Şimdi Ara

Soket 754 işlemci önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda anakartımdan memnunum ancak işlemci pekte iyi değil
    754 soket e uygun işlemci önerebilirmisiniz ?
    Şu anda düşündüğüm işlemci bu
    754 soketinde pekte iyi işlemciler olduğu söylenemez ama iyi bir işlemci önerirseniz sevinirim

• BatuhaNNNNNNNNN26 B kullanıcısına yanıt
    Şu an kullanmakta olduğunuz işlemci ve anakartın marka ve modelini yazar mısınız?
  • Soket 754 yeterli değil mi ?
    Şu anda AMD Sempron 64 +2500 1.41 Ghz işlemciyi ve Gigabyte GA-K8NS anakartını kullanıyorum.
  • O sokette çift çekirdek model yok.tek çekirdek yerine elinizdekinden 400-500 mhz hızlı yine tek çekirdek alırsınız ki şuanki uygulamalar için yine yetersiz kalır.masraf ettiğinize değmez gerçi 10-15tl ye bile dolu işlemci bulursunuz s754 te.bulabileceğiniz modellerde anakartınız destekliyorsa athlon 64 3000-3200 gibi modeller olur ki dikkat edin bunların s939 versiyonlarıda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

O sokette çift çekirdek model yok.tek çekirdek yerine elinizdekinden 400-500 mhz hızlı yine tek çekirdek alırsınız ki şuanki uygulamalar için yine yetersiz kalır.masraf ettiğinize değmez gerçi 10-15tl ye bile dolu işlemci bulursunuz s754 te.bulabileceğiniz modellerde anakartınız destekliyorsa athlon 64 3000-3200 gibi modeller olur ki dikkat edin bunların s939 versiyonlarıda var

s754 te sadece tek çekirdek olması kötü. am3 uyumlu bir anakart ve amd işlemci alacak bir durumda olmadığım için aynı soketten ucuz bir işlemci bakıyorum önerin için teşekkürler.

Çok yerde araştırdım ve bu işlemciyi alıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhaNNNNNNNNN26 -- 2 Eylül 2015; 0:02:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.