Adaletin oldugunu söyleyen olmadi, farkli bir sey de demedim. Ulkede adalet yok. Illa bunu vurgulamaya zaten gerek yok. Kadin aptallik etmis. Cikip gerizekali dersen, bu terazinin kantarinin öbür tarafa kactigi dönemde ona buna adaletin tecelli etmedigi yerde sana simsek hizinda tecelli ettirirler. Tutuklanma olayi zaten saçmalik, ben tutuklanmasini degil, sorusturma acilmasini ve başina bela almasini normal goruyorum. He onlar çikar, sana Yunan, ev zencisi, capulcu, beyaz Turk der her turlu ayrimci ve irkci konusmalari yapar gik cikmaz. Aptal olmayan zaten neyin ne oldugunu da görur. Ancak kadinin da bunu demesi normallestirilemez < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 15 Ağustos 2024; 14:12:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak Röportajında Instagram Yasağını Eleştiren Kadın Tutuklandı (8. sayfa)
-
-
Bir de oturup sakince kahve içenin önünden kahvesini atıp durduk yere provoke ediyorlar, bu yolla o kişilerin Filistin'i desteklemesini umuyorlar süper mantık.
Ters psikoloji nedir öğrenmeleri lazım, böyle yaptıkça insanları Araplardan ve Filistinden iyice nefret ettiriyorlar. Türkiye'deki Arap nefreti de başımızdakilerin Arapları
yıllardır Türklerden daha önemli görmesi, Türk şehitlere ağlamayıp Araplara ağlaması, Suriyelilere de 1. sınıf ücretsiz hizmet verirken bizi 2. sınıfa itmesi sonucu oluştu.
İşin özeti boykot öyle yapılmaz, sadece insanları bunaltıp daha fazla İsrail destekçisi toplanır o yolla.
-
Gerçekten yasağı mı eleştirdiği için mi tutuklandı yoksa milyonlara hakaret ettiği için mi?
-
Ama yıl 2024 oldu...
-
Şunu anlamadınız gitti hayran olduğunuz Arapların size bir sevgisi yok . Yarın bu ülkenin başına bir felaket gelse ya ilk o Araplar kaçacak veya bizi sırtımızdan vuracaklar.
Bu ülke etnik aykırılıklar yüzünden yıkılmanın eşiğinden döndü dolayısıyla tekrar burayı bir etnik cehenneme çevirmek sadece Türkiye'yi zayıflatır. Suriye ve Irak'ı nasıl paramparça ettiler ? Lübnan'ı nasıl mahvettiler ? Türkiye'ye de aynısının olması için gerekli tohumları atıyorasunuz fakat bu devlet sarsılırsa senin ve değer verdiklerinin hayatları da tehlikeye girer o nedenle yabancıları kendinize dost edinmeyin.
-
Siz Suudi kralı için bu ülkenin şerefli bayrağını yarıya indirdiniz ancak onlar ne Erdoğan neden hiçbir Türkiye Cumhuriyeti yetkilisi için bunu yapmayacak bunuda bilin. Kendi milli değerlerimizi ayaklar altına aldığımızla kalıyoruz. Bu ülkeyi ve 1000 yıllık mirası ayaklar altına alıyorsunuz.
-
Türkiyede adalet olduğuna zerre kadar inancım kalmadı.
Yurtdışına gidenlere hak veriyorum.
-
Youtube kanalı videodaki "gerizekalı" kısmını kesmesi gerekiyordu. İnsanlar gaza gelip ipin ucunu kaçırabiliyor ama sen yıllardır sokak röportajı işi yapıyorsun. Bu işin nerelere gideceğini biliyorsun. Bazı kanllar abone ve izlenme kasmak için bilerek kesmiyorlar.
-
senin tek desteklediğin şey akp dir.
-
Arapları sevdiğimi sana kim söyledi?
-
Ben bayrak falan indirmedim yarıya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X