Şimdi Ara

solcuların suç manyağı adamları, diktatörleri kahraman ilan etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en basitinden türk solcuları deniz gezmişi, mahir çayanı, yılmaz güneyi över durur. adamları bir sraştırırsın deniz banka soyguncusu, mahir israil elçisini şakağından silahla vurmuş, yılmaz güney ise kadın düşmanı ve kız çocuğu katili!

daha staline ve mao zedonga gelmedim ki onlarında hitlerden bir farkı yok. hatta daha fazla insanın canına kıymışlar.

demem o ki benim katilim senin katilinden daha masum demek vicdanlarda hiçbirşeyi çözmez ve sorun yaratır.

solcuların bu tarz adamlarla işi olmamalı, halkçıyım deyip halkı öldüren örgütlerdende uzak durulmalı.

yaw o kadar falso var ki say say bitmiyor.

Türk halkı sola ve solculuğa düşmansa bunun gibi sebepler sayesindedir. sanıyorum ki solcu kisvesi altındaki bi güruhlar dünyadada aynı derece ikiyüzlü olmalarından sebep şimdi hepsi dışlanıp radikal sağ bütün dünyada örgütlenip yükselir oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 30 Haziran 2024; 2:21:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'de sol 1980 darbesiyle yok edildi ve geri kalan her sey kürt ırkçısı hdp zihniyetine devredildi

Şuanda gerçekten sol olup yuzde 1 bile alan hiçbir parti yok

Tip bile dümdüz hdpci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solculuğa veya sağcılığa gelene kadar bunları oluşturan süreci, olayları, gelişimi ne kadar biliyorsun diye sorarlar insana. Tartışmak için konu açan insanın önce bilgi birikiminin olması gerekir. Yine boş ve saçma konular, yine aynı üye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erdoğan'ın oğlu Ahmet Burak Erdoğan'da Sevim Tanürek'in katili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 30 Haziran 2024; 2:52:56 >
  • Atatürk Padişahı indirmese, Sakarya'da, Büyük Taarruz'da yenilse şimdi yakın tarihin en büyük din, Osmanlı düşmanı, vatan haini teröristiydi. Her yıl saygı duruşu yerine 1 dakikalık küfür merasimi düzenlenirdi. Meclisin önünde asarlar, astıktan sonra da ölüsünü taşlarlardı. Biraz beyni çalıştırmak lazım.

• alvete A kullanıcısına yanıt

hitlerde bu mantıkla savaşı kazansaydı iyi anılacaktı. bu hitlerin yaptıklarını aklar mı? bu arada banka soyguncusu ve bir takım çapulcuyla atatürkü nasıl kıyasladın anlamadım.

mao zedong ve stalinle kıyasladıysan daha fecaat.

bu adamlar milyonları katleden adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 30 Haziran 2024; 3:45:1 >
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

bu yılmaz güneyin çocuk katili olmasını aklıyor mu? ne alaka?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Türk solunun resmen özetisin :) Ama abiii AKP'de şunu yaptı deyip alakasız ve konu ile GRAM ALAKASI OLMAYAN SİYASETÇİ OLMAYAN birinin alakasız bir olayunı ATIYON ORTAYA ...

Trafik kazası ile neleri denk tutuyorsus tam körlemesine muhalif hareketi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 30 Haziran 2024; 3:58:51 >
  • Yılmaz Güney konusunda haklısın.

• 4F3 kullanıcısına yanıt

Ben ne diyorum sen bambaşka bir şey diyorsun. Ortada bir yönetim şekli, bir iktidar ve iktidara geliş kuralları varsa, bunları yıkıp yenilemek isteyen herkes zaten bu kuralların destekçileri tarafından hain ilan edilecektir. Yok banka soyguncusuymuş, yok suç manyağıymış, elinde çiçekle yönetim biçimi ya da iktidar değiştiren gördün mü sen? Çağırıp yolda halay mı çekmelerini bekliyorsun? Bir yönetim biçimi sana göre nasıl değiştirilir? Bir iktidara nasıl el konulur?

Hitler falan ne alaka yönetime baş kaldırmakla. Ortak bir paydası yok konunun ana fikriyle. Birisi yönetime baş kaldırmış, yargılamışlar, infaz kararı vermişler. Diğerini de yargılamış, infaz kararı vermişler ama ele geçirememişler. Hepsini alt edip Cumhuriyet kurmuş. Yakalasalardı şimdi Anadolu'da küçücük bir yerde padişahın kulları olarak yaşıyorduk. Atatürk de Cumhuriyet kuracak biri değil, Osmanlı'yı yıkmak isteyen dinsiz bir İngiliz ajanı olarak anılıyordu, tıpkı konunun başlığıyla senin andığın gibi. Atatürk asılsaydı, bu konunun başlığında muhtemelen onun da adını yazardın. Atatürk sanki kendisine engel olmak için, iç karışıklık yaratmak için gönderilenlere, padişaha çalışan valilere çiçek vererek Cumhuriyeti kurdu. Silah çekene silah çekti, çekemeyeni tutsak etti.

• Diğerlerini bilmiyorum ama kapitalizme karşı birinin banka soymayı suç olarak gördüğünü düşünmüyorum.

Her konuya kendi açınızdan bakarak değerlendirdiğiniz için hayatta bir adım öteye geçemiyorsunuz.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Trafik kazası değil o CİNAYET. Yani bir başka deyişle delilleri ortadan kaldırılan bir CİNAYET

"Siyasetçi olmayan biri demiş" birde utanmadan.

• son 20 senedir 25 senedir sağcılar Türkiye de kaç milyon ölüme sebep oldu? bunları konuşmak yerine "deniz gezmiş banka soydu" diyorsun... sen bir insan öldürmemiş olabilirsin ama bu kadar yıl milyonların ölümüne sebep olan sağcıları aklamaya çalışırsan onların suçuna ortak olursun ve o katillerden bir farkın olmaz senin.

Ben solculukla alakası olmayan karadenizli bir vatandaşım bu arada ama herkesin hakkını vereceksiniz, Deniz Gezmiş bu ülke için canını hiçe sayan genç bir kahraman. başarısız olması bizi bu günlere getirdi, yıllarca halkı kandıran hükümetlerden kurtulamadık ve yıllarca sömürülerek insan hayatının hiçe sayılmasıyla iş kazalarında ölen ve afetlerde ölen insanların haddi hesabı yok.

Türkiye inanılmaz zarara uğratıldı ve halen devam ediyor fakat sağcılarda halen utanma yok.. Bakın ben sağcıları da sevmem solcuları da sevmem, ben kişilere odaklı bakarım... Deniz Gezmiş eğer sağcıyım diyerek aynı ideolojisini yapsaydı onu burada yine savunurdum...

şu konuda hepimiz aynı fikirde olalım istiyorum ben; sistemlere takılmayalım, sistemi verimli işleten ve adaletli olan kişilerin kendisidir, bugün Türkiye sözde Laik bir ülke ama gizli bir şeriat var, sözde sosyal ülkeyiz ama halk yoksulluktan intihar ediyor... öbür yandan da bakıyorsunuz elin arapları şeriat yönetiminde iken şeriatın eskidiğini ve yeni dünya için uygun olmadığını söylüyorlar ve modern hale geliyorlar... yani sistemlerden ziyade kişiler önemli, halkın yararına çalışması için bir insanın komünist yada sosyalist olması yada liberal yada anarşist v.s. olması önemli değil... işini düzgün yapması önemli ve halk için çalışıyor olması önemli. bu konuda hemfikir olalım artık.

edit: şu profil fotosunda dil çıkarmış troll üye ile de muhattap olmazsanız sevinirim, kendisi sizler gibi değil, her üyenin kendine ait fikirleri var ve hepiniz burada fikirlerinizi dile getirip tartışıyorsunuz ama o dil çıkaran avatarlı şahıs bir troll, kendi fikirlerini beyan etmiyor bence, bence o maaşını veren tayfanın talimatlarıyla savunmalar yapıyor ve manipülasyonlar yaparak insanları kandırıyor... buda büyük suç... o kadar sinir oldum ki artık doğru da söylese yalanda söylese umurumda değil, ben onu direk es geçiyorum okumadan. engelle butonuna gerek yok, ben zaten okumuyorum onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 30 Haziran 2024; 9:3:8 >

• 80'lerde yaşamıyoruz, sağ sol diye bir kavram kalmadı. Türk milleti sağ sol diye bölmeye çalışmaktan vazgeçin.

• Türkiye de ve dünya da sol ve sağ diye bir durum yok artık

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Eksik biliyorsun veya işine gelmiyor: Türkiye'ye de sol esas manada SSCB Politbürosundaki Kürt olan Haydar Aliyev Türkiye'ye bizzat gelerek birçok SOL örgütlerini kurdu kurdurdu ... SSCB Rusların kuklasıydı ... SSCB Emperyalizmine hizmet ediyordu ... SSCB dağıldı zayıfladı. Sol denilenler de sol alakası kalmadı. Sol un kılık kıyafeti kaldı :) .. Bir de saç sakal modası devam etti. Lakin Ruslar stil değiştirdi Türkiye dekiler fikri es geçtim kılık kıyafette eskide kaldılar...

Yapay olunca gelişmez ...

Filistin deki terör örgütleri Rusların tesislerinde eğitim alanlar Deniz filan aynı yerden çıkmalar . Hepsi de ayrıca sabıkalıdır da ...

Anarşistler bile bunlardan ...

Ayaküstü 5-6 kişiyle münazara yaptım cevap veremediler öfkelendiler uzaklaştılar ... 1 Mayıs ta Şişli de yıllar öncesiydi ... Halen de pek değişmediler ...

Rusların düzenini yapay düzenini de temizlemek Amerika'ya kalmıştı. Bizim çocuklar başardı ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    He knk ok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.