Şimdi Ara

Sokaktaki Yavru Kedi Kapımın Önünde Uyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde kedileri sevmem ama bugün eve girerken site girişinde yavru bir kedi vardı her gün sevdiğim sitedeki köpeği severken yanıma geldi kendini sevdirmeye başladı.Daha sonra dışarı çıktım markete gitmek için o da apartman kapısının önünde duruyordu.3.kata kadar asansöre geldi benle birlikte eve girdi biraz odada dolandı sonra dışarı çıkartmak zorunda kaldım sonuçta sokak kedisi.Ayakkabı kutusuna koydum kendisini evde ordan çıkıp çıkıp gezmeye çalıştı.Kapı önüne koydum miyavladı baya biraz kötü oldum kutuyuda kapı önüne koymuştum.Ses kesildi gitmiştir diye kapıyı açıp baktım kutunun içinde yatmış uyuyor çok fazla minik.

Sizce ne yapmalıyım bakımı nasıl oluyor sokak kedilerinin evde beslenir mi aşıları ve ekstra bakımları nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 11 Ekim 2015; 11:19:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sokak kedilerinin kapınıza gelmesinin pek çok nedeni olabilir. İşte olası bazı anlamlar:

• Yardıma ihtiyacı olabilir: Yavru kedi hasta, yaralı veya aç olabilir. Kapınızın önünde uyuyarak yardım istemeye çalışıyor olabilir.
    • Sığınak arıyor olabilir: Yavru kedi soğuk, yağmur veya rüzgârdan korunmak için kapınızın önüne sığınmış olabilir.
    • Yemek veya su arıyor olabilir: Yavru kedi aç veya susuz olabilir ve kapınızın önünde yiyecek veya su bulmayı umuyor olabilir.
    • Sosyalleşmek istiyor olabilir: Yavru kediler sosyal hayvanlardır ve insanlarla etkileşime geçmekten hoşlanırlar. Kapınızın önünde uyuyarak sizinle iletişim kurmaya çalışıyor olabilir.

Kapınıza Gelen Bir Kediye Nasıl Yardım Edebilirsiniz?

• Kontrol edin: Yavru kedinin hasta, yaralı veya aç olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse bir veterinere götürün.
    • Besleyin ve su verin: Yavru kedi aç veya susuz görünüyorsa ona yiyecek ve su verin.
    • Barınak sağlayın: Yavru kedi soğuktan veya yağmurdan korunmaya ihtiyaç duyuyorsa ona bir barınak sağlayın. Bir kutu veya eski bir kazak işe yarayabilir.
    • Sosyalleşin: Yavru kedi sosyalleşmek istiyorsa onunla nazikçe oynayın ve konuşun.
    • Sahiplenmeyi düşünün: Yavru kediyle bir bağ kurduysanız ve ona bakabileceğinize inanıyorsanız onu sahiplenmeyi düşünebilirsiniz.

Önemli Not: Yabani kedilere yaklaşırken dikkatli olun. Hasta veya yaralı olabilirler. Herhangi bir fiziksel temas kurmadan önce bir uzmandan yardım almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu gecelik al yarın bir yere götür :p

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veterinere götür kanka aşı vs olayı icin, minik kediler çok Şirin oluyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşıları masraflı olur hocam gerisi masraflı olmaz...yılardan bi güzel biraz büyüyene kadar misafir edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Veterinere götür kanka aşı vs olayı icin, minik kediler çok Şirin oluyor ya
    Aynen çok tatlı oluyorlar hep küçük kalsa amenna da işte büyüdüklerinde biraz sempatikliği kayıp mı ediyorlardır nedir :)

Veterinerde ücret ne kadar öderiz peki sokak kedisi besleyen var mı evde ? Yıkama olayı nasıl oluyor bir de.
  • satanist lere sat yavrulara iyi para veriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de ss alalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokaktan Kedi Aldım
    6 yıl önce açıldı
    Kedi sahiplenicem fakat
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al senin olsn işte

• Hocam eve al istersen ciddden stresini alir. Eve almam diyorsan iyi bakamam diyorsan sokağa birak yaşama şansı %50 bu kışı atlatır mi bilinmez. Eve alıp sokağa atarsan da yaşayamaz.

• Hocam annesinden ayrıldığından emin olun önce annesi dışarıda yavrusunu, yavruda annesini istiyor olabilir

• Netten araştırabilirsin bu konuları.SS bekliyoruz.
    Hayvanları severim.Tipsiz olduğum için dışlamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minato Namikaze -- 9 Ekim 2015; 0:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Hocam annesinden ayrıldığından emin olun önce annesi dışarıda yavrusunu, yavruda annesini istiyor olabilir
    Arkadaşlar ev öğrenci evi arkadaşım kıllatıyor da.Kutuda uyuyor şu an.İçeri aldım sürekli kutudan çıkıp oraya buraya gitmeye çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FedericoAlvarez

Arkadaşlar ev öğrenci evi arkadaşım kıllatıyor da.Kutuda uyuyor şu an.İçeri aldım sürekli kutudan çıkıp oraya buraya gitmeye çalışıyor.

Alıntıları Göster
    can aksoy'a gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: FedericoAlvarez

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar çektim mobile geçince atacağım şu kapı önünde miyav miyav sesleri geliyor ama aşısız yıkamasız eve de alamıyorum kutuda uyuyacağını bilsem çıkıp oraya buraya gidiyor

• Çiğ et verme sakin

Kutuyu yandan kes icine eski bi tisort kazak vb kumas yumusak olan birsey koy. O girer yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağdur Adam -- 9 Ekim 2015; 0:24:41 >
  • Kardeşim öncelikle seni tebrik ederim o kadar'da olsa bakmışsın kediyi nasıl yetiştirdiğin önemli küçükken yapmasına izin verdiğin çoğu şeyi büyüyüncede yapar sorunları tüy , tırmalama evi felan ama tırnaklarını 5 TL bazen bedavaya oluyor kestirirsen o sorunuda olmaz ve kediler eve yapmaz çünkü kum lazımdır o Yüzden rahat olabilirsin kedi kumu -15 TL ve 1-2 ay gider sana temizliğini yaparsan aşı felan biliyorsundur zaten bide eve aldıysan alışmış olabilir yavru kedi 3-4 saatte olsa arayabilir evi ama bakamam dersen hiç alma yazık Olmasın ama bakarsan çok büyük sevap işlemiş olursun hemde bir arkadaş kazanırsın ama kendin bakabilimiyim diye sor bi gün sabah kalkınca şarj kablonu kemirirse kızıp atma 😃 zaten bunu Büyüyünce pek yapmıyorlar küçükken dişleri çıkarken yapıyorlar umarım arkadaş olursunuz😊👍🏻

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss yok mu?

• kutunun ustune sepet falan gecirsen yok mu bir seyler

• balkona koy kendi kendine bakınır kediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

balkona koy kendi kendine bakınır kediler.
    Ne kadar yavru olduğunu görmemiz lazım ss alabilirsek beslenme için tavsiye verebiliriz. Eğer annesini kaybetmişse daha sütten kesilmemişse kendin beslemen gerekiyor ama biraz daha büyükse kuru mama ile besleyebilirsin pahalı da değil hatta 1-2 gün önce migrosta indirime girmişti mamalar. Sokak kedisi olması bir şey değiştirmez hocam cins kedi de olsa sokak kedisi de olsa aşıları vurulmazsa hasta olur sen ona iç dış parazit aşılarını yaptırırsan hiçbir sıkıntı kalmaz. Kum alırsan hemen alışır doğuştan tuvalet eğitimi var gibi bir şey bu kedilerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 9 Ekim 2015; 2:06:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.