Bildirim
Solaklar icin Mouse..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Senin adına üzüldüm... Solağım ama küçüklüğümden beri PC başında sağ elimle tuttuğum için fareyi hiçbir sıkıntım yok şuan. ^^ -
Solaklar için özel üretim var mı bilmiyorum ama benim abim de solak x7'i çok rahat kullandığını söylüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlık güldürdü harbiden :(
sol elde mause... başlık tutabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Kru3gerBey
:) oyun oynarken sıkıntı ^^
spellleri D/F kullanamıyorum :) onun yerine 1/2 yapıyorum :p
o yuzden iyi bir mouse almam gerekiyr -
quote:
Orijinalden alıntı: adonis3
quote:
o yuzden iyi bir mouse almam gerekiyr
Logitech G300 aldım bu ay gayet iyi bi bak derim fiyatıda guzel zaten.
Bende solağım ama yazı yazmak dışında her işimi sağ elle yaparım.Pc başındada hiç sıkıntı çekmedim.Bence kendini alıştırmayı bir dene. -
Sokaklar için Mouse diye okudum, pişmanım.
quote:
Orijinalden alıntı: Billy Ray
Sokaklar için Mouse diye okudum, pişmanım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SenJi
Bende solağım ama yazı yazmak dışında her işimi sağ elle yaparım.Pc başındada hiç sıkıntı çekmedim.Bence kendini alıştırmayı bir dene.
Her işimi
quote:
quote:
quote:
o yuzden iyi bir mouse almam gerekiyr
Logitech G300 aldım bu ay gayet iyi bi bak derim fiyatıda guzel zaten.
sanırım bu olabilir ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: MysticShot
Senin adına üzüldüm... Solağım ama küçüklüğümden beri PC başında sağ elimle tuttuğum için fareyi hiçbir sıkıntım yok şuan. ^^
Aynen. Bende solagim ama alistim
Bu arada konuyu acan arkadas bence saga alismaya calis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 20 Nisan 2013; 11:16:07 >
quote:
lol icin bir mouse a ihtiyacım var ama solaklar icin ozel uretim birsey olması gerekiyor..
yardımcı olacak veya bilgisi olan ?
Dostum , Logitech TrekBall gibi birşeydi Mağazalarda bulabileceğin birşey , Solakların çok tercih ettiği bir mouse G300 'de iddalı bir seçenek ,
Sonuç olarak Logıtech Hem Sağ hemsol kullanılabilen bir çok mouse'u piyasada bulabilirsin. -
razer deathadder left hand edition
ben de solağım ama mouseu sol elle tutmaya alışmakla büyük hata yapmışsın. sağ elle kullanıyorum ben küçüklüğümden beri mouse'u -
quote:
Orijinalden alıntı: MysticShot
Senin adına üzüldüm... Solağım ama küçüklüğümden beri PC başında sağ elimle tuttuğum için fareyi hiçbir sıkıntım yok şuan. ^^
+1
http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kova-/
hem sağ hemde sol için iyi bir tasarımı var kendim kullanıyorum sağ'lak olmama rağmen iyi elime oturuyor
özet: sağ'lağım ama sol'umlada kullanabiliyorum mouse'i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betara -- 20 Nisan 2013; 11:54:20 > -
quote:
lol icin bir mouse a ihtiyacım var ama solaklar icin ozel uretim birsey olması gerekiyor..
Al sana solaklar için yapılmış Razer kalitesi Parası fazla gelmezse tavsiye ediyorum :)
http://www.gameekstra.com/Razer-DeathAdder-v2-3500-Dpi-Left-Hand-Edition-Sol-El-Mouse,PR-1924.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akiro
quote:
Al sana solaklar için yapılmış Razer kalitesi Parası fazla gelmezse tavsiye ediyorum :)
http://www.gameekstra.com/Razer-DeathAdder-v2-3500-Dpi-Left-Hand-Edition-Sol-El-Mouse,PR-1924.html
kablo var ayrıca fiyatı az biraz fazla geldi ^^
eyvallah..
-
hocam ben yapay solağım.sağ kolumda sıkıntı var omuzdan.doğarken kırılmış yanlış kaynama felan.. ama babam sol elle mouse tutunca kızardı.şuan rahatlıkla sağ elle mouse kullananabılıyorum ve fps oyunlarındada baya iyiyim
Benzer içerikler
- rekt ne demek
- lol herkesi susturmak
- 1 milyon shaco ne demek
- kara alistar fiyat
- shaco replikleri
- league of legends kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X