Şimdi Ara

Sol tarafımdaki ağrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hiç beklenmedik zamanlarda sol göğüsümün altına keskin bir ağrı saplanıyor ve kaskatı kalıyorum.Bu yaklaşık 2-3 saniye sürüyor ve ardından normal halime dönüyorum.Bu ağrı genellikle sol göğsümün hemen altında olduğu gibi boğazımın hizasında,göğsümün ortasındada aynı etkiyi gösterebiliyor.Henüz 14 yaşındayım kalp ile bir ilgisi olabilirmi,ailemi endişelendirmenin bir gereği var mı ?Bu arada babam,2 amcam ve dedemde kalp hastası.Bu konuyla ilgili çok şeye baktım ancak tüm konularda bende olan belirtilerin biri eksik,biri fazlaydı,bende konu açma mecburiyetinde bulundum.Yardımcı olabilecek var mı ?

• Merhabalar,doktora görünmenizde fayda var.Yalnız internette gördüğünüz her şeye aldanmayın,onun yerine bir hekime başvurun.Korkmayın her göğüs ağrısı kalp sorununa çıkmıyor,ancak;biz yine de önlememizi alalım.Şimdiden geçmiş olsun
  • Doktora gideceğim,teşekkürler.
  • Bu tip rahatsızlıklarda işi şansa bırakmayın, hekime görünmekle kaybedeceğiniz hiç birşey olmaz fakat kalp rahatsızlığınız varsa hekime görünmeyerek çok şey kaybedebilirsiniz.
    İhmal etmeyin.
  • karyoloji bölümünde bir doktora görünün. ultrasonla kalbinize bakar büyük ihtimalle. banada bir ara aynısı olmuştu kalbime baktı. bir şey çıkmadı. kas kasılmasındanmış. kas gevşeticiyle geçti :) endişelenmeyin , ama siz yinede bir doktora görünün , sağlık bu , geçmiş olsun..
  • Çok teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.