Şimdi Ara

Solaklar icin Mouse.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NothingLose

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Bende solağım ama yazı yazmak dışında her işimi sağ elle yaparım.Pc başındada hiç sıkıntı çekmedim.Bence kendini alıştırmayı bir dene.

Her işimi

• ben de solağım ama mouse'u sağ elle kullanabiliyorum logitech serisinden bir mouse işini görür bence
  • Ben iki elimi de kullanabiliyorum.Çok ergonomik oluyor.
    Ayrıca bence farklı bir fare almanıza gerek yok.Denetim masasına girerek far butonlarının yerini değiştirebilirsiniz.
  • Ben de solağım ama sağ ele alıştım :)
    Denetim masasından mouse ayarlarından tuşların yerine değiştirebilip oynayabilirsin
  • Logitech G300 simetrik bir yapıya sahip hem sag hem sol el için uygun bir dene istersen
  • Solaklar toplanma konusu olmuş bu bildiğin :) Kardeşim sadece sol için pek üretilmiyor ama hem sağ hem sol olarak kullanıla bilenler var onlara bak derim
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/thermaltake-mo-sph008dt-tt-esports-saphira-optik-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=63142#allImages böyle birşey mesela
  • ben solağım ama hayatımda sol elimle mouse kullanamadım çok garip geliyor

şimdi denedim yapabiliyorum asdasdasdasd
  • solağım ve her işimi sol elle hallediyorum özelikle mouse kullanışımı görenler çok şaşırıyor :D
  • razer in var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a4 tech 2x quick mouse OP-50D de simetriktr bak istersen
  • solağım ama alıştık bir kere
  • ambidextrous mouselara bakabilirsin. (Hem sol hem sağ el uyum sağlayan.)
    ya da aradığım mouse'un left hand edition'ına bakman gerekir. Hemen her markada ambidextrous mouse bulabilirsin, çok büyük bir sorun değil.
  • başlığı yanlış okudum
  • g300 al bence
  • Selamün Aleyküm
    Dediğimi yanlış anlamayın bazı yorumlarda yazanlara diyorum
    Arkdaşlar şimdi demişsiniz
    Sağ elini kullanmaya çalış vb felan bana biraz solakları alay konusu etmişsiniz gibi geldi mouse konusunda
    Bende sağ kullanıyordum 2 kere beyin kanaması geçirdim ve sağ tarafım felçli kaldı şuan solağım bende istiyorum solaklar için mouse ama yok var da donanımlı yok şuan kullandığım mouse sağ lar için ama sol kullanıyorum zorluğu var mı var oda elime zor oturturuyorum
    iyi günler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Bende solağım ama yazı yazmak dışında her işimi sağ elle yaparım.Pc başındada hiç sıkıntı çekmedim.Bence kendini alıştırmayı bir dene.

Her işimi

Sen ne anladın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.