herkese merhaba arkadaşlar bilgim olmadığı için yardımlarınızı rica ediyorum. bu kampanyadan yararlanıcam fakat apple tv hakkında bilgim yok. ben turkcell TV kampanyasını kullanmak istiyordum fakat bu cihaz hakkında bilgi verirseniz bu kampanya daha mantıklı gibi gözüküyor. 1. turkcell tv li kampanyayı discovery ve NEO gibi kanallar ıcın ıstıyodum bu cihaza turkcellTV app ı yuklersem herhangi baska bir ucret ödemeden TV izlemem mümkün mü? 2. izleyeceğim kanallar içerisinde bu belgesel kanalları var mı? 3. yoksa nasıl bir çözüm yöntem önerirsiniz?
Turkcell tv yi izleyebilirsiniz.ancak begesel kanallarini izlemem ihtimaliniz yuksek.1 ay ucretsiz olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bayiden bilgi al diyeceğim de bayide ki elemanlar boş oluyor genelde kampanyaları bile bilmiyorlar.
Büyük ihtimal belgesel kanallarını izleyemezsin giriş paketi kullanırsın standart kanallar açık olur ilk 1 ay arkadaşın dediği gibi ücretsiz olabilir tüm kanallar sonrası paralı Turkcell aile paketi lazım izlemen için.
Ben de geçen hafta geçiş yaptım bu kampanyaya kurulumu yapıp turkcellTV yi kurup uydumu bir kenara kaldırdım. Şöyle ki size 6 ay boyunca ücretsiz turkcellTV aboneliği veriliyor fakat bunun içinde sadece kanal D, tv8 star gibi kanallar var belgeseller için ekstra, sinema paketi için ekstra, ikisi aynı anda içinse ekstra bir para ödemeniz gerekiyor. Şahsen televizyon izleyen biri olmadığım için bu 3-5 kanal bana fazla bile ama gene de siz bilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme