Şimdi Ara

Sol eli kullanabilme (Basket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar el ve ayak uzuvlarımdan hep sağ olanı daha çok kullanıyorum. Yani sağlağım. Size bir
    sorum olacak yaklaşık 1 yıldır basket oynuyorum, basket oynarken de topu doğal olarak sürekli sağ
    elimle sektiriyorum. Adam geçmeye çalışırken sürekli kendi sağımdan yani rakibin solundan gidiyorum.
    Hep sağ turnike bırakıyorum. Sol şu anda 0 denilecek kadar az. Mesela topu sol elime aldığım an
    inanılmaz panikliyorum ve topu kaybediyorum. Mesela fake atamıyorum bu yüzden. Sağ gider gibi
    yapıp sola gitmeye çalışıyorum fakat top elimden kaçıyor. Sola gider gibi yapıp sağ gitmeyi deniyorum,
    fakat sola gider gibi bile yapamıyorum top sol elimdeyken.

Bi yardımcı olursanız sevinirim sol elimi nasıl geliştirebilirim. Belki birbiriyle alakalıdır diye sol el ile yazı çalışmalarına başladım. Herşeyi sol ile yapmaya çalışıyorum. Pek bi yararını göremedim açıkcası hala sol el ile topu kontrol edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsomebody -- 19 Nisan 2011; 18:41:11 >

• Söylersem ban yerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 19 Nisan 2011; 17:49:32 >
  • Bende senin tam tersinim. Solağım. Fareyi sol elle tutarım. Bende sağ el ile kullanmayı denedim ama olmuyor gerçekten. Garip bir olay bu. Olmuyorsa zorlama bence
  • Basketbol oynamak ile yazmanın ne alakası var arkadaşım öncelikle bunu sorayım, 7 senelik bir basketbol kariyerim oldu hocalarım özel çalıştırdı insanın gerçekten diğer eli sağsa solu, solsa sağ eli zorlar kendini geliştirmende hocaların antremanlanda seni gerekli şekilde çalıştırmaları lazım en azından beni öyle yapıyorlardı. Sürekli o elinle top sürüp turnike bırakmayı deniyeceksin zamanla olacak birşey şak diye olmaz bunu biliyorsundur umarım. Unutma çalışmak çalışmak çalışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Basketbol oynamak ile yazmanın ne alakası var arkadaşım öncelikle bunu sorayım, 7 senelik bir basketbol kariyerim oldu hocalarım özel çalıştırdı insanın gerçekten diğer eli sağsa solu, solsa sağ eli zorlar kendini geliştirmende hocaların antremanlanda seni gerekli şekilde çalıştırmaları lazım en azından beni öyle yapıyorlardı. Sürekli o elinle top sürüp turnike bırakmayı deniyeceksin zamanla olacak birşey şak diye olmaz bunu biliyorsundur umarım. Unutma çalışmak çalışmak çalışmak.

Teşekkürler.

Şu yazı yazma olayını açıklıyayım.

Eğer herşeyi yavaş yavaş sol el ile yaparsam, birsüre sonra sol el sıradan olacak ve herşeyi sağ el ile yapabildiğim gibi sol ilede yapabileceğim. Buna top sektirmekte dahil.

• Başlık sakat

Hep bunu söylemek istemişimdir.
  • Sırf sol el ile top sürme çalış. Turnike çalış. Zamanla gelişecektir Her şey ne kadar çalıştığına ve çalışma düzenine bakar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTMLAREA'da iki yana yaslama.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Sırf sol el ile top sürme çalış. Turnike çalış. Zamanla gelişecektir Her şey ne kadar çalıştığına ve çalışma düzenine bakar.

Teşekkürler öneriniz için :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.