Şimdi Ara

el freni sol teker tutuyor,sağ tutmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makınaya baglattım normal ayak frende sol ve sag arka tekerler 120 ser tutuyorsa
    el frenı cekınce sol arka teker 150 tutuyor sag arka ıse 15 tutuyor

sag arka tekere gıden el fren telı bozuk gevsek vs dedıler

vıdeolar ızledım,el frenını ıc koldan yaparken surucu koltugunun ordan,1 cıvata var o sadece kolunun yukseklıgını ayarlıyor

ıkı telı bırden ayarlıyor oradan tek tel ayarlanmıyor degılmı

tel kopuk olsa 15 dahı tutmazdı dımı

bu durumda sadece sag arka teker sokulup kampanadan tel gerdırılcek dıye tahmın edıyorum.dogrumu

dersımı calısıp konu acıyorum

• Tel kopuk olsa el freni şak diye yukarı kalkar , tutmayan kısım gevşemiş dediğiniz gibi kolay bir işlem
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Tel kopuk olsa el freni şak diye yukarı kalkar , tutmayan kısım gevşemiş dediğiniz gibi kolay bir işlem
    ıkı ayrı tel gıdıyormus,sol tel saglam ve sert,yanı sag tel kopuksa,yınede sol telden dolayı el frenı yıne sert olur sanırım

aslında 1 sene once tuvturkde degerler sol arka el frenı 200 ıse sag arka el frenı 70 falan olculup yeterlı bulunmus

ama 1 senede balata erıyınce,sol arka 150 dusunce sag arka 10 a dusmus..boylece el frenı cekıp ındırırken aracın sol arkası oturuyor..sag aynı kalıyor

bu yuzden arastırdım bu sonuc cıktı..zaten tel sorunu hep vardı ama balata yenıyken arka esıt oturuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 5 Eylül 2019; 20:58:41 >
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Sol tarafı da salıp sağ sol ayar yapılması gerekli kolay bir işlem hocam o dert etmeyin hiç

Edit : Balataları yenileyin ama eşit tükensinler şuanda biri daha fazla tükenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 5 Eylül 2019; 21:4:8 >
  • Ayar yaptırmışken, el fren kolunuda yaptırın.
    Olması gereken 3 cıtta tam çekili kıvama gelir.
    Zamanla balata eridiğinden 4-5 cıttada çekiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Sol tarafı da salıp sağ sol ayar yapılması gerekli kolay bir işlem hocam o dert etmeyin hiç

Edit : Balataları yenileyin ama eşit tükensinler şuanda biri daha fazla tükenmiştir
    ok sagol,o halde ustaya sadece sag teker kampanasında el frenını sık dıcem..cunku bıldıgımı anlarsa kazıklayamıyorlar.tel degıscek dıyemıyorlar

baskası olsa degıssın ok der,yarın gel derler,tel degıstı denır oysa aynı teldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Ayar yaptırmışken, el fren kolunuda yaptırın.
    Olması gereken 3 cıtta tam çekili kıvama gelir.
    Zamanla balata eridiğinden 4-5 cıttada çekiliyor.
    balata su an yuzde 25 kalınlıkta cok yakında degıstırıcem o yuzden el fren ayarını yıllardır ellemem

cunku su an aracın ıcınden el fren arkasını sıksam yarıda tutar,ama ıkı uc ay sonra balata yenılenınce ılk tıkta tekerı kıtler

o yuzden hıc ellemem cu an toplam 12 tıkın 10 ununcu tıkında tutuyorsa oyle devam ederım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ ön teker geride?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.