Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
34
Favori
280.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam en kısa zamanda fotoları çekip paylaşırım.
  • arkadaşlar bilgiler için çok teşekkür ederim, 1 hafta önce çocuğum olduğundan , pek giremedim..
    bende genelde depoyu bitene kadar kullanıyorum , 1 ayda 2 depo benzin yiyor ve genelde 1 depo ile 450 KM yol yapıyorum.. ankarayı bilenler için kullandığım süreler içinde cinnah dikmen gibi yollardan hergün inip çıkıyorum bir de buna sabah 9 akşam 6 trafiği eklenince daha zor yakıt tasarrufu için birde benden önce kullanan arkadaş ise hiç bakmamış, hala bakım yapıyorum, en güzel yanı çok ucuz bütün parçaları

ağustosdan sonra LPG'ye geçicem bende.. şimdiye kadar aynı fiyattan alamadığım benzinden nefret ettiğim için geçicem.. tahminim lpg taktıracağım maliyete 1 yılda anca amorti ederim gibi geliyor..

bilgiler için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• odeonde hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütür inş.
    lpg için şunu diyim. 2 depo benzin en az 300 ytl. 900 km yapıyosun. lpgde en kötü şartlarda 1000 km yi 180 ytl ye yaparsın. bu oran senin bahsettiğin ankara için en fazla miktar. 150 ye kadar düşebilir. yani ayda en az 125 zarardasın. bence durumun müsait olur olmaz lpg ye geç. çünkü zaten kendi parasını kendisi ödiyecektir.kolay gelsin.
  • odeonde kardeşim.ALLAh analı babalı büyütsün inş.Vatana millete hayırlı bir evlad olur inş.

Bu arada arkadaşlar bişey soracağım..Sİgara içeniniz var mı.Yada sigara içiyorsanız arabada;;,külünü nereye çırpıyorsunuz:??:)))

Yav küllük aldım seyyarr,ama takacak yer yok:):)):

nolur yardımmm
  • benim arabada NO SMOKE. bugüne kadarda kimseye içirmedim.
  • bende de no smoke küllüğün içine şeker doldurdum sigara da içirmedim sigara içmek isteyen bozuluyor izin vermeyince bende küllüğü uzatıyorum içine bak ve bitane al diyorum çok hoşlarına gidiyor. Tavsiye ederim
  • Foruma seLam SOLENZA ya DevaM..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturreal -- 1 Temmuz 2008; 14:15:04 >
  • fotograflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. hadi coşturalım şurayı
  • Arkadaşlar burası Solenza Forumu ok. Ama ben 99-2000 arası Hyundai Accent ile Solenza arasında kaldım. Accent ve solenza kulanan varmı.?

Yanlış anlamayın ama Solenza nın Accent kadar konforlu ve rahat olacağını düşünmüyorum . sizce nasıldır. (2000 accent ile 2004 solenza aynı para)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba62 -- 1 Temmuz 2008; 17:17:37 >
  • Erhan yanlış anlaşılacak birşey yok sakın çekinme.
    Yani sonuçta sen büyük miktarda para vereceksin ve bunu yaparken dogru seçimi yapmak istemen en doğal hakkın. Sonuçta bu forumların amacı birbirimizden bilgi alışverişi yapmak. Sana şöyle yardımcı olayım. Benım yukarıdaki gördüğün 2004 model solenzam var. Halamlada da accent var 2000 veya 2001 model tam hatırlamıyorum sana aralarındaki farkları anlatayım. >Dacia daha yeni bir arac oldugu için konfor olarak daha iyi klima olsun hidrolik direksion olsun elektrikli camlar olsun ve daha su an aklıma gelmeyen birçok konuda donanım olarak daha üstün. Accent a geldiğiizde accent da cidden güzel arac dacia kadar elektronik olarak donanımlı olmasada onunda artı yönü bagajının solenzadan daha büyük olması ve arka koltuk bölümünün daha geniş olması. Şimdi öncelikli olan senin tercihin geniş alan mı istiyorsun yoksa daha konforlu bir araç mı? İki aracda seni üzmez fakat eğer marka takıntın yoksa ben daciayı tavsiye ederim servis ve yedekparça olarak renaulta ait oldugundan daha ulaşılabilir ve daha ucuz. Ekonomik bir aile aracı ayrıca daha az yaktıgınada eminim bizzat test ettik. Sana son tavsiyem 2 aracıda kullan ve karar ver ama şuna eminim accenta bulabileceğin tek artı daha geniş iç mekanı olması ( Yani solenzaya kıyasla) Görüşlerim tarafsız diyemem sonuçta bu aracı kullanıyor ve memnunum o yüzden kendi zevkin ve değerlendirmen en doğrusu olacaktır.

• Solenza nın üretiminin durmuş olması bir dezavantaj. ileriki yıllarda yedek parça sorunu yaşatabilir. haksızmıyım.
  • sigara artık bende de içilmiyor, ama önce vitesin ilerinde bir küllük vardı onu kullanıyordum..

üretimi durmuş olması parça sorununu belki biraz etkiliyebilir , ama tam olarak sorun yaratacağını sanmıyorum.. ne de olsa renault ürünü bir araç.. en zor parça bile 1 gün içinde getirtilebiliyor.. bu arada ankarada çıkma parça nerden bulabilirim bilen varmı
  • quote:

Solenza nın üretiminin durmuş olması bir dezavantaj. ileriki yıllarda yedek parça sorunu yaşatabilir. haksızmıyım.

Haksızsın

olaya solenzanın üretimi durması diye değilde 500000 leri devirmiş clio ve kangoo ile %99 u ortak olan parçaları gözüyle bakarsak en az 15 yıl yedek parça sorunu olmıyacağını rahatlıkla anlayabiliriz.
  • Tek sıkıntınız parça olsun
    şöyle bi örnek vereyim bahsettiğim halamlardaki accent ın sağ arka farı kırılmıştı sadece dış camı çatlaktı ama tüm far değişmesi gerekiyormuş 100ytl e değiştirdiler. Bende merak ettiğimden benim farı sormuştum ve arka çifti yani 2 far birden 25 ytl demişlerdi. Ayrıca arkadaşında dediği gibi clio ile btün parçaları aynı yani dış kaporta haricinde parça ihtiyacınız olursa hiç sorun olmaz. Ki ayrıca renault firması altındaki bir araçta parça sıkıntısı çekeceğinizi sanmam. en azından bir 10 yıl kafanız rahat olsun ki zaten daha sonrasında muhtemelen aracı değiştirirsiniz.
  • Valla accent ile bende arada kalmıştım..solenzayı almadan önce..Ama sana şunu söyleyeyim;hundai servsileri acayip Kazık!!.1'e 5 istiyor.bilgin olsun.;Ayrıca ben gaza basmıyorum pek.,ama bi arkadaşımda var solenza ,Adaam sürat hastası hiç acımıyor arabaya köklüyor gazı ve 1.5 motor accentleri geçiyor ( bir dipnot ).Ben avrupa araba kullanıcısı oldugum için solenzayı kullanırken kendimi balina kasa mercedes kullanıyor gibi hissediyorum vallahi:).Oyüzden benim Mercedes Pppppardon SOLENZA çok konforlu :)))

Yahu dosya çok büyük diyor RESİM yollayamıyorum Acil yardım bekliyorum!!!'!!!!!!
  • Foruma resim koymanın başka bi yolu var mı?
    Buraya resim koymak için tıklayın diyor tıklıyorum ama dosya çok büyük diyor?ne yapmalıyım yardıımm edin lütfen.
  • yokmu bilen kimse yav:(

demek ki kimse foto koymuyor bu foruma
  • bana msnden yolla ben ekleyim istersen senin yerine. öteki biraz uzun bi iş
  • evde oluyor işyerinde olmuyor yav:)

...::Solenza Klübü::...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.