Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
34
Favori
279.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tecrübeli arakadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim... tavsiyelerinize ihtiyacım var
  • Lastik ebatlarında biraz büyümüş kardeşim yinede davulunbazlar ayarlanır diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı satışa verdim ilgilenen bakabilir resimde görüldüğü gibi temiz araçtır pazarlık payı vardır
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-2004-model-ilk-sahibinden-314915891/detay

• nezir5656 N kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,vites geçişini sağlayan senkromenç ömrünü tamamlamış olabilir,debriyaj üst merkez tamir takımı ömrünü tamamlamış olabilir,debriyajın sert olması muhtemelen tamir takımının değişmesinin işareti..
  • nezir5656 N kullanıcısına yanıt
    orjinal ebadı 175 65 13 olması lazım
  • http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-dacia-solenza-1-4-rapsodie/dacia-solenza-1-4-rapsodie-2004-lpg-isli/6196225 arkadaşlar ilk arabamız olacak 13250 istiyor sizce değer mi? satma derdimiz yok alıp kullanalım yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuCX

http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-dacia-solenza-1-4-rapsodie/dacia-solenza-1-4-rapsodie-2004-lpg-isli/6196225 arkadaşlar ilk arabamız olacak 13250 istiyor sizce değer mi? satma derdimiz yok alıp kullanalım yeter.

Arabayı expertize sok sıkıntı yoksa al
    Daha bugün 40.000 km deki dacia solenzayı 17.750 tlye sattım araba garaj arabasıydı lpg yoktu

• Sevgili arkadaslar, dacia solenza kullanıcısı olanlar yada kulanmıs olanlar solenza yorumlarınızı bekliyorum . Dacia solenza almanın arifesindeyiz. Dacia solenza kullanıcısı olmayanlarının yorumları bizi tedirgin etti. Kardesim öğretmen ve atandığı okul ile kaldığı ilçe arasında 15km toprak yol var git gel 30 km acaba Araba Bu yola 3 yıl dayanırmı yoksa dağılıp pert mi olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: MEGASANCAK

Sevgili arkadaslar, dacia solenza kullanıcısı olanlar yada kulanmıs olanlar solenza yorumlarınızı bekliyorum . Dacia solenza almanın arifesindeyiz. Dacia solenza kullanıcısı olmayanlarının yorumları bizi tedirgin etti. Kardesim öğretmen ve atandığı okul ile kaldığı ilçe arasında 15km toprak yol var git gel 30 km acaba Araba Bu yola 3 yıl dayanırmı yoksa dağılıp pert mi olur?

2004 model dacia solenza vardı her türlü yola soktum bir kere bile arıza yapmadı ama ben arabanın ilk sahibiydim yakıtı diğer benzinlilere göre az yakıyor arabayı bu sene içinde sattım araç 40.000 km deydi aracı alırken mutlaka expere sok öyle al temiz bir araç bulursan uzun süre başın ağrımaz

• bursagsli B kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim, kullanıcısından yorum almak daha iyi, araçı expertize baktırıp alacağız. kullanmayan arkadaşların yorumları kafamızı karıştırmıştı. araba benzin lpg , 155.000 km. 2. sahibi bakımları yaptırılmış, sizin tavsiye edeceğiniz özellikle baktırmamız gereken yer var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEGASANCAK -- 9 Ağustos 2016; 10:29:38 >
  • quote:

Cevap için teşekkür ederim, kullanıcısından yorum almak daha iyi, araçı expertize baktırıp alacağız. kullanmayan arkadaşların yorumları kafamızı karıştırmıştı. araba benzin lpg , 155.000 km. 2. sahibi bakımları yaptırılmış, sizin tavsiye edeceğiniz özellikle baktırmamız gereken yer var mıdır ?

Experi senin istediğin yere götür araba satıcısının istediği expere götürme çünkü araç sahibi ordaki experi tanıyorsa cebine önceden 3-5 atmıştır arabanın bütün durumunu iyi gösterir
    Tavsiye olarak lpg takılmamış araç önceliğin olsun baktın bulamazsan mecbur lpg düşük kmde araca bak birde motor tarafından kazalı olan araca bulaşma
    Şimdiden hayırlı olsun aracın yağını suyunu eksik etmezsen araç da seni üzmez

• quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

quote:

Experi senin istediğin yere götür araba satıcısının istediği expere götürme çünkü araç sahibi ordaki experi tanıyorsa cebine önceden 3-5 atmıştır arabanın bütün durumunu iyi gösterir
    Tavsiye olarak lpg takılmamış araç önceliğin olsun baktın bulamazsan mecbur lpg düşük kmde araca bak birde motor tarafından kazalı olan araca bulaşma

Araba 2004 model olup bir parça değişen sol ön çamurluk, 3 parça mutelif yerleri boyalı, bakımları zamanında yapılışmış 155.000 km beyaz renk, lpgli, arabanın gaz kelebeğinde bazen tıkanıtlık oluyor 1,2 saniye gaz yememezlik yapıyormuş ama satıcı arkadaş bu durumdan rahatsız olmadığı için değiştirmemiş. fiyat olarak 12.000 tl diyor. sizce nasıldır ? ilgili kullanıcı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEGASANCAK -- 9 Ağustos 2016; 14:34:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

quote:

Araba 2004 model olup bir parça değişen sol ön çamurluk, 3 parça mutelif yerleri boyalı, bakımları zamanında yapılışmış 155.000 km beyaz renk, lpgli, arabanın gaz kelebeğinde bazen tıkanıtlık oluyor 1,2 saniye gaz yememezlik yapıyormuş ama satıcı arkadaş bu durumdan rahatsız olmadığı için değiştirmemiş. fiyat olarak 12.000 tl diyor. sizce nasıldır ? ilgili kullanıcı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Dediğim gibi arabayı expere sok ve bilgisayara bağlat orda araçta nerde boya var motorun durumunu nedir hepsi çıkar ortaya experde sorun çıkmazsa alıp binersin

• MEGASANCAK kullanıcısına yanıt
    Ben araçtan memnunum. Bu aracın tek sıkıntısı önyargılar. Arabamı kullanan herkes kardeş araban çok güzel hemen satma böylesini bulamazsın diyor. Haklılar çünkü bu fiyata böyle araba yok

• ozgurkimil O kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim , varya o ön yargılar bizi 12.000 tl ye bağladığımız pazarlıkta yarım bıraktırdılar yok öyle yok böyle diyorlar soruyoruz sen kullandın mı diye yoo !diyor. ancak kullanıcı arkadaşların yorumları doğruyu gösteriyor. fiyat nasıl sizce ?
  • MEGASANCAK kullanıcısına yanıt
    Solenzanın hangi modeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkimil

Solenzanın hangi modeli?

rapsodi modeli 2004 model 155000 km muhtelif yerlerinde boya var ön sol çamurluk değişik, 2. sahibinden
  • Bence fiyat guzel kardeşim

• Merhaba arkadaşla dacia solenza comfort modeli nasıl 2004 model ilk arabam olcak bunlar airbag ve hidrolik direksiyon mevcutmu ilk olarak alınabilir bi bide lafa vega 1.6 hb de düşünüyorum ikisinin arasında kaldım yardimlarinizi bekliyorum çok kararsizim

• Yardım edebilirmisiniz arkadaşlar çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.