Burda boyle diyor 200 mbps tarife icin bende gecmeyi dusunuyordum da ondan bakiyordum eski kullanici degilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOL WI-FI 6 Router ve Ping (2. sayfa)
-
-
Paket fiyatının içine dahil oluyor.
200mbps için;
12 Ay Sözünüze Kampanya Fiyatı 159,90 TL
24 Ay Sözünüze Kampanya Fiyatı ilk 12 ay 149,90 TL, ikinci 12 ay 159,90 TL
Kampanya fiyatları aylıktır. Tüm vergiler ve 9 TL WiFi 5 veya indirimli WiFi 6 modem kullanım ücreti dahildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 19 Temmuz 2021; 16:5:17 > -
Alta in diyor ki wifi 6 modem ucreti indirimli 9 tl olacaktir diyor bilemedim kafa karistirici:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ücretsiz hocam. Bazı yazıları evet kafa karıştırıcı, kim yazdıysa bi değişik yazmış.
Bölgemde çalışan biri şöyle yazdı: 100mbps ve üzeri bağlantılarda WiFi 6 modem ücretsiz sağlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 19 Temmuz 2021; 16:12:40 > -
Iyi hocam umarim oyledir bedavaya aliriz ama superonline ac gozludur orda da yaziyor hic inandirici gelmedi :) yine de tesekkurler baglatmaya gelmeden onaylatirim ama ekime kadar kurallar degismezse 😅
Buarada oyun oynuyor musunuz online ? Ben pes oynuyorum ps5 de suan asiri lag yasiyorum tabi oyunun alt yapisida buna musait ayrica kablonet kullaniyorum o da malum.. superonline nasil ping konusunda eger online oyun oynuyorsaniz?
Superonline henüz bende bağlatmadım, ağustos sonu gibi düşünüyorum.
İstanbul veya Ankara da Superonline Fiber pingler için iyi diyorlar, düşük manasında. Diğer iller hakkında bilgim yok.
-
Superonline evet pahalıdır ama Türk Telekom un kendisinden alınca da onlarda pahalı. Türk Telekom daha 200mbps paket çıkartamadı , çıkarmadı
-
Ben bir kere superonline kullandim ama sorun yasamistim istanbulda olmama ragmen indan dusunuyorum gecsemmi diye :) ama o zmn akilli kotali bir paket secmistim! Isin dogrusu hepsi berbat ne yazik ki lanet olsun
3-4 yıl önce Ankara Çankaya da kullanmıştım, memnun kalmıştım. 50mbps lik sınırsız paket kullanmıştım. Oyunlarda pingim sanki 40ms civarıydı. Başka ilçeye taşınınca orda da olmayınca mecbur iptal ettim. Şimdi başka yere taşındım. Burda da hem superonline ftth hem türk telekom fttb var.
-
Superonline twitter destek şimdi şöyle dedi;
Yeni kampanya taahhüt sözü veren, 100 Mbps ve üstü hız seçmeniz halinde, aylık kampanya tutarınıza ek ücret ödemeden WiFi 6 modemimizden yararlanabiliyorsunuz. 🌺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Guzel onun ekran goruntusunu burda paylasabilir misin eger mumkunse
Buyrun hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thelordofBuyrun hocam.
Tesekkurler 😁🥳
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X