Şimdi Ara

Sol kol uyuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , tıp okumuş arkadaşlar veya benzer belirtileri olan arkadaşların fikrine ihtiyacım var, bazen ara sol dirsek ve bilekte ara ara hafif ağrı oluyor ,sol kol uyuşup sanki kuvvet kaybı oluyor,ama sonra düzeliyor,sizce sebebi ne olabilir?

• Çok fazla aynı pozisyonda hareketsiz mi bırakıyorsun? Örneğin; telefon, PC başında vakit geçirmek gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Çok fazla aynı pozisyonda hareketsiz mi bırakıyorsun? Örneğin; telefon, PC başında vakit geçirmek gibi.
    evet pc başında 7-8 saatim geçiyor hocam
  • Noroloji bolumune gidebilirsin.hiçbirseyde olmayabilir yada olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirsel birsey olabilir noroloji uzmanina veya ortopediste gozukebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet cuma günü randevu aldım nörolojiye, duruma göre edit yaparım.
  • Dirsekten dolayı ben sorun yaşamıştım. Uyuşma ve güç kaybı vardı. ( bkz. Ulnar sinir sıkışması)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SOL TESTIS VE SOL BACAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlık gelen sol kol uyuşması , mide bulantısı gibi şeyler kalp krizi habercisi olabilir ancak seninki anlık değilmiş periyodik olarak oluyormuş neyse bunu yazmamın sebebi insanların aklında bulunsun nolur nolmaz hadi rasgele

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Dirsekten dolayı ben sorun yaşamıştım. Uyuşma ve güç kaybı vardı. ( bkz. Ulnar sinir sıkışması)
    benim sol bilek ve dirsekte ara ara ağrı oluyor,uyuşluk geçti gibi,ama bacak biraz uyuşur gibi oldu.çok rahatsız eden birşey yok.

bakalım az kaldı,öğreniceyiz yakında ne olduğunu!
  • kuvvet kaybı oluyorsa muhtemelen beyin yada beyin damarıyla ilgili olabilir. bazen boyun fıtığı / düzleşmeside yapıyor bunları.
  • Bugün gittim nörolojiye, EMG testi yaptı doktor, hafif sinir zedelenmesi, ilaç ve krem verdi doktor bey.

• Şuan bendede aynı şey var dirsek yukarısında anlık uyuşma yaşıyorum ve oyun oynuyorum

• hocam korkutmak gibi olmasın ama benim halamda da bundan vardı helvasını yedik az önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hocam korkutmak gibi olmasın ama benim halamda da bundan vardı helvasını yedik az önce
    allah rahmet eylesin.
  • doktor beyin koyduğu tanı

D51 - VİTAMİN B12 EKSİKLİĞİ ANEMİSİ
    M79.1 - MİYALJİ
    M79.2 - NÖRALJİ VE NÖRİT, TANIMLANMAMIŞ
  • için rahat etsin diye pazartesi kardiyolojiye de randevu aldım, sonucu buraya yazarım.
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    hocam nöroloji bölümünde tanıyı nasıl koyuyorlar size bir test mi uyguluyorlar yoksa doktor dediklerinize göre mi tanı koyuyor
  • quote:

hocam nöroloji bölümünde tanıyı nasıl koyuyorlar size bir test mi uyguluyorlar yoksa doktor dediklerinize göre mi tanı koyuyor
    sol kola , emg testi uyguladı, sonuçlar normal dedi, 1 kas gevşetici,1 vitamin, 1 de jel yazdı sürmek için aldım,kullanmaya başladım. uyuşma vs ağrı yok.

ama yinede kardiyolojiye(kalp ve damar) gidip görüneceğim, sağlık ihmale gelmez.
  • quote:

EMG testi bu şekil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.