Şimdi Ara

Solotop İrelia Buildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen daha iyisini yap da göster bize tamam o kadar uğraştım ben buna sen bir çöp yazısı ile mu geçiştiriyorsun? Belki sen Şampiyonluk Ligi seviyesindesin ve Naru ile falan maç atıyorsun ama buradaki her adam öyle değil ve başlangıç düzeyinde ve orta düzeydeki İrelialar için bu en iyisi bana kalırsa.Sen çok iyi biliyorsan yap da herkes aydınlansın buradaki herkes fikrini belirtiyor sen tek bir yorumla bitirebileceğini mi sanıyorsun.Bak gene sinirlendim ulan sana inat aynı mantıkla bütün solotop herolarına rehber hazırlayacam hepsinde de seni etiketleyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

botrk aktifi için alınır kaçıp kovalamak için ideal q-e kullanıldığında çok yararlı bir item bana kalırsa triforce-botrk-randuin-as bot veya ninja tabi(istenirse mr bot çıkıp %50 tenacity elde edilebilir)-banshee veya spirit visage-guardian angel ile buildi tamamlamak çok daha iyi olur oyun çok uzar ise bot satılıp zephyr almak daha iyi olur

Botrk çıkılabilir yazdım zaten lütfen dikkatli okuyun ama bana kalırsa böyle bir build daha yararlı olabiliyor.
  • Eline saglik faydali konu
  • Up güzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma da , a.s botundan sonra okumadım.
  • Sen git mercury kas ok
  • Bot oyun stiline göre değişir de BotRK'i kesinlikle öneriyorum. Yani çıkılabilir yerine asıl builde onu koyman daha mantıklı olur.
    Neden: Lifesteal, burst damage, kaçma-kovalama için kullanışlı active.
  • eline saglık güzel olmuş
  • ireliada çoğu zaman ruh gömleği tercih etmek daha mantıklıdır çünkü hem life stealınız artar hem de irelia için önemli olan cdrınız artar. ayrıca tercih edilebilcek itemler arasında wits end de olmalı karşıda ap varsa direk rushlamak güzel oluyor son patchde de buff aldı şu an kullanılabilir bi item.
  • Whoper0 kullanıcısına yanıt
    Son patchi okumadan yaptım bunu 4.11 gelince yenileyeceğim çünkü nerfler falan 4.11'de daha fazla diye bekliyorum
  • Benim için aklın sonu olmazsa olmaz itemdir. Atak hızı defans aklınsonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık, bayaa uğraşmışsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.