Şimdi Ara

Soldier Front (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen anlamadın benı galıba oyun siteden gırdıgı ıcn kota yiyor ,e eskiden knight oynarken 20 saat acık dururdu 14mb yemişti , anlıyabılıyormusn sana bişe yap dıye solemıyorum baska sınırlı arkdaslar olur oyunu oynar oynar hiç bakmaz kotaya sonra ay başında kaç mılyon gelcegı belli degıl iyi olmaz yani baska aradakslrı uyarmak ıcn dedım sende hemen laf sok dımı sacam sapan kendinizi bsıe zannedıyorsunuz hep ne biçim adamsınız
  • arkadaşlar soldier frontta para problemi var.bilen varsa yardımcı olsun.....lüfe.!!!
  • logın oluyorum sıteden playa basıyorum patch yukledı sonra boyle bı yaazı çıktı hanstarter path could not find sonra tamam dııynce hata raporu çıkıyo neden
  • h key current user/software burada bir han update klasörü olacak bunu sil ve makinayı yeniden başlat....
    birde soldier frontta para nasıl kazanılıo biliyosan yardım et........
  • dedıgın dosyayı ve yerı bulamadım nerede o dedıgın dosya
  • quote:

Orjinalden alıntı: 54mehmet54

h key current user/software burada bir han update klasörü olacak bunu sil ve makinayı yeniden başlat....
    birde soldier frontta para nasıl kazanılıo biliyosan yardım et........

Aynı Hata bende de Vardı, ßu dedikLerini Yaptım Fakat şimdi . Oyuna giriyo :D Loading Screen'de ßaya ßi ßekledikten Sonra Hata veriyo :D Çözümü Varmıdır acaßa ?
  • softwarede birde applied networking klasörüne bak..ordaysa sil...soldier frontta para problemim var biliosan yardım et......................
  • oyunun eksikler çok adam beni duvarın aarkasında vurdu bidee hack yapan çok var adam bi bomba atıyo herkes yerde
  • yaaaa bu soldier frontta nasıl para kazanıloyoooo
    adam vuruyom puan verio para yok
    nasıl olacakkkkkkkkkkk?????????????
  • kotadan fazla yemez deneyeceğim
  • Arkadaşlar ben Soldier Fronta yeni başladım M4A1 ile seri ateş ediyom durduramıyom sonra zor duruyor bilen varsa yardım etsin lütfen (yani bir kere tıkladım eteş etmiyor ikinciye tıklıyorum zor durduruyorum o arada düşman öldürüyor) bu olay sık sık oluyor
  • AYAR ÇEKMEK LAZIM ŞU YENİ OYUNA
  • internet bağlantı hızın veya laq dan dolayı olabilir...oyunun ayarlarına bi göz at....
  • ben bunu bi ara oynadım fakar kotayı fazla kullanıyo gibi geldi onun içn bırakdm kotalı olanlar dikkat etsin
  • oyunu beenenler warsa oynayanlar clan ımıza buyursunlar sf deki en baişarılı TÜRK calanı ayrıca oyunyama denilen form sitesinin sf de 1 clanı war ark bizde geri kalmayalım lütfen bizim DH ın clanıda ayYıldız clan olsun
  • her zman counter online oynarım bu tarz oyunları severim yukluyorum boyut çok guzel 240mb 35dk da iniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty42

oyunu beenenler warsa oynayanlar clan ımıza buyursunlar sf deki en baişarılı TÜRK calanı ayrıca oyunyama denilen form sitesinin sf de 1 clanı war ark bizde geri kalmayalım lütfen bizim DH ın clanıda ayYıldız clan olsun

Bende AyYıldız clanı mensubuyum gercekten degerlı arkadaslar bulunmakta sevıyelıler ıyı oyuncular ellerınden gelenı yapıyorlar donanımhaber olarak hepımızın bır clanda toplanma ıstegı varsada tavsıyem yıne AyYıldız olacaktır 1 aya yakın beraberız kalıtemızde sureklı yukselmekte arzu edenler olursa basvuruda bulunabılırler bızıde sevındırırler
    dh olarak bır arada olmak bızlerıde mutlu eder
  • no problem girdim oyuna guzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 11 Haziran 2007; 23:52:06 >
  • ya bu oyunda rütbe sistemi nasıl oyun çok güzel nerdeyse her girdiğim serverde 1. alıyorum bu rütbe olayı nasıl ?
  • oyun ıcındekı performansına gore mac sonunda puan alıyorsun
    bellı puan aralıklarında rutbe atlıyorsun zaten oyunun web sıtesınde hangı puanda hangı rutbeye sahıp olacagını detaylı bır sekılde acıklamıslar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.