Şimdi Ara

SOLDAN SAĞDAKİ CAMI AÇMAK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLMNALYKM BEYLER 98 XLİ COROLLAM WAR ÖN CAMLARI SNRADAN OTOMATİK YAPTIM FAKAT SOLDAN SAĞDAKİ CAMI AÇMAK İÇİN Bİ RÖLE GEREKİOMUŞ NERDEN BULABİLİRİM YARDMCI OLURSANZ SEVİNİRİM TŞKLER!!!

Ç-A-Ğ-L-A-R---O-T-O---K-A-P-O-R-T-A---B-O-Y-A---S-E-R-V-İ-S-İ

• quote:

[DHTUBE=lütfen yardımmmm!!!]

Ç-A-Ğ-L-A-R---O-T-O---K-A-P-O-R-T-A---B-O-Y-A---S-E-R-V-İ-S-İ

• roleye gerek yok arkadasım sol camın dugmesınden cıkan motora gıtmesıgereken ucları sag cam dugmesıne gırmesı gereken 2ad. sase gırıslerine (bırıne kaldırmayı bırıne ındırmeyı ) bagla ordan cıkan uclarıda motora bagla calısır

NOT: DUGME ALT SEKLINI BURAYA KOYARSAN BAGLANTI SEMASI VERIRIM SANA DUGME ALT AYAKLARINI BILMEDIGIM ICIN SEMA VEREMIYORUM HANGI AYAGA NE BAGLANDIGINIDA YAZARSAN SEMA VEREYIM SANA
  • 3 DUGME KULLANIYORSUN DEILMI BENIM SANA ANLATTIGIM BAGLANTI SOL KAPIDAKI SAG CAMA AIT DUGMEDEN SAG KAPI USTUNDE BULUNAN DUGMEYE OLAN BAGLANTIYI ANLATTIM SANA
  • öyle bağlanırsa.

sürücü açmak isterken yolcu kapamak isterse.
    ya sigortası atar arabanın. yada bi kablo yanar.
    bu röle bu durumda önceliğin şöferde olmasını sağlar.
    heryerde bulunur git al bi yerden..
  • oyle baglanırsa hıc bır sorun yasamaz cunku araclarda bulunan orjınal sıstemde boyle dugme ayaklarının baglantı yapısını bılmeden yorum yapma sol taraftan sofor kapatırken sag dugmeden ıslem yapamaz sebebıne gelınce sag dugmeye sadece sase yollamasıdır sol kapıdan her dugmeye basısında sag dugmeye sadece bır sase yollar zaten o sol dugmeden gelen kablolarda sase yerlerıne baglanır ıncele veya bılgı sahıbı ol ole yaz yanlıs bılgı verme arkadasım

SUAN ARACLAR UZERINDEKI ORJINAL DUGME SEMASIDA BU SEKILDEDIR FAKAT BAGLANTILAR DUGMENIN AYAK SAYISI VE GIRISLERINE GORE DEGISIKLIK GOSTEREBILIR

SAYGILAR

quote:

Orjinalden alıntı: aragorn999

öyle bağlanırsa.

sürücü açmak isterken yolcu kapamak isterse.
    ya sigortası atar arabanın. yada bi kablo yanar.
    bu röle bu durumda önceliğin şöferde olmasını sağlar.
    heryerde bulunur git al bi yerden..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yan Ayna Camı Düşmek Üzere
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.