Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.634
Cevap
34
Favori
279.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak etmeyin aracınızda sorun yok ben sıfır aldıgımda bile öyleydi. 3 de e 4 de çok sesli çalışıyor.
  • ERDAL00037 ndan ricam eğer bi ölçebilirlerse sevinirim, en azından 1 lt LGP ile kaç Km Yol Alabiliyorlar onu merak ediyorum , yokuş lu yer ve sabah akşam trafiği yüzünden şu anda 1 lt benzin ile 12,5 km gidebiliyorum nede olsa hergün benzine zam gelince hesaplar şaşıyor, kaç km gittiği daha önemli oluyor.

mehmetgence'de clube hoş geldin demek isterim
  • Aramızda lpg li solenza sahibi olan arkadaş mı var ben mi yanlış anladım.
  • korhan arkadaş sende yazmasan valla bu topic ölü. solenza yok değil ama sahipleri hiç yok buralarda. heralde çok memnunlar sorun morun yok uğrayanda yok. neyse sorun olmasın arabalardada uğrayanda olmasın ama gerçekten lpg şart oldu ya. benzin fiyatlarına artık söylicek bişe bulamiyim. bende lpg taktırıyım diyorum ama sanırım aracı değiştirmeyi düşünüyorum. geniş doblo türü araca ihtiyacım var. bakalım müşteri çıkarsa istemeyerekte olsa satıcam.
  • Bende tam senin gibi arabayı satmakla lpg taktırmak arasında kaldım. Arabayı satsam üzerine bayagı bir para eklemek lazım. Ki yeni alacağım arabada muhtemelen 2.el olacak ve solenzamdan daha çok kmde olacak o yüzden lpg daha mantıklı görünüyor ama bilemiyorum belki piyangoyu vurup sıfır corolla alabilirim :D
  • Satılık Solenza arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • mrb hsaritm. pm den msj attım size . değerlendirebilirsiniz.
  • Solenzayı seçtiğiniz için tebrik ediyorum. Cidden akıllı bir seçim. bende model yükseltmek için satmayı düşünüyordum fakat akaryakıta gelen zamlardan sonra solenzamı dahada çok sevmeye başladım neden mi? Babamın dizel albeası 160-170 binlerde yakıt harcarken benim benzinli solenzam 197 bin lira harcıyor hemde benzinli olmasına rağmen hemde bunu yeni ölçtüm. Bide sıralı gaz taktırdım mı artık 110- 120 binliraya yolculuk ederim. Not: değerler şehiriçidir. Ama küçük şehir oldugu için trafik sıkıntıs yok :) )
  •  ...::Solenza Klübü::...

2004 model ve daha 23bin kmdeki solenzam
  • Arkadaşlar merhaba, Bir sorum olacak: Slenza 1.4 MPI motor ile loganlardaki 1.4 MPI motor aynı mı? Teşekkürler...
  • Tpıkısının aynısı Ama loganın kasa daha ağır geldiğnden motor kasayı çekmekte zorlanıyor. O yüzden solenza daha atik bir araç ve performans olarak logandan daha iyi 2 sinide kullanmış biri olarak açıkca solenzanın daha iyi oldugunu söyleyebilirim.
  • Birde hangi akla hizmetle solenzadaki 13 jant olmasına rağmen aynı motora loganda 15 jant koymuşlar o motor o aracı ve jantları nasıl çekecek anlamak mümkün değil. Dolayısıyla yakıt tüketimide direk etkileniyor. Ben 14 çelik jant taksam yakıtım artar mı diye düşünürken adamlar direk 15 koymuşlar aynı motora.
  • korhan kardeş benim araçtaki jantlar 14. çelik jant hepsi. ama stepne 13 jant zaten oda çelik değil. yakıttan yana sıkıntı yok. makul ölçülerde yakıyo. ama zaten sende biliyosun ben lpg işine baya el attım. 3--4 firmayla görüştüm. sanırım n karar verebilirsem 10 güne kadar taktırıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Birde hangi akla hizmetle solenzadaki 13 jant olmasına rağmen aynı motora loganda 15 jant koymuşlar o motor o aracı ve jantları nasıl çekecek anlamak mümkün değil. Dolayısıyla yakıt tüketimide direk etkileniyor. Ben 14 çelik jant taksam yakıtım artar mı diye düşünürken adamlar direk 15 koymuşlar aynı motora.

Bende LOGAN var. 1.4 ....50 ytl lpg ile 325 km gittim. şehir içi. solenza ne yakıyor lpg'de. çok fark edeceğini sanmıyorum.
  • akresi bizde lpg yok. bayadır soruyoruz buralarda lpg li solenza varmı diye ama cevap yok. ama logan 1.4 le aynı motoru taşıyoruz sanırım benzer miktarlar yakacaktır. bu arada sende hangi marka lpg var, uyumu nasıl, kaç km kullanıyosun buraya yazarsan aydınlatırsın bizi. teşekkürler.
  • akresi bu arada 145-150 arası yakıyosun lpgde şehir içi bence çok güzel. şehri dışı sabit hızla kmde 110 bine kadar düşer harika bence. ama zaten bizim araçların aşırı tüketimi yok. helede şehir dışında ben benzinde bile çok güzel rakamlar yakalıyorum. lpg de dahada harika olur. yok yok dayanamıcam lpg olayına çok yakın zamanda gircem. bi karar verebilsem. kme-atiker üzerinde yogunlaştım. bakalım.
  • Redcheeck taktır kardeşim. Bence en mantıklısı. Bende şu kpss işini bi halledeyimde bakalım bende taktıracam yaz sonu gibi düşünüyorum. Aslında arabayı değiştirmeyi düşünüyordum fakat yeni model araclara param yetmiyor. 2. el de alsak kendi aracımızdan 2 3 misli fazla km yapmış araclar oluyor. Açıkcası ben daciadan çok memnunum millette marka takıntısı var. Ben lpg yi taktırırsam zaten su an 20 ykr yakıyorum 10 a iner :D artık 5-6 sene daha binerim heralde. çok rahat araba uzun yolda felan hiç yormuyor. Şehiriçi zaten küçük ve kullanımı kolay. Bende lpgyi biraz araştırdım. Brc nin kendi geliştirdiği farklı montaj yöntemleri felan varmış çok daha fazla güvenlik ve araca montaj sırasında verilen zarar çok daha az oluyormuş. Brc hakkında bayağı olumlu yorumlar okudum. Atikerde güzel ayrıca ama bence marka hiç problem değil ustanın ne kadar kabiliyetli oldugu daha önemli. Sen yaptırda banada tavsiyelerde bulunursun marka konusunda ilerde inşallah

• Bizim araçların stepnesi bagajın dışında, altta olması simit depo yaptırmamızda sorun teşkil ediyor. Bagaj içi normal depolardan yaptırsakda bagaj hepden iptal mi olur acaba? İnternette bayagı bi aradım acaba fotograf felan var mıdır acaba diye ama bulamadım siz bulursanız eklermisiniz?

Akresi arkadaşım loganlarda stepne bagaj içinde mi oluyor? Deponun ve göstergenin fotoğraflarını bizimle paylaşırmısın?
  • aslında simit depo yapılıyo stepnede bağaja monte ediliyo. mesela çogu doblolarda arabanın altına takılıyo, ama sanırım ek maliyet getiriyo 100 ytl kadar, bide herkes yapamıyo. bazıları ben oraya yapamam diyo. neyse bağajada koysak tankı 32 lik tanklar var 27 litre yakıt alıyo oda demekki 250-300 km yol en az sonra yine lpg alcan. bağajdada çok az yer kaplıyo. bakalım markaya karar verdiğimde onada karar vericem. Brc demişsin evet iiii marka ama sanırım biraz pahalı . 1700 ytlden filan bahsediliyo. benim bulunduğum yerde brc yok. atiker yetkili ve kme var. atikere 12 ay 1200 kme 1350 ve 1450 şamandırasına göre 10 ay taksitli fiyat çekiyolar. bide fema diye bi marka var 1000 lira diyolar. ben en fazla bu üçünün arasında tercih yapabilicem şuan için.yoksa teleflex filan var ama 2000 ytl aşar beni. ama inş gelecek cumartesiye kadar benimde lpg m olcak.
  • saydıkların içinde atiker en iyisi gibi ama yinede kullanmak lazım. Neyse hayırlı olsun şimdiden. Cng varya bide oda çok güzel bişey ama henüz yaygınlaşmadı. Akaryakıt fiyatları bu hızla yükselirse o da bayagı talep görür. Aslında ben cng yaptırmak isterim ama sanırım bu sistem sadece istanbulda var şu an için.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.