Arkadaşlar,bu oyun WarrocK ve Counter tarzı internet üzerinden oynanan bir oyun,oyunda lvl yerine rütbe sistemi var,counter strike,ile karşılaştırılamaz bile ve warrock,dan çok daha fazla ayrıntı var, silah olsun mekan,lar olsun.Oyuna başladığımızda,sas,delta force v.s.v.s. yaklaşık 8.9 tane savaşçı saceneğimiz var istersek 1 tane istersek hepsinden alabiliyoruz,başlangı,ta bize 60k.veriyor vede bu para ile aldığımız silah,lar süre sınırlı değil ,sadece repair için extra para ödüyoruz, adamımıza kar maskesi,mifer,çelik yelek gibi bir takım item,leri extra,dan satın alıp gücünüze güç ve karizma yapabilirsiniz , tabi bu extra itemler süre sınırlı, warrock gibi ping yüzünden oyuna girememe olayı yok,zaten 256 net,ile laq yok denecek kadar az(yok desem yeri),oyunda birçok türk ve birçok türk guild,i mevcut.Eğer warrock ve counter tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız ,bu oyunu denemenizi öneririm. http://sfront.ijji.com/Bu link,ten register olup oyunu download edebilirsiniz,sadece 240mgb. Not:Sniper,oyundaki en iyi ve en kullanışlı silah,tabi kullanmasını bilene.
Yüklüyorum birazdan.Warrock oynuyodum ama millet lagger lagger die bas bas bağırıyor.Birde bunu deneyelim.
Geçen gün forumu gezerken rastladım bu şirketin bir başka oyunu piyasaya çıkıyomuş diye o arada biriside Soldier Front oyunuda anıldı vede bir arkadaşımız bu oyunda inanılmaz hile kullanıldığını ve bıraktığını açıkladı bence biraz araştırma yapmadan oyuna katılmayın derim ben
quote:
Orijinalden alıntı: StummScream
Geçen gün forumu gezerken rastladım bu şirketin bir başka oyunu piyasaya çıkıyomuş diye o arada biriside Soldier Front oyunuda anıldı vede bir arkadaşımız bu oyunda inanılmaz hile kullanıldığını ve bıraktığını açıkladı bence biraz araştırma yapmadan oyuna katılmayın derim ben
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
Ben zaten oynuyorum kardeş bu oyunu,hack olayı var ama yok denecek kadar az,zaten çoğu insan çok iyi oynuyor tabi yüksek int. hızı buna yardımcı oluyor,ve bizde bu iyi oyuncuları hack kullanıyor sanıyoruzhack olayı,sadece duvar,kutu gibi yerleri girebilmek bu yerlerden ateş edebilmek ve yükseğe tırmanabilmek,e zaten lamer,lik okadar azki denk gelmeniz düşük bir ihtimal,denk gelirsede çıkıp başka bir yere girin alla alla,en azından counter gibi elinde bıçek,ile 1000km.hız ile ilerleyip size saniyede 100 kere spike yurmuyolardeneyin bence , beğenmezseniz sadece kotadan 240 mgb.kaybedersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: cozmonot
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
Ben zaten oynuyorum kardeş bu oyunu,hack olayı var ama yok denecek kadar az,zaten çoğu insan çok iyi oynuyor tabi yüksek int. hızı buna yardımcı oluyor,ve bizde bu iyi oyuncuları hack kullanıyor sanıyoruzhack olayı,sadece duvar,kutu gibi yerleri girebilmek bu yerlerden ateş edebilmek ve yükseğe tırmanabilmek,e zaten lamer,lik okadar azki denk gelmeniz düşük bir ihtimal,denk gelirsede çıkıp başka bir yere girin alla alla,en azından counter gibi elinde bıçek,ile 1000km.hız ile ilerleyip size saniyede 100 kere spike yurmuyolardeneyin bence , beğenmezseniz sadece kotadan 240 mgb.kaybedersiniz
Alıntıları Göster
Haberim var bu oyundan Xfire haberdar etti beni. Lag durumu nasıl indirenlerden yorum alalım.Warrock gibi kolpa cıkmasın
quote:
Orijinalden alıntı: Playas
Haberim var bu oyundan Xfire haberdar etti beni. Lag durumu nasıl indirenlerden yorum alalım.Warrock gibi kolpa cıkmasın
Kardeş zaten bu oyun öyle diğer rpg,ler gibi saat,lerce kasıp item v.s. toplamak için değil,can sıkıntısını stresi almak için arada girilecek bir oyun,adamları mermi manyağı yapıp rahatlarsın yani.
quote:
Orijinalden alıntı: cozmonot
quote:
Orjinalden alıntı: Vincénzo
Granado Espada açılana kadar oynarım
Kardeş zaten bu oyun öyle diğer rpg,ler gibi saat,lerce kasıp item v.s. toplamak için değil,can sıkıntısını stresi almak için arada girilecek bir oyun,adamları mermi manyağı yapıp rahatlarsın yani.
Alıntıları Göster
ya ben hiç böyle mermi manyağı yapılacak oyunlar oynamadım sof flyff mapple story rose anlayın yani o yüzden granadoyu bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Alchemist
ya ben hiç böyle mermi manyağı yapılacak oyunlar oynamadım sof flyff mapple story rose anlayın yani o yüzden granadoyu bekliyorum
Alıntıları Göster
arkadaslar bu oyunu yükledim oynadım ve çok zevkli geldi bana counter strike sevenlere öneririm ama su anda ijji nin sitesi kapalı olduğundan oyuna giremiyorum neden kapanıyor bu site;?
quote:
Orijinalden alıntı: furi544
arkadaslar bu oyunu yükledim oynadım ve çok zevkli geldi bana counter strike sevenlere öneririm ama su anda ijji nin sitesi kapalı olduğundan oyuna giremiyorum neden kapanıyor bu site;?
Alıntıları Göster
Bence Warrock ve Countera gore kalitesiz bir oyun özellikle grafik bakımından..lag veya hack varmı bilemicem oyuna basladıgım gün bıraktım çünkü
ben 16k puanda bıraktım sniper bencede en iyi silah missile bölümünde çok işe yarıyo ben hiç görmedim ama bundada duvar delinir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: W Nex Sacramentum
ben 16k puanda bıraktım sniper bencede en iyi silah missile bölümünde çok işe yarıyo ben hiç görmedim ama bundada duvar delinir mi?
BEYLER OYUN LA İLGİLİ EN GÜNCEL HABERLER BURDA .....!!!!
:d:d Oyunda lag yok olduunda oluo ama nadiren çıkan vakalardan Acayip hacker olduunu söyleyen arkadaş ne zmn okudu acaba bu konuyu artık hacker yok gibi zaten bu el becerisi sf nin hack programları fln yok Hacker olduunda ise sistemin mail adresine hackerin adını yazıp gönderirseniz o char izlenip eer hack kullanıorsa banlanıyor......oyun ne csyle nede wr yle karşılaştırılabilir çünkü bu sf:D:D bide konuyu açan arkadaşımız kaçtane tükr clanı olup clanaları sayabilirmi benim bildiğim tek türk clanı KARARGAH ....... ayrıntılı bilgi için forum adresihttp://forum.donanimhaber.com/m_13905641/tm.htm
quote:
Orijinalden alıntı: LastBaron
BEYLER OYUN LA İLGİLİ EN GÜNCEL HABERLER BURDA .....!!!!
:d:d Oyunda lag yok olduunda oluo ama nadiren çıkan vakalardan Acayip hacker olduunu söyleyen arkadaş ne zmn okudu acaba bu konuyu artık hacker yok gibi zaten bu el becerisi sf nin hack programları fln yok Hacker olduunda ise sistemin mail adresine hackerin adını yazıp gönderirseniz o char izlenip eer hack kullanıorsa banlanıyor......oyun ne csyle nede wr yle karşılaştırılabilir çünkü bu sf:D:D bide konuyu açan arkadaşımız kaçtane tükr clanı olup clanaları sayabilirmi benim bildiğim tek türk clanı KARARGAH ....... ayrıntılı bilgi için forum adresihttp://forum.donanimhaber.com/m_13905641/tm.htm
Alıntıları Göster
ara sıra gırıyorum eskıden varmıs hack olayı ama su sıralar gırıyorum daha denk gelmedım
quote:
Orijinalden alıntı: einhander
ara sıra gırıyorum eskıden varmıs hack olayı ama su sıralar gırıyorum daha denk gelmedım
Alıntıları Göster
İjji ye guvenın derim ben ijjinin Gunz oyunu oynuorum ve lag yok Dc hiç yemedim hack olayları kaldırıldı son 1 aydır ve ijjie guvenebılırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
İjji ye guvenın derim ben ijjinin Gunz oyunu oynuorum ve lag yok Dc hiç yemedim hack olayları kaldırıldı son 1 aydır ve ijjie guvenebılırsınız
Alıntıları Göster
ewt de durmadan rollback yapmasalar, o yüzden biraktim ijjie i
quote:
Orijinalden alıntı: Grappler_Baki
ewt de durmadan rollback yapmasalar, o yüzden biraktim ijjie i
Alıntıları Göster
YA COZMONOT HERSEYI SPER OYUNUN AMA KOTA YIYOR OYUNDAYKEN COK FENA :S
quote:
Orijinalden alıntı: Lord.Blade
Alıntıları Göster
ulan kırk yılda bır ii oyun bulurum ondada kota yıyor 2 saatte 40mb üff be mecbur oynayamıycam
quote:
Orijinalden alıntı: Lord.Blade
ulan kırk yılda bır ii oyun bulurum ondada kota yıyor 2 saatte 40mb üff be mecbur oynayamıycam
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Lord.Blade
quote:
Orjinalden alıntı: Lord.Blade
Sende sınırsıza geç,256 ama kota derdin kalmaz2 satte 40 mgb. ben bu konuda ne yapabilirimki? ilk defa senden duyuyorumböyle birşey ile karşılaşmadığım için birşey diyemiycem.O zaman sen hangi oyunu oynasan kota boyuna gircek