Şimdi Ara

Solotopta Takım Taşıyacak Champler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Darius is yapar yorickte ad carrye atarsa ultiyi onunda tasima potansiyeli var.not:istersen 40/0 git takim kotu olduktan sonra hicbir rolde tasiyamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumble , Riven.
  • Tam olarak taşımak demeyelim ama Solo topta görevini en iyi yapanlardan ve rankedlarda ban yeme ihtimali az olan champ Yorick bence. Aynı zamanda ultisini Carry'e attıgı zaman teamfightlarda 6v5 önde oluyorsunuz. Alternatif olarak Voli, Darius olabilir. Ama Darius ara sıra ban yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 24 Haziran 2012; 9:52:47 >
  • riven, yorick. yorick ile 13/1 giderken team fightda triple kill alıp bizim ad carrye ulti atmıştım team fightı kaybetmiştik. yenildik.
  • Yorick,renekton hatta kassadin bile olur çoğu meleenin counterı ve terörist kendisi. Banlanmazsa mutlaka kassadin al

• Garen
    Ama takımda iyi oynayabilen bi support varsa
  • ad carry oyna
  • voli , jax

• quote:

Orijinalden alıntı: Garvelit

hecarim taşıyabilir 1-2 kişiyi

at gibi ya o mantıktan hani
  • Sejuani / Garen

Sejuani Slowlamasıyla gayet iyi işler çıkartıyo... Garende hem AD hem HP kasabilirsin. Buildlerde yardımcı olurum...
  • irelia yorick malphite bu 3unden birini alip lane'inide kazanirsan teamfightlarda da en ufak kendi takimindan biri yardim ederse cok rahat ace atarsiniz

• Jax ve Yorick
  • quote:

ince çok ince

şımarma ince falan değil ama güldüm

• quote:

Yeni anladım lan

• Jax al. Adam gibi oyna, Gank filan git, taşırsın takımı.
    Bu arada o Veigar Karthus'u nasıl ezememiş ya. Fazla bir şey lazım değil, 6'ya kadar Q Farm. Ondan sonra biraz Q'yla Harasslayacaksın, sonra E - W - R - Q yaptığın gibi Karthus ölü. Adamın Mobility zaten 0, sırf E - W'yle bile öldürülür...
  • Teemo
  • Mordekaiser oyun taşır. Focus ad carry iş bitti.
  • Ne alırsan al takım özürlüyse karşı taraf sağlamsa bi halt edemezsin.
  • Jax , Morde , Yorick , Riven , Lee Sin , Renek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

Jax al. Adam gibi oyna, Gank filan git, taşırsın takımı.
    Bu arada o Veigar Karthus'u nasıl ezememiş ya. Fazla bir şey lazım değil, 6'ya kadar Q Farm. Ondan sonra biraz Q'yla Harasslayacaksın, sonra E - W - R - Q yaptığın gibi Karthus ölü. Adamın Mobility zaten 0, sırf E - W'yle bile öldürülür...

karthussam 6 ya kadar 3 kere keserim veigari karsisi veigar pickleyince ben ya lux yada karthus pickliyorum sonuç çok güzel oluyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.