Şimdi Ara

Solo Vladimir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar vladimir cok oynadigim bir herodur yeni cıkan skini bile aldım fakat rünleri hakkinda bilgim yok soylerseniz sevinirim (25lvlim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Magic pen veya ap mark
    Ms quints
    Armor seal
    Magic resist gliph

Bu iyi bence.

• Madara2OOO M kullanıcısına yanıt
    Vladmir çok alışma oynamadıgım ıcın sanırım ismini bile yanlış yazdım. 30 level olup kumeye yerleşirsen bilen biri seni üst koridorda yaşatmaz. Zaten pek viable gibi durmuyor. Kill almazsa hiçbir işe yaramıyor. Bence farklı şampiyonlara yönelmelisin.
  • Nykspos kullanıcısına yanıt
    arkadasim aslinda senin dedigin gibi degil w skilli sayesinde tum ulti skill vb. seyler kacabiliyor can cekme.skilli var gayet guzel bir hero zaten iyi olmasa 15tl skine vermezdim merak ettigim runlerdi cunku rankedda cok oynicam oyuzden yinede cevabin icin tşkr

• İşte bunu diyorum. 'BİLEN BİRİSİ' buda demek oluyorki adam W unu bastıktan sonra sana girip seni rahat rahat öldürecektir.
  • Adam sana tutuştur attıktan sonra w atma sakın :D
    Ya kardesim w yi.kullandiktan sonra adam sana tekmi atcak sankiya vladimir zaten uzaktan durtme herosudur vladimir eger adamlarin arasina atlarsa zaten olur uzaktan q e ile durtub sıkıştığında w yapıp adamdan kacip yine q e yapip adama nefes aldirmicak ve buarada sen ranked attinmi bolumun.nedir bronz5 felanmı

İmzama bak bronze 5 i gorursun. Burda sana yardım etmeye calısıyorum ama senınde yerın bronze haberın olsun. Fikirlere kapalı insanları hiç sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madara2OOO

Ya kardesim w yi.kullandiktan sonra adam sana tekmi atcak sankiya vladimir zaten uzaktan durtme herosudur vladimir eger adamlarin arasina atlarsa zaten olur uzaktan q e ile durtub sıkıştığında w yapıp adamdan kacip yine q e yapip adama nefes aldirmicak ve buarada sen ranked attinmi bolumun.nedir bronz5 felanmı

Tek akıllı sensin dimi e q atacak da w basacakta e q atacak. Daha 25 levelsin adam sana havuzunu genişlet demiş teşekkür edeceğine yazdıklarına bak Karşına blink yada dash i olan herolar gelsin bakalım o e q yu atabiliyor musun

• maviler ap
    büyükler büyü nüfusu
    sarılar zırh
    kırmızıları da ap yapabilirsin yada kafana göre

ya tmm abicim bende sinirlendim imzana bskilirsa yuksek rutbelisin peki nidale hakkinda ne dersin onunda kostumu var kelle avcısı

Suan hıgh elo yanı yuksek lıglerde top lane de tam bir kell avcısı :) Fakat ad ve tank karısımı git. Zaten dusuk levelsın kımse senı ezemez kolay kolay bak forumu arastır konuları var olmadı konu ac yardım iste :) vladmır yerıne nıdalee kesınlıkle oyna ve ogren
  • probuildden bak bir kaç rün sayfası görebilirsin en iyisi orasıdır. ama tavsiyem almaman yönünde zaten adamlar sebebini söylemiş. bu arada probuild prpfesyonel oyuncuların rün sayfalarını koyuyor orada en doğrusunu öğrenirsin.
    cok saol buarada rutbenesin ve nerde oynuyosun

:) Gerçek ligim elmas 1 bir ara en ust lige çıktım fakat inaktiflikten düştüm. Boş zamanlarımda da öyle hesaplarımı kasıyorum. Jungle rolunde oynuyorum fakat oyunu bıraktıgım ıcın uzun zamandır oyuna gırmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.