Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
34
Favori
279.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardesim benim aractada vardı onden su alması aracın klima su tahliye borusuna bi bak derim tıkanmıs olabilir pisliktenbende öle olmustu bide su pedal tarafından geliyor ise aracın pedallarındaki su gecirmeyen tıpamını nedi r iste öle bi materyel war onlar eskimis veya yerinden oynamıs olabilir

alttan alıyorsada arac tabanındaki kece dösemenin altında aracın icinden su tahliye delikleriwar tabi bunlar kaapalı geliyor ama zamanla eskimesi muhtemel bu sekilde olabilir bide aracın radyo anteninnin ordan su sızıntısı olabilir benin sol ön kapı üstündende alıyordu lastik gevsemesinden dolayı bunlar sırasıyla bende olan su sıkıntılarıydı

bagaj bendede hala su alıyor asırı yamirlarda büyük ihtimalle lastiklerdendir bide su birikintisinden gecerken aldını düsünüyorsanda bagaj su tahliye deliğinden alıyordur bendeki sorn belli lastiklerden alıyor ben lastik takımını bulamadım parcacılarda

saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muti1 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim cevabın için teşekkür ederim.
    Bendeki durum özetle şöyle:
    Benim araba yağmur yağarken park halinde iken su alıyor. Arabamda klima yok. Dediğin gibi bir boru tıkanması söz konusu değil.
    Şoför tarafında herhangi bir su sızıntısı yok. Sadece ön yolcu tarafından su alıyor. Paspas baya ıslanmış. Bagaj kısmındaki su sızıntısı dediğin gibi lastiklerden oluyor sanırım
  • harrry H kullanıcısına yanıt
    klima yoksa kalöriferin su tahliye borusu warmıdır bilmiom ama bi arastırın gene dedim gibi olabilir bendede sağ önden alıyodu il su almaya basladında dierleri zsmanla sıraladığım sekilde olmuş idi suyu nerden aldığını takip etdeceksiniz baska caresi yok sanırım belki kece altından alıyo veya dedim gibi tahli ye borusu baska b cözüm gelmedi aklıma ön kapı lastinden gelme sansı yok dimi sen kuruyken bi takip et weya kendin simdi su tut araca hortumla takip nerden geldini ben öle bulmustum olayın nasıl olduüunu
    saygıılar

• harrry H kullanıcısına yanıt
    Kaputu ac plastik izgarayi kaldir silecek motorunun orada ortada olmasi lazim sol kosede silecek su deposunun altinda bide sag koseye yakin biyerde on izgaraya biriken suyun akmasi icin delikler var plastik hortumla asagi uzaniyo onlarin ici yaprak felan doluyo bi tel ile acarsan sorun kalmaz gibi ayni olay bendede vardi ozelkikle asiri yagista araba ranoa yukariduruyosa kaloriferi acinca yolcu tarafindan su akiyordu iceri

• sezaibağ S kullanıcısına yanıt
    Bir önceki aracımda klima vardı. Sorduğumda banada yok demişlerdi. Ancak silecekle kaput arasındaki plastik muhafazayı söküp sağ tarafı kontrol ederseniz polen flitresini görebilirsiniz. Yok zannedip değiştirmediğim için rengi simsiyahtı. Küçük ve ucuzdu. Şimdiki solenzamda klima olmadığı için foto ekleyemiyorum...

19. sayfadan okumaya başlamıştım. Sazan gibi atamışım. Zaten çoktan bulmuşsunuz polen flitresini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzunman -- 18 Haziran 2015; 10:06:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harrry

Kardeşim cevabın için teşekkür ederim.
    Bendeki durum özetle şöyle:
    Benim araba yağmur yağarken park halinde iken su alıyor. Arabamda klima yok. Dediğin gibi bir boru tıkanması söz konusu değil.
    Şoför tarafında herhangi bir su sızıntısı yok. Sadece ön yolcu tarafından su alıyor. Paspas baya ıslanmış. Bagaj kısmındaki su sızıntısı dediğin gibi lastiklerden oluyor sanırım

Benim aracımdada klima yok,yağmur yağdıgında tüm paspaslar suyun içinde kalıyordu.6 tane silikon aldım,üm kapı lastiklerini ve kapının üzerindeki lastikleri söküp içlerini temizleyip komple içlerine silikon basıp tekrar taktım.
    Sonuç: Nekadar yağmur yağarsa yağsın artık tek bi damla su bile almıyor aracım.Bi tek bağaj lastiğini ellemedim ordan su almıyor.Alırsa orayı da yaparım.Radyo anteninin kenarlarından da su alıyor,antenin dibini de silikonladım.Güzel oldu.

• Arkadaşlar 1 hafta önce yeni solenza scala aldım noter satışında ve yeni çıkarttığım ruhsatta (SOLENZO ) yazıyor. SOLENZA yazmaması normal mi ?
  • Arkadaşlar Merhaba,
    İlk arabam olacak. Sizce bu aracı 5 sene kullanabilir miyim? Yedek parça vs rahat temin edilebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

Arkadaşlar Merhaba,
    İlk arabam olacak. Sizce bu aracı 5 sene kullanabilir miyim? Yedek parça vs rahat temin edilebiliyor mu?

bazı parcaları bulmak sıkıntılı ama bulunuyor

• borcyb B kullanıcısına yanıt
    benim ruhsatta da solenzo yazıyordu, bir sıkıntı olmuyor öylece devam edip gidiyor.
  • aramiza yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum.solenzacilarin bulusma noktasi.

• ama fazla formda yazan yok bu uzucu

• daha önce arkadaslar sIk sIk ugruyorlardi buraya...

• Slm arkadaslar daci solenzo rapsodi aracimin sol kapi cam krikosu bozuldu parcayi bulamadim bulabilecegim bir yer var mi acaba bilgisi olan varsa sevinirim iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan2121

Slm arkadaslar daci solenzo rapsodi aracimin sol kapi cam krikosu bozuldu parcayi bulamadim bulabilecegim bir yer var mi acaba bilgisi olan varsa sevinirim iyi forumlar

kardeşim bendede sağ kriko teli koptu tamir ettircen senrufcuya yada eli yatkın birine ben antalya da böle yaptım ama gene boızulmus renoya gitcem romanyadan sıfırını getittircem sende böle yapabilirsin vede reno yetkili servisinie bi sor derim dier illlerde wardır getittirirler maliyetide 250- 350 arasıdır 2 ay önce 286 tl demislerdi sadece sıfır krikoya

ama benim ki elektrikli scala modeli

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti1 -- 29 Temmuz 2015; 10:20:12 >
  • Bendeki aracta da ön iki cam elektrikli sol tarafin cam krikosunun dislisi gitmis servise sordum 300 tl dediler yüksek geldi bana baska bir yolu yok mu daha ucuza halledemezmiyim tesekkur edrim bilgi icin

• selamün aleyküm herkese merhaba 2 gün önce 2004 model solenza scala aldım, elden geçireceğim ama şuan sol cam otomatiği kapatırken motorundan felaket bir ses çıkıyor sorun ne olabilir kendim yapabilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan2121

Bendeki aracta da ön iki cam elektrikli sol tarafin cam krikosunun dislisi gitmis servise sordum 300 tl dediler yüksek geldi bana baska bir yolu yok mu daha ucuza halledemezmiyim tesekkur edrim bilgi icin

cevabını bi üstte yazdım kardesim

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet204849

selamün aleyküm herkese merhaba 2 gün önce 2004 model solenza scala aldım, elden geçireceğim ama şuan sol cam otomatiği kapatırken motorundan felaket bir ses çıkıyor sorun ne olabilir kendim yapabilir miyim.

kardes,m dediğim yerlerer götür göster üst tarafta yazıyı oku bana mekanizma biraz karısık geldi

saygılar

• Benim ön cam krikolarından da tak tak ses geliyodu indirip kaldırırken,hatta sağ camı tam indirince boşa düşüyo bidaha kalkmıyodu,Sanayide bu işleri yapan bi usta ayar çekti,Şuan düzgün gene yaparsa reno 9 krikosu al gel buna uyarlarız dedi,Ama 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.
    Bu arada aracımı satıyorum Fiyatı uygun yazdım dosta gidecek temizlikte bi araçtır.Almak isteyen varsa iletişime geçebilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-2005-model-orjinal-dacia-solenza-222850508/detay/
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.