Şimdi Ara

Solidworks'te Çizdiğim Jant (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • janta tabiki yük biniyor fakat 5 kollu bu ve çokta ince değil bence kollar. lastik kalınlığı vs güzel olmuş eline sağlık.

ben de bu yaz solid çalışmayı düşünüyorum. bu tarz çizimler yapaiblmek için çok yol katetmek gerekir mi? kitaptan ya da netten çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

çalışmanız çok güzel tebrik ederim.

render'ı photoworks ile mi aldınız yoksa 3.parti yazılımlarla mı?

bende s6 da bir model çiziyorum render'ı vray ile alıyorum.

Solidworks'te Çizdiğim Jant

açıkcası v ray ışık ve parlama konusunda başarılı değil

İlginize çok teşekkür ederim. Render ı photoworks ile aldım ben. Sizede kolay gelsin bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

janta tabiki yük biniyor fakat 5 kollu bu ve çokta ince değil bence kollar. lastik kalınlığı vs güzel olmuş eline sağlık.

ben de bu yaz solid çalışmayı düşünüyorum. bu tarz çizimler yapaiblmek için çok yol katetmek gerekir mi? kitaptan ya da netten çalışacağım.

http://www.solidworksvideo.com/ kısa videolar çok güzel anlatmış, sıkılmadan öğreniyorsunuz

bu seviyeye gelmek için 1-2 ay çalışsanız yeter, çok karmaşık gözüküyor ama olay programın özelliklerini iyi kullanmakta, diyelim ben sadece mil çizebliiyoruım ama başkası aynı özelliklerle araba çizer

• Gayet güzel olmuş hocam.

Ama kollar biraz daha kalın olsa daha güzel olurmuş diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm34

quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

çalışmanız çok güzel tebrik ederim.

render'ı photoworks ile mi aldınız yoksa 3.parti yazılımlarla mı?

bende s6 da bir model çiziyorum render'ı vray ile alıyorum.

açıkcası v ray ışık ve parlama konusunda başarılı değil

İlginize çok teşekkür ederim. Render ı photoworks ile aldım ben. Sizede kolay gelsin bu arada.

teşekkür ederim

• quote:

janta tabiki yük biniyor fakat 5 kollu bu ve çokta ince değil bence kollar. lastik kalınlığı vs güzel olmuş eline sağlık.

Yorumun için sağol kardeşim. Valla ben sana öğrenme konusunda şöyle söyleyeyim. 2 senedir çalışıyorum bu programın üzerinde. Okulda öğretmişlerdi ilk orda başladım. Ama en çok bu Haluk TATAR diye biri var onun vidyolarını izledikten sonra öğrendim. Sanada tavsiye ederim, internette hepsi mevcut. Kitaplardan çok daha etkili. Yalnız vidyoyu izledikten hemen sonra benzer bir alıştırmayı kendin yapman gerekiyor. Çok kısa zamanda öğrenirsin bu yolla. Öğrenmek isteyen herkeze tavsiyem budur. Başarılar...

• Güzel Olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarok3

quote:

http://www.solidworksvideo.com/ kısa videolar çok güzel anlatmış, sıkılmadan öğreniyorsunuz

bu seviyeye gelmek için 1-2 ay çalışsanız yeter, çok karmaşık gözüküyor ama olay programın özelliklerini iyi kullanmakta, diyelim ben sadece mil çizebliiyoruım ama başkası aynı özelliklerle araba çizer

quote:

quote:

Yorumun için sağol kardeşim. Valla ben sana öğrenme konusunda şöyle söyleyeyim. 2 senedir çalışıyorum bu programın üzerinde. Okulda öğretmişlerdi ilk orda başladım. Ama en çok bu Haluk TATAR diye biri var onun vidyolarını izledikten sonra öğrendim. Sanada tavsiye ederim, internette hepsi mevcut. Kitaplardan çok daha etkili. Yalnız vidyoyu izledikten hemen sonra benzer bir alıştırmayı kendin yapman gerekiyor. Çok kısa zamanda öğrenirsin bu yolla. Öğrenmek isteyen herkeze tavsiyem budur. Başarılar...

teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 10 Haziran 2010; 12:57:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amarok3

quote:

Evet az önce bahsettiğim vidyoların sitesi de buydu.... Teşekkürler amarok3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm34 -- 10 Haziran 2010; 12:59:13 >

• Çizim olarak güzel, fakat jant olarak o kadar da güzel değil.
    Kollar çok ince olmuş -> Arabayı taşıyamaz öyle ince kollar.
    Göbek çok küçük olmuş -> Arabaya nasıl takılacak

Aynı kollardan 10 tane daha eklersen çok güzel bir jant olabilir, veya 5 kol varken kalınlaştırırsan biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Çizim olarak güzel, fakat jant olarak o kadar da güzel değil.

Aynı kollardan 10 tane daha eklersen çok güzel bir jant olabilir, veya 5 kol varken kalınlaştırırsan biraz.

10 tane eklersem 15 tanesi çok iç içe geçiyor birbirlerinin üzerlerine biniyorlar. Ama kalınlaştırma yoluna gitmek konusunda haklısın. O olabilir. Biraz daha kalınlaştırıcam onları. Dediğin gibi göbeğide büyütürsem daha sağlam olur. Sağol yorumun için.

• quote:

quote:

10 tane eklersem 15 tanesi çok iç içe geçiyor birbirlerinin üzerlerine biniyorlar. Ama kalınlaştırma yoluna gitmek konusunda haklısın. O olabilir. Biraz daha kalınlaştırıcam onları. Dediğin gibi göbeğide büyütürsem daha sağlam olur. Sağol yorumun için.

Eğer merkezde üstüste biniyorlarsa daha iyi. Göbeği kalınlaştırmaktan da kurtulursun.
    Kollar zaten göbek gibi görünür.
    Fakat kolların tasarımını yenilemen gerekir onun için

• bildiğin jant işte
  • quote:

quote:

quote:

Eğer merkezde üstüste biniyorlarsa daha iyi. Göbeği kalınlaştırmaktan da kurtulursun.
    Kollar zaten göbek gibi görünür.
    Fakat kolların tasarımını yenilemen gerekir onun için

15 li yapıyorum şimdi eklicem. Ayrıntıya inmdeim ama sadece sayıyı artırdım. Bakalım hangisi daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm34 -- 10 Haziran 2010; 13:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

bildiğin jant işte

Aksini idda etmedik zaten.
  • Buda 15 kollusu.
  • hazır yeri gelmişken muhendisiz.net davetiyesi gönderebilecek birisi var mı? çok lazım oluyor bnm için
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

hazır yeri gelmişken muhendisiz.net davetiyesi gönderebilecek birisi var mı? çok lazım oluyor bnm için

O site açılmıyor.
  • Birgün bende solidde Online oyunlardaki silahları çizmeyi planlıyorum.

Güzel çizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 10 Haziran 2010; 13:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Birgün bende solidde Online oyunlardaki silahları çizmeyi planlıyorum.

Güzel çizim.

Sağol. Silah biraz daha zor olur tahminim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.