Şimdi Ara

Sokakta Roportaj Cekmek icin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokakta insanlarla roportaj cekmek icin basin karti felan zorunlumu eger zorunlu ise herkes basvurup alabiliyor mu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim....

• Basin kartim olmadan roportaj yapmam yasak mi acaba.

• Biz yaptık iki kere. Artık bunları kim kontrol ediyosa yakalanmazsan bişey olmaz Gerçi izin almak gerekmiyordur herhalde. Biz duymamıştık öyle bişey. Çok uğraştırıcı bir iş dışardan daha kolay sanıyordukta deneyince cidden zor gördükki. 1-2 günü full buna ayırmak gerekiyor güzel video çıkarabilmek için, üzerinde düşünüp özgün soruda bulmak lazım. Biz birazda eğlencesine yaptığımızdan sorular klişe oldu.

yaptıklarımız:

• Hocam çekinme, kimse sana bu şartı koşamaz. Kamusal bir alan içerisinde kalmaya özen gösterdiğiniz sürece, kalkıp bir kolluk kuvveti dahi sana hesap soracak olursa; ifade özgürlüğünü kullandığını, vatandaş gazetecilik görevini yürüttüğünü ifade edersin. Yani demem o ki, çekim yaptığın kişilerin rızasını aldığın sürece ve kamusal alanlarda kalmaya özen gösterdikçe, hiç bir şart, kart, hak aranmaz. Bu arada ne için yapacaksınız ve hangi ilde?
  • Hacı bende bi ingilizce ödevim için sokak röportajı yaptım eminönüde hiç kimse karışmadı ama çok uğraşman gerek. Ben sadece 3 kişiyle ( toplam 10 dk roportaj ) için 4 saat eminönüde turladım.. Millet kamerayı görünce hemen " no no no" diyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.