İsimi deyiştiriyorum ama tekrar eski ismine(BAŞLAT) oluyor neden acaba...?
Teşekürler...
arama yı kullanırsanır daha bu konu ile ilgili daha detay bilgilere ulasabilirsiniz.
verilmişti. onemli degil .
Güzel bi$i amaaaa bi ctrl alt delete yaptimmi eski haline geliyor acaba bu sadece benim pc demi?bi bakin istereniz sizde.ben istiyorum kalici olsun.yoksaa hep degistirmekle olmazzzyorar beni
çok güzel saol ne o öle başlat sıkıldım be
ya bu bilgisayarı resetledikten sonra tekrar başlat oluyor.yani anlayacağın bişeye benzemiyo
bu programlar boş iş :) resource hackerla yapınca sağlam oluyo hep o kalır.forumda görmüştüm bi ara anlatılıydu.regeditden bi ayar bide kendi explorer ını yapıyosun.işlem tamam
nerden bulabiliriz onu??
quote:
Orjinalden alıntı: tharun
nerden bulabiliriz onu??
bunda hemen gidio yazı napacaz??? cevap verecek kimse yokmu??
bende baya uğraştım bir ara ..nafile..yapamadım...boş işler.. bunlar bilgisayarın özel ayarlarıyla oynamayin... en az 9 aydan başlar
Ya bunun kalici olarak yapilmasi icin windows un kayit defteri yani regedit ten ayarlanmasi gerekiyor.ben daha once yapmi$tim ama cok oldu.ayarin tam olarak hangi satirda oldugunu hatirlamiyorum.regedit te yerini bilen varsa bize yazarsa sewiniriz insallah bu i$i yapabilecek akilli bir arkada$imiz bulunur
bu daha önceden de verilmişti ama bilg.ı yeniden açtığımızda eski haline dönüyor
bide sağda saatin yanına ismimizi fln yazabiliyoduk bu nasıl oluyodu ?
Yok abicim yok bilmiyor kimse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme