Şimdi Ara

Sol Ön Takımdan Gelen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar öncelikle ANKARA'da oturuyorum. Yeni Chevrolet Kalos aldım. Aracı özellikle ilk çalıştırdığımda direksiyonu sola çevirdiğimde gıcırtı gibi ses geliyor. Sol tarafa yük bindiğinde de aynı ses duyuluyor. Bugün sokullu caddesinde chevrolet - opel tamircisi vardı gittim ustalara sordum. Sol ön tabladan geliyor dedi ancak işte amortisörde değişmeli, iki tablada değişmeli, takozlarda değişmeli vs diyerek bana işlikle beraber BİN TL masraf çıkardı. Bende bi düşüneyim dedim yaptırmadım şimdilik. Aracı yeni aldığım için ses beni biraz rahatsız ediyor bu nedenle sadece sol tablayı değiştireyim diyorum. Sizlerin fikirleri benim için çok önemli. Özellikle Ankara'da yaşayan arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim... Bu arada ses araç ısınınca çok azalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznugurlu -- 9 Aralık 2016; 20:58:28 >

• gıcurtı genellikle z rottan gelir ve ilk sağ sol yaptıgınızda gıcırtı varsa amortisor takozları dağılmıştır. iyi bir ön düzen servisine gidin. bin tl nedir ya.
  • Bu benim ilk aracım ve araç konusunda acemiyim bu nedenle kandırılmaktan korkuyorum... Özellikle ankara da bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz çok sevinirim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.