ŞOKNET > 100mbps > 167 TL
-
-
Türknete 10 ay fatura sabitleme yapmıştım, yeni bitti, 300 tl olmuş. Şoknet nasıl ki acaba var mı kullanan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurulum 375 tl, fiber modem aylık 36 tl üç ay ücretsiz.
Bi de ön ödemeliymiş bu her ay paket yüklemek gerekiyomuş. 167 tl de ilk 3 ay için geçerli. Pek bir avantajı yok kısacası. Netspeed kullanıyorum memnunum daha ucuza geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şok netten netspeet e geçtim 2 ay önce sırf fiyat yükseltikleri için şimdi ise düşünmüşler. Mevcut aboneye de bu indirim olsaydı hiç çıkmazdim
Taşımaya ücret alıyor galiba ben aramıştım 199 liraya denk geliyor
Benimde ocakta bitiyor ttnet 135 şuan 400 e yakın bişey teklif ettiler , turbonet gecmeyi düşünürüm olmazsa şok net
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezil ötesi bir firma , hiç bir şekilde bilgi vermeden 2 ayda 1 fatura tutarı değiştiren bir firma
Sabit fiyat 2-3 ay geçerli sonrasında bahaneleri hazır günümüz koşullarındaki olaylara istinaden tutarlar yükseltildi başka bir açıklaması yok , hiç bulaşmayın derim uzak durun
3 ay boyunca kullanma gafletinde bulundum 3 ay süresi içinde 2 defa tutara zam yaptılar karşınızda muhattap bulmak biraz güç çağrı merkezini aradığınızda ortalama 20-25 dk sonrasında karşınızda temsilci var onunda bilgili olduğu şüpheli ekranda metni copy paste şeklinde cevaplar vermekde , düşman başına 3 ay dolunca anında farklı firmaya geçiş yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boa17 -- 12 Aralık 2023; 9:5:16 > -
dgknn89'a çalışması için teşekkürler. Fiyata göre sıralayarak excel tablosu haline çevirdim. Yeşil olanlar taahhütlü fiyatlar.
-
comnet'te taahütlü o fiyatlar yalnız, bilginiz olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TTNet ise x uygulanmasından türk Telekom desteğe yazın sizi arasınlar uygun tarife sunuyorlar baya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurulum ücreti ve modem ücretlerini de ekleyebilir misin
Eline sağlık
İsterseniz referans olabilirim
Hocam ben geçtim ama modem ücreti falan demedi kesin var mı o
E yazıyor şartlarında okumuyo musunuz
Hocam teşekkür ederim müşteri temsilcisi 3 ay sonra modem ücreti gibi birşey demedi dediğiniz gibi broşürde minicik yazmışlar dikkat bile etmedim
Ücret de 3 aylık zaten. Sonra zam geliyor.
Temsilcinin sormaması ilginç evde 2 tane modem vardı çakallar soyacak adam arıyorlar
Hiç de ilginç değil adamlar nasıl satacak yoksa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
dgknn89'a çalışması için teşekkürler. Fiyata göre sıralayarak excel tablosu haline çevirdim. Yeşil olanlar taahhütlü fiyatlar. |
Benzer içerikler
- vialand doğum günü formu doldur
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- spotify 3 ay ücretsiz
- tutaste parfüm
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X