Şimdi Ara

Solasta: Crown of the Magister ~ Türkçe Yama v4.0 (Tamamlandı) [10.12.2022] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
9.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrardan elinize sağlık. İnşallah DLC'leri ile birlikte yamayı güncellemeye, eksikliklerini gidermeye devam edersiniz ve Türkçe yama ailesine önemli bir yama daha eklemiş olursunuz. İyi çalışmalar.

• WCoder, oyunu sildim ve yeniden yükledim, dosyaları doğruladım, yamayı sildim yeniden yükledim filan... Değişen bir durum olmadı dostum.

Bu arada bu çeviri için verdiğin zaman ve zahmetin için çok teşekkürler... Bu ufak bir problem olabilir ama çözeceğine eminim. Eline sağlık.Solasta: Crown of the Magister ~ Türkçe Yama v4.0 (Tamamlandı) [10.12.2022] 

• Neyse yamayı bir şekilde indirdik ama oyuna gelirsem neden Steam'de bu kadar yüksek puan almış olduğunu açıkçası hiç anlamadım. Oyun çok amatörce yapılmış belli oluyor her tarafından. Daha ana menüden belli. 5 dakika oynayıp sildim. Bunu oynayacağınıza onlarca farklı izometrik RPG var adam gibi oynanabilecek. Bir kişi çıkıp meraktan bir oyun yapmış gibi duruyor sadece.

• Sele177 kullanıcısına yanıt

Oyunun steam olarak sadece base paketi elimde mevcut DLC leri satın alana kadar yada hediye gelene kadar maalesef sadece base paketi güncelleyebilirim. Şuan için dlc leri satın alma gibi bir düşüncem bulunmuyor. Diğer yandan FitGirl DLC li versiyonunu çevirmiştim download bölümünden indirip belirttiğim FitGirl oyun versiyonuna uygularsanız DLC li olarak sorunsuz oynayabilirsiniz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Solasta: Crown of the Magister ~ Türkçe Yama v4.0 (Tamamlandı) [10.12.2022] 

• STENSTEN kullanıcısına yanıt

bu oyunu bi yayıncıda görmüştüm. tam tahmin ettiğin gibi 3-5 kişilik bi ekip yapmış ama hiç fena değil gibi geldi. onlarca farklı oyun var demişsin. izometrik rpg yeni oynuyoum, baldurs gate pc yi zorluyor biraz can sıkıcı oluyor. önereceğin başka bi oyun var mıdır?

• mustadream M kullanıcısına yanıt

Pathfinder kingmaker serisi var. Divinity Original Sin serisi var dünya kadar var kaliteli oyun bu tür ama bu oyun oynanmaz arkadaş. Gerçekten çok kötü. Özellikle karakter tasarımları yüzünden ben tahammül edemem böyle bir oyuna.

Saydığınız oyunları çok seviyorum ama DnD'ye bu kadar sadık kalan, mekaniklerini ve kurallarını güçlü bir şekilde uyarlayabilen ya da bunu amaçlayan, kullanan oyunlar değil ikisi de. Solasta'nın oyuncuları çeken tarafı zaten FRP, DnD hissini güçlü bir şekilde oyuncuya aktarabiliyor oluşu. Ne bütçe olarak ne de ekip olarak DOS gibi oyunlarla yarışabilecek bir oyun değil ama oynanış olarak hedeflediği kitlenin beklentilerini oldukça fazla bir şekilde karşılıyor. Steam kullanıcı inceleme puanının bu kadar yüksek olmasının sebebi bu zaten. Solasta'nın karşısına koyulabilecek oyun Baldur's Gate III ancak o bile mevcut haliyle Solasta kadar DnD hissi vermiyor. Solasta tamamen 5e kurallarıyla oynanan tek kişilik bir FRP sunuyor, bu da DnD hayranlarının ilgisini fazlasıyla çekmiş durumda. Yakında çok büyük bir güncelleme gelecek. Bu güncelleme ile oyuna Online Co-op eklenecek. Şu an Co-op beta testi başlamış durumda. Demek istediğim oyun geliştirilmeye devam ediyor ve mevcut haliyle bile hedeflediği kitleye çok sağlam bir içerik ve oynanış sunmuş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 18 Mart 2022; 13:31:28 >

• RxCan kullanıcısına yanıt

Tavsiyenize uyarak oyuna şans vermeye karar verdim fakat Türkçe yama gerçekten aşırı eksik ve kötü. Buraya yüzdesini belirtmemiş konuyu açan kişi fakat %100 falan değil. Kurmanızı önermiyorum berbat.

DnD seviyorsanız gerçekten hoşunuza gideceğini düşünüyorum. Umarım ayıracağınız vakte değer Solasta: Crown of the Magister ~ Türkçe Yama v4.0 (Tamamlandı) [10.12.2022] 

6 saat kadar oynadım biraz ön yargılı yaklaşmışım beğendim oyunu. En azından Baldurs gate 3'ten daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. Koskoca Larian'ın yapamadığını bu ufacık firma yapmış bravo.

Beğenmenize çok sevindim. İnce düşünülmüş detaylar var, onlar da oynadıkça oyunu daha da çok sevme sebebi oluyor. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim. DnD'nin hakkını veren bir oyun.

• Xbox game pass ile yama yapamıyorum. Aşağıdaki hatayı veriyor.

Solasta: Crown of the Magister ~ Türkçe Yama v4.0 (Tamamlandı) [10.12.2022]
  • Liminal L kullanıcısına yanıt

Game pass ile uyumlu değildir.

• Beklenen devasa güncelleme geldi! 17.8GB boyutuyla birlikte oyuna Co-op modu dahil birçok yenilik getiriyor. Detaylar için;

Solasta: Crown of the Magister ~ Türkçe Yama v4.0 (Tamamlandı) [10.12.2022]store.steampowered.com
    Solasta: Crown of the Magister - Lost Valley - Full Patch Notes - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/1096530/view/3198127458978223441

Yamayı güncelleyeceğini sanmıyorum. Keza şu anki hali bile inanılmaz kötü yamanın.

• v1.3.44 için düzenleme şansınız var mı.

• Oyunu iade ettim dil desteği yok, oynarsam ingilizce Gamepass ile oynarım diye. Türkçe yaması Steam'e uyarlandı indirimde tekrar satın alayım dedim, şu bendeki şanssızlığa bak ki yamanın bir etkisi yok.

• Yeni versiyona göre uyarlanabilirse çok iyi olur.

• Windows defender virus gösteriyor nedeni nedir acaba bilen varmı?

• Öncelikle merhaba,

@STENSTEN Oyunu beğenip beğenmemenizle ilgilenmiyorum Solasta istek üzerine çevirmiş olduğum bir oyundur ve makine çeviri olduğunu zaten belittim ayrıca yazı makine çeviri konusunda yer almaktadır, bu nedenle normal çeviri yapılmış yamalar ile kıyaslamanız yanlış olur sonuçta otomatik olarak çeviri yapılıyor ve cümle düşüklükleri illa ki olacak. Elimden geldiğince bu cümle düşüklüklerini bulup tek tek düzeltmeye çalışıyorum fakat burada linç yemeyi hak etmediğimi düşünüyorum eğer hoşunuza gitmediyse lütfen yamayı kullanmayınız. Ayrıca şunu belirtmek isterim oyunun sadece ana paketi elimde mevcut ve buna göre çeviri yaptım eğer elinizde DLC li olan bir sürüm varsa oyunda DLC den gelen metinler haliyle ingilizce olacak.

@ftkahya @outlawist Yama güncel versiyona uyarlanmıştır Solasta: Crown of the Magister ~ Türkçe Yama v4.0 (Tamamlandı) [10.12.2022] 

@RxCan Malesef elimde sadece base paket mevcut bu nedenle Lost Valley dlc sini ve diğer dlc leri çeviremiyorum.

@samet315 almış olduğunuz virüs uyarısıyla ilgili https://www.bitlikutu.com/solasta-crown-of-the-magister-turkce-yama-v1-1-tamamlandi-28-02-2022.html makalemde açıkladım ve virüs tarama sonuçlarını paylaştım

Alıntı

metni:
    Bazı arkadaşlar virüs uyarısı aldıklarını belirttiler bunun üzerine online virüs tarama sonuçlarını ekleme ihtiyacı hissettim dilerseniz sizde başka güvendiğiniz bildiğiniz online scan sitelerinden tarama yapabilirsiniz. Belirtmek istediğim bir konu var. İndirme linkindeki reklamları antivirüs uygulamanızın web kalkanı malware olarak görüyor olabilir veya reklamlardan gelen başka bir dosya indirmiş olabilirsiniz indirdiğiniz dosya ismine ve sıkıştırılmış dosya olan rar uzantılı olmasına ayrıca dosya boyutuna dikkat edin exe uzantılı dosya paylaşmıyorum eğer indirdiğiniz dosya exe uzantılıysa büyük ihtimalle bir virüs indirmişsinizdir eğer dosya uzantıları hakkında bilginiz yoksa indirdiğiniz yama dosyasını online olarak mutlaka taratınız.

virusscan.jotti.org sonuçları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WCodeR -- 9 Mayıs 2022; 16:26:13 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.