Sokratesin savunması adlı kitapla ilgili makale yazmam gerekiyor . Uğraşıyorum ama olmuyor . Lütfen yardım edin
Benim de E-marketing üzerine en az 40 sayfa tez yazmam lazım yat kalk haline şükret.
Seninde işin zor tabi .Nerden başlayacağımı bir bulabilsem gerisi gelecek ama bulamıyorum
kendi savunmanı yaz daha yüksek alacaksın emin ol!!!! ciddiyim. hayata karşı bi savunma yaz.cünkü hepimiz bi savaşın içindeyiz ve savunmaya ihtiyacımız var neden kendimizi başkalarının zırhlarıyla savunalaım ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: sinanusta
kendi savunmanı yaz daha yüksek alacaksın emin ol!!!! ciddiyim. hayata karşı bi savunma yaz.cünkü hepimiz bi savaşın içindeyiz ve savunmaya ihtiyacımız var neden kendimizi başkalarının zırhlarıyla savunalaım ki ?
çok doğru söylüyosun .Fakat benim kitapla ilgili makale yazmam gerekiyor. Söylediklerin gerçekten kafamda çok fazla düşünceyi tetikledi, çok teşekkür ederim
sokratesten başla sokratesin aslnda sucsuz oldğunu bizim de aslında sucsuz olduğumuzu vurgula kimse isiteyerek dünya ya gelmiyor...daha fazla konuşmaya gerek yok bundan sornası senin işiin