Şimdi Ara

Solotopta Takım Taşıyacak Champler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, bunlara ihtiyacım var. Riven'la 14-5 kaybettim. Aha yeni lee maçımda aşağıda.

Taşıyamıyorum abi takımı. Cidden. Takımdan bir kişi useless olunca karşı takım çok iyi organize olunca, ad carry pozisyon almasını bilmeyince olmuyor abi. Irelia demeyin irelia'da taşıyamıyor noob takımı. Önerilerinize ihtiyacım var pls.

• Shen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Shen

Her oyun banlanıyor. Ayrıca nedense shen karşıma gelince teemo, yorick, pantheon, renekton, udy ve lee ile çok kolay alıyorum. Counterlanması kolay artık shen. Bu elode counterlanamasa bile banlanıyor işte. Darius'ta aynı şekilde her killi kendin kapıyorsun ultiyle sen öldükten sonra takım qq oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamfreddy

quote:

Shen

Her oyun banlanıyor. Ayrıca nedense shen karşıma gelince teemo, yorick, pantheon, renekton, udy ve lee ile çok kolay alıyorum. Counterlanması kolay artık shen. Bu elode counterlanamasa bile banlanıyor işte. Darius'ta aynı şekilde her killi kendin kapıyorsun ultiyle sen öldükten sonra takım qq oluyor.

Alıntıları Göster
    Lee sin.

• quote:

Shen

Shen pure tank kasıldığı için takımı taşıyamaz. Takımı taşımaktan kasıt hem iyi damage vurmak hem de bol hp sahibi olmak anlamına geliyor. Mesela darius takımı taşıyabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

quote:

Shen

Shen pure tank kasıldığı için takımı taşıyamaz. Takımı taşımaktan kasıt hem iyi damage vurmak hem de bol hp sahibi olmak anlamına geliyor. Mesela darius takımı taşıyabilir.

Ben ulti ve tauntu ile bazı anlar oyunu çevirebildiği için shen dedim.Öyle bir anda takıma yarar sağlıyor ki oyunu alıyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

quote:

Shen

Ben ulti ve tauntu ile bazı anlar oyunu çevirebildiği için shen dedim.Öyle bir anda takıma yarar sağlıyor ki oyunu alıyorsun.

Alıntıları Göster
    volibear-yorick denemelisin volibear solo topta karşısına olaf gibi herolar gelince ezip geçiyor bende yorick alıcam eskiden çok oynardım simdiki durumunu bilmiyorumda yorickte çok etkili ölüncede öldürebiliyor adam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-85F6DAFC6

volibear-yorick denemelisin volibear solo topta karşısına olaf gibi herolar gelince ezip geçiyor bende yorick alıcam eskiden çok oynardım simdiki durumunu bilmiyorumda yorickte çok etkili ölüncede öldürebiliyor adam

Alıntıları Göster
    poppy diyeceğim, 30/6 lose 20/4 lose 18/3 lose 13/13 lose 24/6 lose :(
    Ap gragas taşır
  • olaf
  • yuh be kimse de rumble demez mi adam tek ultiyle olsun taşır takımı
  • Irelia, Jax, Olaf, Shyvana işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moon's Grace

Irelia, Jax, Olaf, Shyvana işini görür
    bence takım kötü olduktan sonra hiçbir champion oyunu taşıyamaz. sen istediğin kadar iyi oyna/feedlen/tam build çık yine de 5v1 yapılacağını sanmıyorum. bence takımı taşıyacak champion arayacağına TAKIMA FAYDALI OLACAK champion arasan senin için çok daha faydalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

bence takım kötü olduktan sonra hiçbir champion oyunu taşıyamaz. sen istediğin kadar iyi oyna/feedlen/tam build çık yine de 5v1 yapılacağını sanmıyorum. bence takımı taşıyacak champion arayacağına TAKIMA FAYDALI OLACAK champion arasan senin için çok daha faydalı olur

Allistar jungle yaptım. 19 assist kaptım 20.dakikada takım 20-9 gidiyordu. Yenildik. Ad carry'nin çok pohposu kalktı. Pozisyonu ayarlayamadı. Solotop glass cannon build gitti. Mid desen tanka spell spamladı. >Elo hell<
  • solotop blitz. manamune brutalizer frozen heart ve mallet yhouumus trinity infinity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototrofinsan -- 24 Haziran 2012; 3:46:50 >
  • veya malphite ve fiddle falan oyle ikili deneyeksn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

veya malphite ve fiddle falan oyle ikili deneyeksn
    skarner jung ftw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

solotop blitz. manamune brutalizer frozen heart ve mallet yhouumus trinity infinity
    çok prosunuz takım nob
  • hiç bir champ taşıyamaz. bu öyle bir oyun ki bir kişi kötü oynarsa hepiniz kaybedersiniz. tabi karşı takım iyi oynuyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDettx

hiç bir champ taşıyamaz. bu öyle bir oyun ki bir kişi kötü oynarsa hepiniz kaybedersiniz. tabi karşı takım iyi oynuyorsa
    hecarim taşıyabilir 1-2 kişiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garvelit

hecarim taşıyabilir 1-2 kişiyi

Alıntıları Göster
    Solo top oyuncusu olarak önerebileceğim tek şampiyon : Malphite.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.