Bildirim
Solidworks'te Çizdiğim Jant (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık
Kolları biraz kalınlaştırıp kol sayısını 6 yada 8 e çıkartırsanız daha güzel bir sonuç elde edeceğinizi düşünüyorum..
Tabiki bu çalışmalarınızda gayet kaliteli olmuş.Elinize sağlık.
Destek ve önerilerin için teşekkür ederim. -
ben de bi yarışma için oyuncak yapmıştım yorumlarsanız sevinirim
-
ve bi de kuş yaptım soldi de -
bi de kuş
-
bu da başka açı
-
Kuşun çizimi gerçekten çok güzel. Ayrıca 2 resmin de renderını çok beğendim. Zannedersem photoview 360 ile yapılmış. -
İlk sayfadaki ilk jant güzel olmuş anca çok ince kolları var kollar kalınlaştığında da tasarım sıradanlaşacak ben bu işlerden anlamam ama şimdi tarif edeceğim tarzda daha özgün bişey çizemezmisiniz.. jant şöyle olacak dairenin en dışından ortada birleşecek şekilde 2 tane kıvrım dengeli ve simetrik bir şekilde gelecek ve ortada buluşup marka logosunun takılacağı alanı oluşturacaklar aslında paintle ne demek istediğimi çizmeye çalıştım ama beceremedim:)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X