Şimdi Ara

2024 den sonra ne olacak bu chevrolet yedek parça mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• temin edilmeyecek, chevrolet sahipleri anlaştık manisada kümes kuruyoruz.

aveo, cruze, trax v.s. 60 tl
    captiva 90 tl
    rover sahipleri ise 10 tl
    aidat ile kardan ortak yapıyoruz.

kümes kart sahipleri için de üye akaryakıt istasyonlarında 3. 500 tl lik akaryakıt alışverişine 6 ileri vites kolu hediye (geri vites yok)
  • temin edilmeyecek, chevrolet sahipleri anlaştık manisada kümes kuruyoruz.

captiva 90 tl

kümes kart sahipleri için de üye akaryakıt istasyonlarında 3. 500 tl lik akaryakıt alışverişine 6 ileri vites kolu hediye (geri vites yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

temin edilmeyecek, chevrolet sahipleri anlaştık manisada kümes kuruyoruz.

captiva 90 tl

Çok seviyorum cruzu çok cefakar araba bugüne kadar hiç yolda bırakmadı, arızalı olsa bile kilometrelerce yol gitti bazen, bizi yarı yolda koymadı.Çok kral araba, ben böyle karakteri ruhu olan araba görmedim daha önce.O yüzden satmakda istemiyorum arabayı hiç, ölene kadar kullanasım var ama şu yedek parça bulabilir miyim ileride düşüncesi biraz canımı sıkıyor.

• diğer çekilen firmaların araçlarına bulunuyorsa bunlara hayli hayli bulunur
  • Diego dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışık
  • Rover var proton var. 30 yaşında araçlar buluyor bir şeyler yapıyorlar işte.
  • parçalar uyduruluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sattım kurtuldum. Ama arabamı seviyordum. Kmsi yüksek olmasa satmazdım. Bir yığın parçası var halihazırda ve opelle de bir çok şeyi ortak.
  • Chevroletin parçası bitmez Türkiyede çok satılmış araba, Opel durmaya devam ettiği sürece Chevrolet parçasıda olur bu ülkede.

Ayrıca ne olacağı belli olmaz yarın Chevrolette geri dönüverir bi bakmışınız.
  • 2024 den sonra ne olacağı belirsiz. Motor parçaları opel den karşılanabilir ancak kaporta değişimi sıkıntı, chevrole 2024'e kadar orjianal parça sağlayacağını belirtti. Kaporta değeşimleri 2024'ten sonra çıkma parça dan başka çare kalmayacak

• Benzer durumda Türkiye'de olmayan Amerikan Rover lar işçilik ücreti çok çok çok yüksek

• hocam 2024 e kadar chevrolet geri bile dönebilir bu kadar uzun yollu dusunmemek lazim bence 😅 opel oldugu surece sıkıntı çıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.