Şimdi Ara

Soldier Front (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • roomod arkadaslarına tavsiye edebilirsin oyunuu AYRICA UNUTMAIN ARTIK DH IN CLANI ayYıldız clan dh taki bütün sf ciler buraya toplanıyoruzz
  • İndirilecekler listeme ekledim.
    Oyun çok güzele benziyor,fazla mb lı olamaması hoşuma gitti.
  • listede 1. sıraya koyarsan sewinirim kardes :d indir bi an ewwel oymaya başla sana buradan yardımcı oluruz
  • ben bu oyunu epey oynuyodum..experiencem yüksek ve rütbem ileri idi ..ama biara oyuna girim derken kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyo...nedenini bilen varsa yardım etsin sevinirim...........
  • arkadaşlar bi sorum olacak..bu oyunda clan nasıl yapılıyor?paralı mı rutbemizin kaç olması lazım clan için... ve son soru oyunda party yapılıyor mu? eger yardım ederseniz bende bu oyuna başlarım ve yaklaşık 7-8 kişi başlatırım
  • ben turk arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim?????????????
    yabancılardan bıktım ..............
  • arkadaşlar hepinize selamlar. bu oyunu uzun zamandır oynuyorum. oyunu türklerle nasıl oynayabileceini sormuşsun. sfront.ijji.com/sfturk bu linkten oyunun en büyük türk clanına katılarak türklerle oynayabilirsin.

haa ayrıca mustim sana da selamlar kardeşim ;) beklioruz tatilden dönmeni..
  • bok gibi oyun ama çok seviyom her türlü pislik var glitch de bunda hile de bunda lag da bunda koca olmaz bundan
  • oynıcaktım ama awp tek caksa rütbem aynı olan adamlara oynıcam ben awpyle tek çakılcacak oyunları seviyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newherochu -- 20 Haziran 2007; 23:03:36 >
  • ARK. Lar Söylenenler Gibi Oyun Çok Fazla Mı Kota Yiyor ?? . . .
  • Paylaşım için teşekkürler.......
  • Ark. Lar Oyunu Yükledim Kurdum Lauch. Tıkladığımda Karşıma Web Site Çıkıyor Nedir Bu ??
  • arkadaşlar ben (sfront.ijji.com/sfturk) sitesine giriom ama oyuna nerden gircem..ben turk arkadaşlarımla oynamak stiom bıktım yabancılardan lütfen yardım edin .....bide bu clan name kendime nasıl seçebilirim acil yardımlarınızı bekliyorum...teşekkür ederim''''''''''''''''''''
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Ark. Lar Oyunu Yükledim Kurdum Lauch. Tıkladığımda Karşıma Web Site Çıkıyor Nedir Bu ??

ztn siteden oynucaksın özelliği bu ijji tüm oyunları böyle ordan siteden giriş yap ve play live a tıkla ok?
  • bu oyunda bide aimbot nasıl kullanıyorlar acaba
  • konu yanlış yerde.. çok kişilik fps oyunları - diğer'de olması lazımdı çünkü rpg değil...
  • ben yeniyim fakat oyuna girerken hansterter yazısı bendede war ve dediğiniz dosyaları regeditten bulamıom yardım plsss oyuna başlamak öok istiyorum
  • arkadaşım ben bu problemi regeditten çözdüm..Hkey_current_user/software/hanupdate buna benzer bi klasör vardı bunu sildim oyuna girdim.
  • Bu oyunu ben de oynuyorum hack kullananlara glitcher diolar adam kutunun içine yada duvara girio önüne gelene sıkıo tabi adamlar onu göremio oyunda bir türke sordum xfire kullan senda yap dedi wala hiç alakası yq silah olarak sniper tercihim çünkü tek gecio otomatik silahlarda yakın mesafe için harika
  • Oyundaki araçlar neler uçak tank vs ? Warrocktan ayrıntılı demişiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.