Uzun süredir merak ettiğim bi durum. 20 yaşındayım, az çok iyi basketbol oynayan biri olarak biliniyorum. :D
İnsanların sağ elini sağ ayağını veya sol el ve ayağını daha iyi kullanma, sağ veya solunun daha becerikli olma durumu vardır ya bildiğiniz gibi..
Bende bu durum biraz garip.
Basketbolu sol elimle daha iyi oynuyorum, sol elimle şut atıyorum ve hatta yorulana kadar sol elimin bütün parmaklarıyla top çeviriyorum.
Bunda bi ilginçlik yok ama ilginç olan kısım şu; hayatta geriye kalan her şeyi sağ elimle yapıyorum. Sol elimle 2 santimetrelik düz bi çizgi dahi çizemiyorum, sol ayağımla topa vursam muhtemelen cam falan kırarım sokakta ama basketbolu sol elimle oynuyorum, bir de afedersiniz sol elimle masturbasyon yapıyorum.
Sağ elimle basketbol ve masturbasyon imkansız mesela ama geri kalan her şeyi sağla yapıyorum çoğu insan gibi.
Merak ettiğim ve ilgilisini enterese edecek sorum şu ki; Bunun sebebi ne olabilir?
Akraba evliliğinden doğmuş bi çocuğum ama bununla bi ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Buna benzer bi durumda olan biri ya da buna bilimsel açıklama getirebilecek biri varsa ve yazarsa sevinirim, aydınlanırım. :)
bu mümkün birşey. benim bir arkadaşım var sağ eliyle yazı yazar, basketbolu sol eliyle oynar, futbolu sol ayağıyla. çok kafana takma yani bu olabilecek birşey
Mümkün oluşunu kendimden anlayabiliyorum zaten acayip bi insan falan değilim, yani galiba değilim ama.. nedeni nedir? mantığını açıklayacak birini arıyorum. =)
quote:
Orijinalden alıntı: Gardi-tr
Arkadaşlar ciddi ciddi merak ettiğim bişi var.
Uzun süredir merak ettiğim bi durum. 20 yaşındayım, az çok iyi basketbol oynayan biri olarak biliniyorum. :D
İnsanların sağ elini sağ ayağını veya sol el ve ayağını daha iyi kullanma, sağ veya solunun daha becerikli olma durumu vardır ya bildiğiniz gibi..
Bende bu durum biraz garip.
Basketbolu sol elimle daha iyi oynuyorum, sol elimle şut atıyorum ve hatta yorulana kadar sol elimin bütün parmaklarıyla top çeviriyorum.
Bunda bi ilginçlik yok ama ilginç olan kısım şu; hayatta geriye kalan her şeyi sağ elimle yapıyorum. Sol elimle 2 santimetrelik düz bi çizgi dahi çizemiyorum, sol ayağımla topa vursam muhtemelen cam falan kırarım sokakta ama basketbolu sol elimle oynuyorum, bir de afedersiniz sol elimle masturbasyon yapıyorum.
Sağ elimle basketbol ve masturbasyon imkansız mesela ama geri kalan her şeyi sağla yapıyorum çoğu insan gibi.
Merak ettiğim ve ilgilisini enterese edecek sorum şu ki; Bunun sebebi ne olabilir?
Akraba evliliğinden doğmuş bi çocuğum ama bununla bi ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Buna benzer bi durumda olan biri ya da buna bilimsel açıklama getirebilecek biri varsa ve yazarsa sevinirim, aydınlanırım. :)
çelişki , neyse masturbasyonu sol elinle yapmanın sebebi sağ elinle mause u tutuyorsun ki arkadan biri girerse hemen kapatayım ayağında veya elin kremli sağ elinle mause kullanabildiğin için mause u da kremlemek istemezsin mecbur sol el.
Artık dışarı cıkabilirsin
Seninki normal. Ben sağ elle basketbol oynarım. Sol elle şutumu atarım Sol elim basketbolda zayıftır ama niyeyse sol elle atıyorum şutu.
ne kremi moruk ahaha çok video izliyosun herhalde
allah razı olsun çok aydınlattın. ben de neden diyorum.. Herhalde basketbolu da potanın sağ tarafında kalan alanda su birikintisi var diye soldan oynamışım hep parkta. Öyle yapa yapa sol gelişmiş sağ geri kalmış. Doğru söylüyosun. Çıkalım dışarı artık..
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
Seninki normal. Ben sağ elle basketbol oynarım. Sol elle şutumu atarım Sol elim basketbolda zayıftır ama niyeyse sol elle atıyorum şutu.
heh. Sağ elle turnike atıyorum ben de. sol elle şut atarım ve sol elim daha iyidir oyunda crossover zart zurt vs. ama turnike sağ. Yetenek solda kavrayış ve güç sağda gibi basketbolda sanki.
bende 7 yaşındayken sol ayağımla seksek oynardım sadece saaatlerce ama nasıl bir ilginçlikse bilmiyorum -.- sendede aynısı olsa gerek yada küçükken hep sol ayağımla şut çekerdim topa şimdi sporla bir ilgim yok hala aynımı bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme