Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.634
Cevap
34
Favori
279.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: solenza19

Arkadaşlar 2004 model solenza kullanıyorum. Yalnız yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sağ sinyal, arka sağ ve sol stop lambalarının sadece camları kırık Çorum da bulamadım. Bu parçaları bulabileceğim yer hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

çıkmacılarda bi ihtimal bulabilirsin.Arka stop laması bana da lazım olmuştu aramadığım çıkmacı,reno dacia bayisi kalmamıştı tesadüf bursada bi parçacıda bulup almıştım,Bulamazsanız reno dacia servisine sipariş verdirin romanyadan bi ay içinde getirtiyolar.
  • 2005 model tüplü klimalı 100bin km de bir Solenza almaya niyetliyim. aracı 14 bin liraya bağladık gibi ama kafamda bazı sorular var. araç uzun yolda nasıl, içeri ses alıyor mu. yol tutuşu, frenleri nasıl hiçbir fikrim yok. birde yarın aracı satmak istiyorum desem zarar edermiyim, ikinci eli ne durumda. yakıtı uygun sanırım hiç şikayet okumadım. bana bir akıl verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

2005 model tüplü klimalı 100bin km de bir Solenza almaya niyetliyim. aracı 14 bin liraya bağladık gibi ama kafamda bazı sorular var. araç uzun yolda nasıl, içeri ses alıyor mu. yol tutuşu, frenleri nasıl hiçbir fikrim yok. birde yarın aracı satmak istiyorum desem zarar edermiyim, ikinci eli ne durumda. yakıtı uygun sanırım hiç şikayet okumadım. bana bir akıl verin.

daha gecen hafta kardesin antalya - istanbula gitti geldi we sorun yasamadım didi yola cıkmadan önce bakımıyla ilgilenin aracın )bu düzey aracta ses oalyı fazla denemez( yedek parcaları zorda olsa buluna biliyor bulamadın dielim bayiye siparisi wer romanyadan getiriyorlar ben ön kaputu getitttirdim yakıt dediniz gibi uygun lpg de uyumlu ve iyi bir kitle sorunsuz kullanırsınız satma isi sizde bu aracı almaya karar vermissiniz buda satıla bileceği anlamına gelir bana göre modern bi insan kahrını ceken arac frenleri iyidir bu aracın tüm bakımları ağır haafif yaptrıdın sürece aracta sorun cıkmaz kardesim bşzde öle misal benim aract asuan tek sorun ic körükler deişecek baskada bi durum yok 2004 model scala versiyonu war kapı lastikleri i deilse deiştir iceri ses ve su alabilir malum 10 snelik arac eskime payı yüksek

saygılar

• arkadaşlar ben de 1 hafta önce aranıza katıldım. 2004 model scala sport pack aldım. Aracımda şu anda hiçbir sıkıntı yok ancak benim merak ettiğim konu bu aracın en çok hangi parçalarını bulmak sıkıntı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkimil -- 19 Ekim 2015; 22:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkimil

arkadaşlar ben de 1 hafta önce aranıza katıldım. 2004 model scala sport pack aldım. Aracımda şu anda hiçbir sıkıntı yok ancak benim merak ettiğim konu bu aracın en çok hangi parçalarını bulmak sıkıntı oluyor?

arka stoplar kapı lastiklerinin orjini ön kaputu romanyadan getirilmisti

saygılar

• muti1 M kullanıcısına yanıt
    servise mi getirttiniz yoksa siz mi sipariş ettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkimil

servise mi getirttiniz yoksa siz mi sipariş ettiniz?

servis siparisini werdi getittirdi kardesim cok gecti üzerinden aklımda bu sekilde kaldı

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

2005 model tüplü klimalı 100bin km de bir Solenza almaya niyetliyim. aracı 14 bin liraya bağladık gibi ama kafamda bazı sorular var. araç uzun yolda nasıl, içeri ses alıyor mu. yol tutuşu, frenleri nasıl hiçbir fikrim yok. birde yarın aracı satmak istiyorum desem zarar edermiyim, ikinci eli ne durumda. yakıtı uygun sanırım hiç şikayet okumadım. bana bir akıl verin.

Yol tutuşu beni şaşırtmıştı çok güzel,frenleri de güzel,Tabi içeriye baya bi ses alıyo.Yakıtta çok tasarruflu.Fiyat biraz pahalı geldi bana hocam.Yarın satacam desen 14 e zor satarsın.Aracın biçok parçasını bulmak sıkıntı(benzin pompası,stop lambası,cam krikosu vs.)Reno mais servislerine sipariş verdirir 2 ay içinde gelir parça.
    Bende de vardı 2005 model klimasız 8 bine aldım 1500 lira masraf ettim Altı ay bindim bi bibuçuk ay önce 11.250 ye sattım. 107 binde 4 parça boya vardı.Marşa iki kez bastığımı hatırlamam,stop ettiğini hatırlamam.Arabanın motor aksamı (klio motor zaten)seriliği,Yakıtta cimriliği çok güzel,Kolay masraf açmaz.Malzeme kalitesi çok kötü,Kapı kolları,kalorifer ızgaraları heran elinizde kalabilir.
    Yağmur yağdığında araç heryerden su alıyor,Bu sorun biçok solenzada var.Kapı lastiklerini söküp içlerini silikonla doldurarak ben bu olayı engellemiştim.Cam krikoları aşırı sesli ve sağlıklı çalışmıyor.
    araç sizi üzeceğini sanmıyorum 14 bin ise oldukça temiz bi araçtır,Saydıgım problemler de ufak problemler,Ben ayna bulamadım şahin aynası taktım,Dabulunbazlar kırıktı şahin dbulunmazı aldım kestim biçtim onu uydurdum taktım.Benzin pompası arızalıydı bulamadım,Başka markalardan uydurdum,Cam krikosunu reno 9 unkini uydurdular.Stop lambamm kırıktı türkiyede hiçbi parçacıda bulamadım.Sattım ama bidaha solenza almam,Logan olabilir.Loganda parça sıkıntısı yok en azından.

• arkadaşlar merhaba

solenza 2004 rapsodi yedek parça arıyorum.. nasıl temin edebilirim. sag far camı lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassanaa

arkadaşlar merhaba

solenza 2004 rapsodi yedek parça arıyorum.. nasıl temin edebilirim. sag far camı lazım...

çıkmacılara bak bi derim olmadı bayiye siparis werdir

• Buldunmu bilmiyorum ama bu araçta yedek parça sıkıntısı var. Ben depo dış sac kapağını çıkmacıda buldum,servislerde ve parçacılarda yok(tüm tr.de). 10 yıllık yd.parça bulundurma süresi dolmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mebat

Buldunmu bilmiyorum ama bu araçta yedek parça sıkıntısı var. Ben depo dış sac kapağını çıkmacıda buldum,servislerde ve parçacılarda yok(tüm tr.de). 10 yıllık yd.parça bulundurma süresi dolmuş.

daha önceden de parcası yoktu parcası her ili ve servis ve parçacılarda

misal ön kaput romanyadan geldi

• parca gerçekten büyük sorun . benimde debriyaj pedalında debriyaj telini tutan plastik krıldı İzmir de dolaşmadığım parçacı kalmadı adamlar solenza sa bulamazssın diyo başka birşey demedi . tamirci başka bir pedal uydurduda araba yatıyordu vala .
  • Selamlar,bagaj kapağının arka cam fitillerine yakın olan her iki köşede neden yapıldığını anlamadığım birer tane küçük oluk var ve burdan bagaja yağmurda su giriyor. Slikon yapıyorum bir müddet idare ediyor. Bu sorunu yaşayan varmı.

• ARANIZA BÜGÜN KATILDIM FORUMUN YARISINDAN FAZLASINI OKUDUM İYİ HOŞ DERKEN SON SAYFALARA GELİNCE YEDEK PARCANIN COK SIKINTI OLDUGU SERVİSİN İLGİLENMEDİĞİ GİBİ SORUNLAR OKUDUM ARABADAN ANLAYAN Bİ YAKINIM FALANDA YOK İSTANBULDAYIM 8000 TL PARAM VAR 5 TE KREDİ CEKECEM AKLIMDA HEP SOLENZA VAR İLK ARABAM OLACAK PARANIN İÇİNDE KİMSENİN BİR LİRASINA DA YOK BENİM ARTTIRDIKLARIM ALMALI MIYIM İSTANBULDA (ANADOLU YAKASI) EN AZINDAN PARCA KONUSUNDA YOL GÖSTERECEK ADRES VERECEK BİRİ OLURSA DUA EDERİM HAYIRLI AKŞAMLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebat

Selamlar,bagaj kapağının arka cam fitillerine yakın olan her iki köşede neden yapıldığını anlamadığım birer tane küçük oluk var ve burdan bagaja yağmurda su giriyor. Slikon yapıyorum bir müddet idare ediyor. Bu sorunu yaşayan varmı.

o soruun bedede war kardesim ne etsem gecmedi artık saldım yakasını su alırsa alsın diyorum dedin gibi oluyo anca kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: noclone

ARANIZA BÜGÜN KATILDIM FORUMUN YARISINDAN FAZLASINI OKUDUM İYİ HOŞ DERKEN SON SAYFALARA GELİNCE YEDEK PARCANIN COK SIKINTI OLDUGU SERVİSİN İLGİLENMEDİĞİ GİBİ SORUNLAR OKUDUM ARABADAN ANLAYAN Bİ YAKINIM FALANDA YOK İSTANBULDAYIM 8000 TL PARAM VAR 5 TE KREDİ CEKECEM AKLIMDA HEP SOLENZA VAR İLK ARABAM OLACAK PARANIN İÇİNDE KİMSENİN BİR LİRASINA DA YOK BENİM ARTTIRDIKLARIM ALMALI MIYIM İSTANBULDA (ANADOLU YAKASI) EN AZINDAN PARCA KONUSUNDA YOL GÖSTERECEK ADRES VERECEK BİRİ OLURSA DUA EDERİM HAYIRLI AKŞAMLAR

kardesim önceki yazzlardan okuduğun gibi anca ya cıkmacıdan yada zmana bırakmak sartıyla yetkili serwise siparisini verdircn nezaman gelirse artık yurt dısından

saygılar

• Değerli arkadaşlar 3 yıldır sorunsuz bir şekilde bindiğim ve emin olun beni fazlasıyla memnun eden scalamı maddi açıdan satmak zorundayım.kendim öğretmen olduğum için her yıl özel servise götürüp her türlü bakımını yatırmışımdır.6 kasımda fenni muayenesini de yaptıracağım.bunu yapmadan önce aklınıza gelen tüm bakımlarını yaptırıp 4 yeni lastik aldım.alam fazlasıyla memnun kalacaktır.kliması gayet iyi soğutur.tüm fitillerini değiştirdim.çalışmayan hiçbir aksamı yoktur.araba 120 binde.sadece bu siteye satılıktır diye koydum.arabamı 14 bin beş yüz tl ye satacağım.daha detaylı bilgi için numaram..05066269941 araba balıkesirdedir. Her türlü araştırmayı yapmanız için plaka 10 eu 179 dur...saat 9 ile akşam 10 arası arayabilirsiniz...

• 2004 model dacia Solenza orj 63300 km hava yastığı benzin LPG ( 4 yıllık ) merkezi kilit klima (buz gibi sogutuyor ) elektrikli ön camlar hidrolik direksiyon mpi clio motor megane 2 şanzıman şehir içi 18 kuruş yakmaktadir şehirler arası 15 kuruş civarı yaktı triger seti 56000 km de değişti klima kayısı gaz kelebek kutusu egsoz benzin pompası değişti degisen sadece sol ön camurluk ve sol on kapida duzeltme var takas düşünmüyorum araç fazlalığından satılığa çıkardım ciddi alıcılar irtibat kursun 0535 274 89 81 fiyat 15500 tl araç Bursadadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16sv798 -- 8 Kasım 2015; 7:22:14 >
  • S.A arkadaşlar bir sorum olacak inş. yardım edersiniz solenza benzin motoru arızalı değişmesi lazım yanmış komple değişcek ortalama fiyat ne kadar aydın cevresinde bulabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.