Şimdi Ara

Solotop'a ADC göndermek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıl? Dün ki maçta SK şanssızlığa uğrasa da aslında mantıklı. Tabi Gambit'in kalitesi ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her zaman iyi olmayabilir karşıda yakından dövüşen bir şampiyon varsa eğer adc sürekli dürteceğinden diğeride fazla hasar alıp kule altına çekilecektir oda ittirince ormancı ilk baskınında çok rahat alır zaten çok kolay eriyor adcler.
  • Vayne quinn gibi herolar uzun zamandır alınıyor fakat rakibin mlee ve early zayıf olması gerek o zaman baya bi güzel oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuksek Sosyete

Her zaman iyi olmayabilir karşıda yakından dövüşen bir şampiyon varsa eğer adc sürekli dürteceğinden diğeride fazla hasar alıp kule altına çekilecektir oda ittirince ormancı ilk baskınında çok rahat alır zaten çok kolay eriyor adcler.

Biraz defansif ve CC'li adc ile işe yarayabilir.

• O maçta mundo için aldılar onuda ne troll maçtı ya edward sup ile karsı takımın adc yi kesiyodu :DD
  • Solo topun counter yerse ve 2vs1 yapabilecek sustainli yada deneyimli birisiyse çokta güzel oluyor swap
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosedaled3

O maçta mundo için aldılar onuda ne troll maçtı ya edward sup ile karsı takımın adc yi kesiyodu :DD

Ben Darien'dan WW bekledim ya. Gambit henüz gerçek oyununu göstermedi bence biraz troll pick var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gragas "E" yeteneği.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lissandras

quote:

Orijinalden alıntı: rosedaled3

O maçta mundo için aldılar onuda ne troll maçtı ya edward sup ile karsı takımın adc yi kesiyodu :DD

Ben Darien'dan WW bekledim ya. Gambit henüz gerçek oyununu göstermedi bence biraz troll pick var.

Sezon başı diye herkes farklı bir şeyler deniyor.Troll pick tabi jungle zed yaptı diamond izlediysen son saniyede tam karar veremeden seçti gibiydiler zaten 150 csle oynuyordu edward :D

• şu top lane'e niye solo ekliyonuz illa solo mu olmak zorunda e madem öyle mide niye solo mid demiyonuz bide mide apc deme mantığı var ona hiç değinmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 25 Ocak 2014; 4:31:40 >
  • vayneden ziyada quinn çok iyi bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

şu top lane'e niye solo ekliyonuz illa solo mu olmak zorunda e madem öyle mide niye solo mid demiyonuz bide mide apc deme mantığı var ona hiç değinmiyorum

yabancı serverlarda düşük lvl lerde jungle olump olmamasından ortaya çıktı o solo yazsan mid zannediyorlar top yazsan 2 kişi zannediyorlar ondan direk anlaşılsın diye solo top :D 2 sorunun cevabı neden solo herosuna off tank benzeri şeyler veya bot herolarına sup adc deniyorsa midede ondan apc deniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.