Şimdi Ara

Solgar kullanan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
11.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar dikkat daginikligi ve unutkanlik problemi yasiyorum uzun suredir. SOLGAR Nero Nutrients aldim ve musteri hizmetlerini aradim ancak 2 sise bitirdigim zaman etkisi olacagini soylediler, aramizda 2 siseyi tamamlamis olanlar varmi ?

Daha once vm2000 kullanmistim, multivitamin.

Ama bu, nasildir, etki edermi merak ediyorum. Kullanan arkadaslar fikirlerini yazarlarsa cok sevinirim.

Solgar kullanan var mi ?

• Kullanıyorum, etkisini hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Kullanıyorum, etkisini hissettim.

Hangisini ve ne kadar (kac sise) kullandiginizi belirtirmisiniz ?

Tesekkurler
  • Solgar kullandım fakat pek bir etkisini göremedim. Kantaron hapı öneririm ben. Ben kullandım ve çok işime yaradı.

Not: Tıbbi bir tavsiye değildir, ben uyarımı yapayim, ne olur ne olmaz.
  • Neuro-nutrients kullandım. Etkisini bir hafta içinde hissetmeye başlamıştım. Belirgin şekilde konsantrasyon ve hafıza artışı hissettim.
  • quote:

Neuro-nutrients kullandım. Etkisini bir hafta içinde hissetmeye başlamıştım. Belirgin şekilde konsantrasyon ve hafıza artışı hissettim.

Gunde 2 tanemi aliyordunuz ?

Ben suanda yemekten sonra 1 adet olarak aliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    zedprex kullanan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

quote:

Neuro-nutrients kullandım. Etkisini bir hafta içinde hissetmeye başlamıştım. Belirgin şekilde konsantrasyon ve hafıza artışı hissettim.

Ben de aynı şekilde kullanıyordum.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de aynı şekilde kullanıyordum.

Tesekkurler ilginiz icin.

İlk siseyi yariladim ama hicbir etki hissetmiyorum. 2. siseyide kullanicam gibi gorunuyor simdilik.
  • quote:

nasıl alınıyor bunlar doktor tavsiyesiylemi yoksa kendi başınızamı kullanıyorsunuz .Doktara çıkmak gerekirmi bunu almak için sadece derslere yogunlaşmak için kullanılabilirmi????
  • Sarı Kantaron+ 5 - HTP + Pharmaton Forever
  • benexol b12 yi de baya övüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretemelkuran

Sarı Kantaron+ 5 - HTP + Pharmaton Forever

kantaron depresyon için kullanılıyor :)

@kartal90 etkisi nedir bide üstteki soruma cevap alamadım biriniz cevaplarsa sevinirim.....????
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Campanella

quote:

nasıl alınıyor bunlar doktor tavsiyesiylemi yoksa kendi başınızamı kullanıyorsunuz .Doktara çıkmak gerekirmi bunu almak için sadece derslere yogunlaşmak için kullanılabilirmi????

Dilediginiz gibi alabilirsiniz. Doktor tavsiyesiyle alinirsa daha isabetli olur tabi ama ben kendi istegimle aldim.

2 farkli urununu kullandim, bildigim kadari ile dogal vitaminler, kendi sitelerinden ve musteri temsilcilerinden daha ayrintili bilgi alinabilir.

http://www.solgar.com.tr/

• vm2000 kullandım... sapsarı ve acayip kokulu çiş dışında bir etkisini hissetmedim...

şimdilerde likit multivitamin kullanıyorum fiyatları daha pahalı ancak hap olan vitaminlere göre daha etkili olarak vücutta kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batis

vm2000 kullandım... sapsarı ve acayip kokulu çiş dışında bir etkisini hissetmedim...

şimdilerde likit multivitamin kullanıyorum fiyatları daha pahalı ancak hap olan vitaminlere göre daha etkili olarak vücutta kullanılıyor.

likit multivitamin ne gibi faydası oluyo konsantirasynu arttırıyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: batis

vm2000 kullandım... sapsarı ve acayip kokulu çiş dışında bir etkisini hissetmedim...

likit multivitamin ne gibi faydası oluyo konsantirasynu arttırıyo mu

buradan okuyabilirsin

www.vitamins-nutrition.org
    Why Liquid Multivitamins are Superior
    http://www.vitamins-nutrition.org/vitamins/liquid-multivitamins-superior.html

• almancası yokmuydu bn almanca biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.