pc'de moutininJoy ile birlikte dualshock3 kullanıyorum.
misal fifa 12 de, tam gol atacakken, TAKTİKLER EKRANI ÇIKIYOR ve adamım aşırtma yapıyor (hoop kalecinin kucağına...pozisyon bitti gitti...)
nba 2k12 oynarken de sol analog sayesinde samacı kaçırıyorum! çünkü çoğu zaman taktikler ekranı açılıyor ve adamım smaç basacakken oldugu yerde duruyor! taktikler ekranını kapatıp, pozisyona devam ediyorum.. tam bi eziyet ve rezillik...
bu da sol analogdan kaynaklanıyor.. sol analoğa biraz baskı uygulayınca çıktığını farkettim. özellikle sol analog tuşunu bir anda "O" veya "yarım ay" şeklinde aniden döndürürseniz pozisyon gereği pas verme için filan, ekranda taktikler ekranı hemen beliriveriyor! :/
google'dan çok araştırdım ama sağ analog problemi yazıyor her yerde.. bende de vardı o problem ddiğim gibi çözdüm ama bu abuk sabuk bi problem ya deliricem yani. joystcik 'in tüm fonsiyonları mükkemmel çalışıyor.. tüm tuşlar olması gerektiği gibi.. bi tek işte sol analogta sık sık taktikler ekranı çıkıyor ve oyunumu doğrudan etkileyip mahfediyor!
çözümü bilen var mı?
hiçbir tuşa basmadan joytick'i sallayınca da çıktı bu taktik ekranı :/
bi bilen yok mu çıldırıcam :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme