Şimdi Ara

Sokaktaki Yavru Kedi Kapımın Önünde Uyuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selfie çek instagrama koy sonra kediyi sokağa geri koy.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean Martin -- 9 Ekim 2015; 2:09:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşısız, sokak kedisi ıy piss deyip eve almamazlık yapma. Hava soğuk, hem yavruymuş çok üşür o. Sevabada girersin. Al eve hiç bir şey olmaz korkma. Bir kaç saat takılsın sile sile kendini ter temiz eder. Sende yıkarsın bir süre sonra.

Sağlık konusunda da belediyenin vetleri oluyor netten bul ara bedavaydı sanırım. Değilsede ilk aşıları pahalı değil 30 lira bir şeydi. Alın besleyin işte o kadar da takip etmiş seni sevmiş bak. Allah misafiri de aç kapını bir süre sonra bırakamayacaksın zaten. Bende kedilere bakıyorum evimde cinste var sokak kedisi de. Merak ettiğin bir nokta olursa sorabilirsin.
  • Arkadaşlar fotoğrafı koydum.2 gün önce kapıya koymuştum annesini bulsun diye.Dün kapıda yağmurda bizim site köpeğiyle yanyana duruyordu.Dayanamadım yine eve aldım.Sonra arkadaşlar bitli galiba deyince apartmana koydum.

Aşıları ne kadar kedilerin 250-300₺ ise öğrenci olan ben için biraz zorlayıcı bir miktar aşısız bakımsız eve de alamam zaten ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: VitalyVita

Arkadaşlar fotoğrafı koydum.2 gün önce kapıya koymuştum annesini bulsun diye.Dün kapıda yağmurda bizim site köpeğiyle yanyana duruyordu.Dayanamadım yine eve aldım.Sonra arkadaşlar bitli galiba deyince apartmana koydum.

Aşıları ne kadar kedilerin 250-300₺ ise öğrenci olan ben için biraz zorlayıcı bir miktar aşısız bakımsız eve de alamam zaten ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(

Aşıları 30Tl-25Tl

• Bende kedi beslemek istiyorum. çok sevimliler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.