Şimdi Ara

Solcuların insanlığı,yorumu size bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Onlara solcu değil terörist deniyor kardeş.

Edit: Vatan haini de olabilir. Tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 21 Ekim 2015; 16:47:21 >
  • Bence ironi yapmaya çalışmış ama eminde olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Onlara solcu değil terörist deniyor kardeş.

Edit: Vatan haini de olabilir. Tercih meselesi.

Kendilerini Solcu olarak tanımlıyorlar ancak.Hatta işin komik kısmı karşı çıkarsan basit bir konu olsa bile faşist damgasını yiyorsun hemen.
  • Ulkede bolunmus biri ankaradi patlamaya keske daha cok kisi olseydi yaziyo biri polis olunce oyle yaziyo ne olacak ulkenin hali acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solcularin vicdanini sorgulamak sanami dustu emin ol senden daha insancil duygulara sahipler

• İzlemedim ama bu solcular hep böyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kürt lan bunlar.Hala bunlara kardeşim diyip,kendini kandıranlar var.Doğu da askerin ölüyor,pusu yiyor,bunlarda batıda ki evlerinde oturmuş,buna seviniyor.Teröristi dağlarda aramanıza gerek yok,onlar içimizdeler,yanı başımızdalar.
  • Gerçek solculuk bu değil

• Ben solcu sagci vs degilim ama su zamanda polisi kim seviyor? Aksam kapina vurulup açtığında karsinda polisi gorup korkuyorsan o ulkeden hayir gelmez.V for vendetta filmindek gibi herkesi evinden alip goturup hapse atıyor parali polisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 21 Ekim 2015; 16:58:25 >
  • Yorumları okurken bunlarla aynı vatanı paylaştığımıza utandım.Her seferinde hükümeti eleştiriyorlar ama vatana 1 gram faydası olmayan insanlar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

Ulkede bolunmus biri ankaradi patlamaya keske daha cok kisi olseydi yaziyo biri polis olunce oyle yaziyo ne olacak ulkenin hali acaba

Bunu yazacaktim bende artık karşılıklı nefrete sürüklendik kimse kimsenin acisina üzülmüyor

• İşiniz gücünüz, ayrımcılık-taraf oluşturmak. İnsanları zan altında da bırakmamayı öğren. Plankton .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Solcularin vicdanini sorgulamak sanami dustu emin ol senden daha insancil duygulara sahipler

Sen çok konuşma pkklı.
  • quote:

Solcularin vicdanini sorgulamak sanami dustu emin ol senden daha insancil duygulara sahipler

Sosyalzim çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsy

İşiniz gücünüz, ayrımcılık-taraf oluşturmak. İnsanları zan altında da bırakmamayı öğren. Plankton .

Ayrımcılığı ben mi oluşturuyorum?O yorumları yazarken iyi ben paylaşınca kötü,plankton iyidir biliyormusun,basit bir canlıdırda,yediği kaba pislemez.
  • Solcu degil terorist deniyor bu tiplere

• quote:

Yapma ya ? Sen kimsin de adamın kim olduğunu karşılaştırma yapabiliyorsun ?

Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

Ulkede bolunmus biri ankaradi patlamaya keske daha cok kisi olseydi yaziyo biri polis olunce oyle yaziyo ne olacak ulkenin hali acaba

Bunu yazacaktim bende artık karşılıklı nefrete sürüklendik kimse kimsenin acisina üzülmüyor

Önceden de üzülünmüyordu.Dağda ki pkklılar ölünce üzülüp,kürtçülerin,kürtlerin acısını mı paylaşıyorduk.Savaştığın bir kesimin acısını paylaşmanın saçma oluşuna hiç girmiyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ben solcu sagci vs degilim ama su zamanda polisi kim seviyor? Aksam kapina vurulup açtığında karsinda polisi gorup korkuyorsan o ulkeden hayir gelmez.V for vendetta filmindek gibi herkesi evinden alip goturup hapse atıyor parali polisler.

beni niye götürmüyorlar herkesse?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.