Bildirim
SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (44. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Hocam henüz render almasını bilmiyorum maalesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: AfterAll
Hocam henüz render almasını bilmiyorum maalesef.
photoview 360 ile kolayca render alabilirsin, açtığın zamna direk final render tıkla ve sonucu gör
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba benim sorunum solidworks te montajda, cıvata somunlu montajlarım üzerinden zaman geçtikten sonra civata ve somunlar büyük ölçülerde karşıma cıkıyor bunları eskı durumuna dondurmenin biryolu varmıdır acaba şimdiden tesekkur ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: şılak
arkadaşlar merhaba benim sorunum solidworks te montajda, cıvata somunlu montajlarım üzerinden zaman geçtikten sonra civata ve somunlar büyük ölçülerde karşıma cıkıyor bunları eskı durumuna dondurmenin biryolu varmıdır acaba şimdiden tesekkur ederim
nasıl büyük ölçülerde, tam demek istediğini anlamadım. ölçüleri mi büyüyor kendi kendine? -
evet küçük civatalar orn. m8x50 m16x80 oluyor m20x80 m20x30 gibi büyükler küçülüyor küçükler büyüyor enteresan bi durum acaba bişeylermi kaçırıyorum yardımcı olursanız sevinirim -
öyle birşey mümkün değil normalde. konfigrasyon filan mı var parçalarda, montajda başka bir parçayla mı eşitlenmiş civata ölçüsü, iyice kontrol edin derim -
galiba mümkünmüş nerdeyse heryolu denedim ama cozemedim yinede cok sagolun tesekkur ederim -
sormak istediğim bir şey var arkadaşlar,
catia ile tasarlanmış ürünleri solide aktarmada en sorunsuz hangi uzantı ile catiadan kayıt almalıyız?
catpart, step ve solidin kendi uzantısında denedim ama örneğin catiada delinmiş bir deliği unsur tanıma ile direk solidde göremediğimiz oluyo (m6 yerine çap bilgisi çıkıyor bazen) -
arkadaşlar civataların büyüme sebebi kullandıgınız toolbox malzemelerini başka yerden çekmesidir.
- bilgisayarınızda birden fazla toolbox olabilir
- yaptıgınız çizimi başka bilgisayarda açarsanız oradaki toolbox u kullandıgından civata somun vs. malzemelerin ölçüleri değişir.
toolbox malzemelerin değişmeden kalmasını istiyorsanız izlemeniz gereken en sağlık yol=
kullandıgınız malzemeler unsur ağacında seçiliyken! file/ derive compenent pant.. seçeneğini seçerek kaydediniz. -
Arkadaşlar bene solidworkste yeniyim.Bir leptop almam lazım.Ama bütcem sınırlı.Lenova G510 serisinde uygun leptoplar var ama ati readeon ekran kartlı.Kurstaki hocam mutlaka nvidiaekran kartlı al demişti.Ati sorun çıkartırmı bilmiyorum.Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bide cinema 4d kullanacağım bi pc olsun.Onuda öğrenmeye calışacağım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: rcep80
Arkadaşlar bene solidworkste yeniyim.Bir leptop almam lazım.Ama bütcem sınırlı.Lenova G510 serisinde uygun leptoplar var ama ati readeon ekran kartlı.Kurstaki hocam mutlaka nvidiaekran kartlı al demişti.Ati sorun çıkartırmı bilmiyorum.Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bide cinema 4d kullanacağım bi pc olsun.Onuda öğrenmeye calışacağım :D
Kullanmayı hedeflediğiniz seviyeye göre değişir, başlangıç ve orta düzeyli kullanımlar için bence işinizi görbilecek bi bilgisayar. -
cevap verdiğiniz için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: rcep80
Arkadaşlar bene solidworkste yeniyim.Bir leptop almam lazım.Ama bütcem sınırlı.Lenova G510 serisinde uygun leptoplar var ama ati readeon ekran kartlı.Kurstaki hocam mutlaka nvidiaekran kartlı al demişti.Ati sorun çıkartırmı bilmiyorum.Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bide cinema 4d kullanacağım bi pc olsun.Onuda öğrenmeye calışacağım :D
solidworks' u rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. -
teşekkürler ürün bugün elime geçti bir ssd alıp ona sistemi kuracağım . sanırım daha performanslı olur -
İZMİR' DE 12 EKİM TARİHİNDE YENİ BİR SOLIDWORKS EĞİTİMİ BAŞLIYOR..
3 BOYUTLU TASARIM YAPARAK MESLEK EDİNEBİLCEĞİNİZ BU MESLEKİ EĞİTİM İÇİN DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYENE DETAYLI BİLGİ VERİLİR.
SOLIDWORKS KURSLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIP İNCELEYİNİZ...
-
-
merhabalar . bende solid15 indirdim aynı hatayı alıyorum win7 yüklü x64 bit ancak uyumlu değildir diyor seninki gibi .
bu sorunu nasıl çözeriz acaba ? -
http://www.bimeks.com.tr/urun/136941/acer-aspire-e1-572g-54204g50mnkk-nx-m8jey-004-.aspx?gclid=CMyC_POM48ECFQqFfgod3m8AQA
http://www.kipadirekt.com/elektronik/laptop-veri-depolama/laptop/lenovo-nb-g510-59413784-i5-4200m-dizustu-bilgisayar.html
ARKADAŞLAR HANGİSİ 2013 SOLİDWORK İÇİN DAHA UYGUN OLUR.Lenovo nın ekran kartını küçük,acer ise ultrabook işlemci deniliyor
hangisini tercih etmeliyim.ACİL YARDIM
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X