Şimdi Ara

Sola versus Ace 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Kendi çapımda ufak tefek bir inceleme yaptım daha önce konular açılmış bunun gibi birçok adam hangsini almalıyım diyor alttan birisi başka bir model söylüyor. Konunun çarptırılmaması için lütfen bilen veya çarptırma amacı gütmeyen insanlar cevap yazsın.
    Öncelikle sola işlemci bakımından daha iyi ancak ram düşük 512mb. Ace 2 ise işlemci bakımından kötü değil ama solanınki daha iyi olmasına rağman rami 768 mp işte ramdede Ace 2 daha iyi. Gpu olarak Galaxy Ace 2 Mali-400mp kullanırken Xperia Sola Mali-400 kullanıyor bu kısımda bir bilgim olmadığından burada yorum yapamayacağım.

Öncelikle telefonu performans açısından incelediğimi belirtmek isterim yok Galaxy 2 de önkamera var falan ilgilendirmiyor beni :)

Sorularımsa şunlar;
    1-Mali-400mp ile Mali-400 farkları nelerdir?
    2-Xperia Solanın 512mb rami sorun yaratırmı (oyunlarda veya gelecek olan güncellemelerde).
    3-Ace 2 nin işlemcisiyle kaliteli android oyunları sorunsuz oynayabilirmiyiz (Nova3 vb.)

• up bende merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: agassiax

Merhaba arkadaşlar, Kendi çapımda ufak tefek bir inceleme yaptım daha önce konular açılmış bunun gibi birçok adam hangsini almalıyım diyor alttan birisi başka bir model söylüyor. Konunun çarptırılmaması için lütfen bilen veya çarptırma amacı gütmeyen insanlar cevap yazsın.
    Öncelikle sola işlemci bakımından daha iyi ancak ram düşük 512mb. Ace 2 ise işlemci bakımından kötü değil ama solanınki daha iyi olmasına rağman rami 768 mp işte ramdede Ace 2 daha iyi. Gpu olarak Galaxy Ace 2 Mali-400mp kullanırken Xperia Sola Mali-400 kullanıyor bu kısımda bir bilgim olmadığından burada yorum yapamayacağım.

Öncelikle telefonu performans açısından incelediğimi belirtmek isterim yok Galaxy 2 de önkamera var falan ilgilendirmiyor beni :)

Sorularımsa şunlar;
    1-Mali-400mp ile Mali-400 farkları nelerdir?
    2-Xperia Solanın 512mb rami sorun yaratırmı (oyunlarda veya gelecek olan güncellemelerde).
    3-Ace 2 nin işlemcisiyle kaliteli android oyunları sorunsuz oynayabilirmiyiz (Nova3 vb.)

1-bilmiyorum
    2-Yaratmaz fakat 4.1 de falan kasar bence 512 şu anlık az.
    3-Nova 3 oynamak için root lazım çünkü oyun telefon hafızasından fazla.Ama dead trigger falan çok rahat oynanıyor.

• Neden nava 3 oynanamyormu? bilmiyordum videolarda falan oynuyolar ama bu kötü oldu :S Order and chaos oynayabilmem yeterli olur :S sola da oynayabliliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agassiax -- 7 Ekim 2012; 15:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agassiax

Neden nava 3 oynanamyormu? bilmiyordum videolarda falan oynuyolar ama bu kötü oldu :S Order and chaos oynayabilmem yeterli olur :S sola da oynayabliliyormuyuz?

Nova 3 oynanır fakar Root lazım.Root yaparak programları SD karta kurabiliyoruz.Telefonun hafıza 1.2 gb olduğu için sığmıyor nova.
  • Teşekkürler anladım :) geriye 1. sorum kaldı bilen varsa söylerse memnun olurum.
  • Güncel__ 1. soru arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.