Şimdi Ara

Sokak Röportajında Instagram Yasağını Eleştiren Kadın Tutuklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elin arabi dediginadam aslan gibi cikip dunyayi rezil bi hale getiren israil amerikaya karsi savasti. senin gibi pc basinda ona buna sallamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

ulkemize her yil milyonlarca arap turist geliyor. elin arabi demek tum araplara hakarettir. ayrica elin arabi dedigin adam sizin tarihinizde varolmamis kadar yurekli bi adam cikip abd israile karsi savasti

• Periah kullanıcısına yanıt

ben gelmesini istiyorum. bu tas toprak babanizin mali degil asla . herkes heryer de yasayabilir. hayirdir dunyayi sen mi yarattin da burasi bana ait benden baskasi yasamayacak diyorsun?

• dmncyr D kullanıcısına yanıt

sizin tarihinizde derken ? sen hangi tarihtensin ? kimlerdensin ?

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Hah işte bende onu diyorum forum yönetimi bile ceza verir yani. Demekki bi suç var ki cezası kesiliyor. Devlette müebbet vermiyor neticede.

• Emrah_d kullanıcısına yanıt

Ne alaka forum yönetimiyle küfür hakaret serbest ingilizce siteler var yıllardır bu topluma insanlarına ve sitenin kitlesinin hangi ülkede olduguna göre degisen bir sey.. Site Türk sitesi elbette küfür hakaret yasak olacak.. Cünkü küfrü yiyen gidip sikayet eder, siteden bu yazıları kaldır derler, kaldırılmazsa küfür yiyen sahsıma karalama var diye siteyi yasaklatır falan..

Yabancı icerikli sitem olsaydı birbirine söven insanlara islem uygulamazdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Ağustos 2024; 8:50:32 >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Mantıklıymış ama röportajda tutuklanıp da şimdi yurtdışında olan birini görmedim. Pegasus çalışanı vardı kandilde rakı paylaşan hemen linç edildikten sonraki sabah Amerikaya kaçmış o bilerek kendini linçletmiş olabilir.

• Ülkemi bir kez daha sevdim.

İnsanlara hakaret et ondan sonra hebele hüble

Adalet işte budur.

Bir ters düşünceli çıkıp tam tersini söyleseymiş onunda şutlanmasını istiyorum .

Yani instagram yasağını savunup , instagramın açılmasını isteyenlere hakaret edilmiş olsa.

Adalet sistemi yeri gelir aksar , yeri gelir çalışmaz , yeei gelir ters çalışır.

Bunu bahane edip doğru verilen kararları eleştirmek yanlış.

• vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

benim kim oldugumu bosver konuya odaklan

• Eleştiri değil, hakaret. Salıverirler, belki de salmışlardır. Belki bu sayede var ise görüşlerini düzgün , küfretmeden, medeni şekilde ifade etmeyi öğrenir.. Bu tiplerin görüşü olmaz genelde ezbere dayalı duygulanmayı fikir zannederler...

• İl teber İ kullanıcısına yanıt

yok kanka oyle olur mu ya bizim turk sosyal medya muhaliflerine gore araba kufur edebilirsin suriyeliye edebilirsin islama edebilirsin hatta kuran yakmak da dusunce ozgurlugudur akpliye kufur edebilirsin , bunlar serbest olmalidir ama ataturkun bas harfini kucuk yazarsan idam edilmelisin, seriat savunursan idam edilmelisin, lgbtye hakaret edersen idam edilmelisin.

boylesir bizim millet , yapacak bisey yok, ha bir de bu kesim kendini aydin elit kesim saniyor beyaz yakali oluyorlar genelde , buyuk sirketlerin en kolay kullanabildigi, en rahat sekilde etki altina alinabilen tayfa bunlar, mesela normal bi insan parasi vardir, 150 200 lira onemli degildir kendisi ugrasmak istemez evde kahve yapmaya gider starbaksta icer, ama bu tayfa kendini elit hissedebilmek icin starbaksta kahve icer ve gunluk kazancinin 3te 1ini verir :d sosyal medyada populer olan neyse cogunluk tarafindan desteklenen sey neyse her zaman onu savunurlar

Git egeden botla çık, kayıgını batırsanlar oda dsbekenerek can ver. Orada da sahil güvenliğe bu topraklar babanızın malı mı isteyen yasar diye kendini savunursun!

• Garip sözler, garip durum.

yunanlardan bahsediyorsan adamlarin babasinin mali tabiki, binlerce yildir ayni yerde yasiyorlar, sen istanbulu bile daha 500 sene once baskasinin elinden aldin?

Haa anlaşıldı desene ben zaten içten içe bu ülkeden ve halkından nefret ediyorum. Yıkılması için göç dalgasını destekliyorum.

İşte bizde sewnin zihniyetin mağlup olsun diye o Suriyelileri göndereceğiz geri. Hiç kimse bu ülkeyi etnik ve mezhepsel bir cehewnnem yapamayacak.

ne tutusucam olum suriyelileri krali gonderemez , sizin o japon % 0.2 oyuyla sov yapiyo diye gercekten gonderebilecek mi saniyorsunuz yoksa dhdjsjbs asil sen tutus suriyeliler aile basina en az 5 cocuk yapiyor benim tutusucak biseyim yok 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.