hakaret suçu zaten de c.baskani olunca niye tutuklanıyor sıradan vatandaştan niye daha üstün? Müsavat Dervişoğlu'na ne uygulanıyorsa onada o uygulansın yok ben devletin başıyım özelim diyorsa o zaman siyasete girmeyecek |
Benzer içerikler
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- başkent inşaat şikayet
- en milliyetçi şehirler
- nur tuğba aktay boşandı
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- ısı pompası doğalgaz karşılaştırması
- mahalle mahalle deprem haritası
- bina yıkım kararı sorgulama
- 2000 km menzilli füze
- 112. kanal aktif etme iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X