Şimdi Ara

SOLIDCAM programinda goruntu sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar,ekran kartım ati rodeon HD 5650. 1gb harici.. Oyunlarda falan bekledigimden
    daha iyi cıktı,fakat solidcam diye imalatta kullanılan bir program var,orada orijin seçecegimiz
    zaman kırmızı yeşil ve mavi eksen çizgileri çıkıyor,bu an da da goruntu sapıtıyor ve kırıklıklar
    vs oluşuyor.bunun sebebi nedir ?bilgisi olan bi arkadas yardımcı olabilirse cok sevinecegim.
    moralim cok bozuldu...onca agır oyunları full grafikle açarken boyle bi programda o goruntuyu
    kırıklaştıran ne diye sordugumda ekran kartın yetmiyor cevabı bana pek inandırıcı gelmedi...

• inandırıcı gelsin...O kartlar Prof. OpenGL de yerlerde sürünürler. O yüzden binlerce dolarlık quadrolar kullanıyoruz pro/e yada buna benzer CAD-CAM-CAE programlarında.

Yinede asıl sorun görüntü bozulması değilde yavaşlık olmalı...Eğer vista/win7 filan kullanıyorsanız Aero efektlerini kapatıp deneyin. Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin
  • bilgisayarımı yeni aldım suruculer guncel,ayrıca karmaşık ve bir cok parcadan olusan çizimleri bile takılmadan suzulme yapmadan çevirebiliyorum monte edebiliyorum...tek problem kırmızı mavi ve yeşil renkteki orijin noktasını belli eden 3 kısa çizgi..onlar da sadece cam programında merkezi seçecegim zaman oluyor..onun dısında çizimde sorun yok...ayrıca benden cok daha dusuk ekran kartlı onboard olan arkadasımın pc sinde bu sorun yok..yetersiz olsa diger bilgisayarın hiç açmaması lazım..kafa karıştırıcı deil mi sizcede :S
  • Dediğim gibi vista/win7 varsa efektleri kapatıp deneyin...Bilgisayarı yeni almış olsanız bile sitesinden son sürümü indirip mevcut olanı kaldırın ve yenisini kurun.

Program sadece XP de düzgün çalışıyor olabilir. XP harici windows kullanıyorsanız bunu kontrol edin.
  • win 7 kullanıyorum..ve hangi ayarları nasıl kapatmam gerektigi konusunda yardımcı olabilir misiniz acba?
  • Hocam ati nin driver sorunundan kaynaklanıyor o, yeni driverlar yapıldıkça hatalar düzelecektir. o zamana kadar yapacak çok birşey yok gibi.
  • arkadaslar daha baska onerileri olan yok mu acaba..benden cok daha kotu laptopu olan dusuk grafik kartli bilgisayarlarda boyle bi sorun yok...bunu nasıl aşabilirim acaba
  • merhaba arkadaslar camla alakalı baska baslık bulamadım buraya yaziyorum kusruma bakmayın ben leptopuma solid2012 yükledim creck.
    cam2008yükledim ama solid menüsüne eklemedi bide cam in creck i var ama nasil yaparim bilemiyorum yardımcı olabilecek arkadaslar varmı bu duruma
    tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiztechno

merhaba arkadaslar camla alakalı baska baslık bulamadım buraya yaziyorum kusruma bakmayın ben leptopuma solid2012 yükledim creck.
    cam2008yükledim ama solid menüsüne eklemedi bide cam in creck i var ama nasil yaparim bilemiyorum yardımcı olabilecek arkadaslar varmı bu duruma
    tesekkürler

Sorunu anlaşılır bir şekilde anlatırmısınız birde hangi programı yüklediniz solid 2012 diye bir şey yok..
  • merhaba yunus sorun söyle ben solidworks 2010 kullanıyorum ve solidcam olarakta 2008 var bunlar creck li
    simdi leptopuma solidworks 2012 kurdum, ama crekli solidcam 2008 kuramadım
  • quote:

merhaba yunus sorun söyle ben solidworks 2010 kullanıyorum ve solidcam olarakta 2008 var bunlar creck li
    simdi leptopuma solidworks 2012 kurdum, ama crekli solidcam 2008 kuramadım

Hepsini kaldırıp 2008 sonra 2012 kurmayı denediniz mi ?
  • leptopumda hiç program kurulu degildi zaten önce solidworks 2012 i kurdum sonra solidcam 2008 i ama cam calışmadı acaba solidcam ın 2011 inimi bulmaya çalışsam
  • quote:

leptopumda hiç program kurulu degildi zaten önce solidworks 2012 i kurdum sonra solidcam 2008 i ama cam calışmadı acaba solidcam ın 2011 inimi bulmaya çalışsam

2012 varken neden eski sürüm kuruyonuz ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.